Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En İyi Pudra ?

Ben shiseidonun mavi kapaklısını kullanıyorum.Ama asıkl kullanamk istediğim armani nin pudrası onun çok başarılı oldugunu duydum ama Türkiye de bulmak imkazsız gibi birşey birde fiyatı biraz pahalı..

türkiyede giorgio armaninin ürünleri istanbul da harvey nichols'ta satılıyor...
bnm pudrada tercihim dior forever,cunku gnlde cogu marka koyu tonlarda beyaz tenlilere alternatif az...daha once shiseido kullandım o da güzeldi,ve artı mac tabi ki

hiç o markaya bu markaya para verme canım catharina arley 5ytl pudra 6numarası süperdir eğer tenin de acıkca bunu dene..altına krem birazcık gün boyu geçmez..ve yüzüne süper bi renk verecek emin ol yıllardır onu tek geçerim..

slm kızlar burda çok güzel bilgiler var herkese tşk.bende uzun zamandır catrine arley pudrası kullandım ilk önce herhangi nemlendirici sürüp sonra pudrayı sürüyorum hem uygun hemde ben çok memnunum.

hiç o markaya bu markaya para verme canım catharina arley 5ytl pudra 6numarası süperdir eğer tenin de acıkca bunu dene..altına krem birazcık gün boyu geçmez..ve yüzüne süper bi renk verecek emin ol yıllardır onu tek geçerim..
Bende yıllardır aynı pudrayı kullanırım zaten hassas cildim var değiştirince hemen sivilce falan oluyo herhalde alıştı catherine arley çokta memnunum.......:lepi:

ben pudra kullanmıyorum ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla mac ve chanel in pudraları mükemmel :emir_bebek: beni de özendiriyorlar ama kararlıyım kullanmicam sırnaşık şey

cecile ve clavis 'in 01 numaralı pudrasını aldım onlarda koyu geldi bana beyaza yakın pudra markası bilen varsa söyleyebilirmii .çok açık tenliyimmm senağlama

cecile ve clavis 'in 01 numaralı pudrasını aldım onlarda koyu geldi bana beyaza yakın pudra markası bilen varsa söyleyebilirmii .çok açık tenliyimmm senağlama

max factor öneriyorum creme puff ama flormarda da açık tenlilere alternatif çok fiyatıda max factore göre daha uygun bi bak istersenkaydirigubbakcemile2

ama çok koyu değil ya zaten pudra dediğin azıcık kapatmalı ama yok illa bembeyaz olucam diyosan flormara bak cnm:)

2 senedir barbara bort kullanıyorum çok memnunum , hem kokusu çok güzel kapatıcılığa gayet iyi :)

kızlar lorealin yeni çıkan mineralli pudrası var şu fırçalı olan onu aldım geçenlerede..ama hiiç mi hiç memnun kalmadım.ya artık pudradan hüsrana uğramakatan bıkım..yazık verdiğim paralara..bundan 7-8 ay öncede diorun pudrasına tam 98 yetl vermiştim..kenarda duruyor öylece..akıllanmadım gittim bir denmeyle ve satıcının ürünü övmesiyle sazan gibi atladım hemen..ama iinanın hiç bir işe yaramıyor..kapatıcılığı hiç yok..zaten toz halinde sanki uçuveriyor hemen..ve cildimi çok kuru gösteriyo..47 ytl verdim ya bir kez kullandım kızlar sizce değiştirirler mi..yani en azından tester olarak kullanmak için filan geri alırlar mı ne dersiniz? :KK43:(

diorun pudrasindan ben de nefret ediyorum kötükedihüso
ama canım loreali nerden aldigina bağlı
ayrıca niye alirken denemedin testerını?
git sen yine de derdini annat aldigin yere
yok olmaz derlerse loreal müşt. hizm.ne mail at durumunu anlat
genelde yardimci oluyorlar
yerine başka bi loreal ürünü alabilirsin:içelim:

diorun pudrasindan ben de nefret ediyorum kötükedihüso
ama canım loreali nerden aldigina bağlı
ayrıca niye alirken denemedin testerını?
git sen yine de derdini annat aldigin yere
yok olmaz derlerse loreal müşt. hizm.ne mail at durumunu anlat
genelde yardimci oluyorlar
yerine başka bi loreal ürünü alabilirsin:içelim:
canım çok teşekkür edrim..bak bu müşteri hizmetleri olayı hiç aklıma gelmemişti..aldığım yere gidip derdimi anlatıcam ama hiç ümidim yok açıkcası yani ürünü geri alacaklarını sanmıyorum..fakat bu müşteri hizmetleri işi aklıma yattı..hemen mail atıcam..canım denedim orada ürünü ama dioru da denemeiştim ve dioruda oradan almıştım..ama anlamıyorum oranın ışığındanmıdır nedir güzel gözüküyor hep orada denediğim pudralar..fakat eve geldiğimde hep hüsrana uğruyorum..birde mineralli ya atladım hemen sazan gibi..neyse ben şu maili atıyorum hemen çok sağol cnm ii oldu bak bu Şeniz

kıvılcımcım diorun hangi pudrası sendeki,cunku ben dor forever kullanıyorum ve cook memnunum:lepi:

bendekide diorskin forever compact 030..mavi kaplı ve içnde deaynası var..kullanmayı denesemmi acaba tekrar öylese duruyor garibim..

gurbacımm o verdiğin adreste mail yazacağım yer neresi be canım anlamadım ben :KK43: mail atamadım anlıcağın cnm ben ya..numarayı mı arasam acba ne dersin..bugün öğlen gittim satın aldığım yere ama geri almalarına imkan yokmuş..tester olarak alabilrimiş ancak ama geriye ne para ne de başka bir ürün verebiliyorlarmış.hayrına mı vericem dedim bende..tövbe tövbe..

Kızlar merhaba ''shiseido pureness matifying compact oil free'' yıllardır bu pudrayı bekliyormuşum meğer yağlı ve karma ciltler için süper bir pudra

ayrıca verita ıslak-kuru pudrası buda tavsiyem arasında :))

beyu'nun pudrasını aldım ipekmişkaydirigubbakcemile5
çok süper bişi tavsiye ederim:1closedeyes:

kızlar ciltleriniz yağlı mı pudra kullananların benim kuru da acaba olur mu diye endişe ettimfisfisfis

kızlar shiseidonun 20 Light Beige mi yoksa 30 Natural Ivory mi daha açık yardımcı olursanız sevinirim:

X