Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En İyi Pudra ?

Kizlar ben siddetle mac'i tavsiye ediyorum...

avonun colortrend translucent tan adlı pudrasının kokusuna da kendisine de bayılıyorum cok güzel duruo . onun gibi baska bi ürün önerebilirmisiniz?

Creme Puff'ı bi güzellik mağazasında kapatıcı denedikten sonra üzerine denemştik canım, renk tonları ciltle güzel örtüşüyo, parlama ypmıyo, kapatıcılığına dikkat edemedim ama yüzü yumuşacık yapıyo ve hafif bi fondöten geçilmiş gibi duruyo, yani belli olmuyo ama fondötenle geçilmiş kadar güzel oluyo :) Alıcam ben de, tavsiye ederim :)

Creme Puff kullandım,evet güzel sivilce filan yapmıyor ancak transparan bir pudra hiç kapatmıyor, yokmuş gibi. Eğer kapatıcı özelliği arıyorsanız tercih etmeyin derim.

Ben de Catherine Arley 6 numara kullananlardanım :KK66: ilk önce su bazlı nemlendiricimi sürüyorum 5 dk sonra pudramı. Cildimin güzelliği ile ilgili hep iltifat alırım :) pürüzsüz ve mis kokulu :KK16:

pudra konusunda bobbi brown ve armani markalarından memnunum

Mucize pudra Alix avienin terracota pudrasını kullan derim..Ben gayet memnunum, hem bereketli fırınlanmış olduğu için hem de tatmin edici kapatıcılığıa sahip.. Oriflame, flor mar, golden rose, max factor kullandım ama bunun kadar memnun kalmadım diyebilirim..

Geyşaların yüzü gibi bembayaz çıkmak moda olursa o zaman olur da bu durumda kermit şaşırmakta haklı:kahve:

pudra araştırıyordum saygın kadınlar kulubundendeki arkadaşların fikirlerinden istifade ederek bunları okuyunca "yuh" dedim. bu nasıl bi uslup mahalle karısı gibi, ayıp ayıp. sanki sizin pudranızı mı çalıp kullandı size ne?

1.Mac Studio Fix Powder
2.Alix Avien Terracota Powder

açık tenliyseniz ve pudram güneşten korusun diyorsanız pure beauty pudra 42 güneş koruma faktörüne sahip , sadece watsons'larda satılıyor :KK51:

$300.JPG

ben de kızarıklıklardan şikayetçiyim o yüzden physicians formulanın mineral pudrasını kullanıyorum. cildim yağlı bu arada, parlamayı da önlüyor.

X