Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En İyi Pudra ?

augen_auf,yasemin as kızlar bende Catherine Arley denedim. tester'ını denedim yağlı ciltler için bi fondötendi.pudra değildi..çok hoşuma gitmişti doğrusu onu denedinizmi...ben nolur nolmaz die almadım..hani cildim zaten bozuk sonradan dahada bozulur endişesiyle..buydu sanırım o fondöten
MakeThumb.aspx
...nasıl bi fondöten olduğu hakkında bilginiz var mı?? fisfisfisa.s.

Catherine Arley ucuz olduğu için insanları yanıltıyor ama aslında iyi bir marka gibi geliyor bana..ben fondöten kullanmadığım için bunun hakkında yorum yapamayacağım ama pudrasından memnunum....bir de rosense pudra almaya karar verdim...zaten fazla pudra da kullanmıyorum....

canım rosensenin pudarsıda mı var..ben gülsuyunu kullanıyorum fakat pudrası olduğunu bilmiyordum..güzelmi peki?

ben golden rose unkını kullanıorm guzel bi pudra cok surme sakın yuzunde tup ptlamş gbi oluosun:KK70:

canım rosensenin pudarsıda mı var..ben gülsuyunu kullanıyorum fakat pudrası olduğunu bilmiyordum..güzelmi peki?

rosense'in pudrası, rimeli, ruju vb. herşeyi var..ben bir ara takmıştım herşeyimi rosense alacağım diye gittim yüz kremi, tonik, temizleme sütünü aldım...bunlardan memnun kalmadım, vıcyhden sonra bana basit geldiler...iyi ki göz çevresini almamışım...ama parfümünden çok memnunum, değiştirmeyi düşünmüyorum..ama makyaj ürünlerini hiç kullanmadım ama iyi olduklarını düşünüyorum....yüz kremi 25 YTL, toniği 15, yüz temizleme sütü 17 YTL gibi fiyatlardı tam hatırlamıyorum ama buna benzerdi...pudrası 23 YTL , rimeli 13 YTL mış...rimel ve pudrasını almayı düşünüyorum..sanki makyaj ürünleri daha kaliteli gibi geldi bana...çünkü kozmetik ürünlerinin ham maddesini ünlü bir markadan alıyorlarmış...

elif a k arkadaşım ben şimdi catrin arleyin pata creamını kullnıyorum ama bi ara pudrasını kullanmıştım ondanda çok memnun kalmıştım fondotenini hiç kullanmadım şimdi ise logona fondoten almak istiyorum çok övdüler çünkü

elif_a_k_ fondotenini hiç kullanmadım catherine'in canım.Flormarınkini denemiştim bi ara ama hiç memnun kalmadım.Benim cildim de yağlı vıcık vıcık oluyodu yüzüm:KK43: ondan sonra bi daa fondo kullanmadım hiç.Bilmem senin dediğin nası bişi.Kullanan arkadaş da yokki sorim ya:KK43: ama testerından memnun kaldıysan al bence pudrası cidden çok ii fondoteni de iidir yani:KK66:)

elif_a_k_ fondotenini hiç kullanmadım catherine'in canım.Flormarınkini denemiştim bi ara ama hiç memnun kalmadım.Benim cildim de yağlı vıcık vıcık oluyodu yüzüm:KK43: ondan sonra bi daa fondo kullanmadım hiç.Bilmem senin dediğin nası bişi.Kullanan arkadaş da yokki sorim ya:KK43: ama testerından memnun kaldıysan al bence pudrası cidden çok ii fondoteni de iidir yani:KK66:)

pudralar tek basına kullanıldıgı takdırde,ozellıkle kıs aylarında cıldın nem dengesını bozuyor.cılt kuru ve catlak gorunuyor.bence cılt yapınıza uygun bı fondöten kullanmanız daha canlı,saglıklı ve nemlı bır cılt goruntusu verır.gun ıcınde gereksız parlamalar yasadıgınızda hafıf bır pudrayı gereken bolgelere surmek daha dogru.ama ıllakı kapatıcı bır pudra ıstıyorum dıyorsanız;shıseıdo nun son cıkan pudrası hakıkaten cok guzel.

aynen katiliyorum, ne zaman pudra kullansam cildim inanılmaz bozuluyor kaydirigubbakcemile

Flormari dene derim bayaği aşti kendini:)))))

aynen katiliyorum, ne zaman pudra kullansam cildim inanılmaz bozuluyor kaydirigubbakcemile

Bende de fondoten çok kötü duruyo vıcık vıcık parlıyorum.Pudra bile yağlanıyo bi süre sonra.Benim gibi vıcıklara pudra süper oluyo.Gerçi yıkayınca geriliyo yüzüm amaan anlayamadım gitti bırakacam ne hali varsa görsün:eek:klava:

CLİNİQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE kullanan var mı?nasıl bi pudra ?

augen_auf,yasemin as kızlar bende Catherine Arley denedim. tester'ını denedim yağlı ciltler için bi fondötendi.pudra değildi..çok hoşuma gitmişti doğrusu onu denedinizmi...ben nolur nolmaz die almadım..hani cildim zaten bozuk sonradan dahada bozulur endişesiyle..buydu sanırım o fondöten
MakeThumb.aspx
...nasıl bi fondöten olduğu hakkında bilginiz var mı?? fisfisfisa.s.

ben kullanıyorum gayette memnunum o fondotenden sık kullanmayacaksan tavsiye edebilirim.

Amway
yerimsenibenyerimseniben

CLİNİQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE kullanan var mı?nasıl bi pudra ?

ben kullanıyorum cnm,ylnız bana biraz koyu geldigi için bronzlastıgım zmn kullanıyorum,tenim cok beyaz oldugu için renk secenekleri biraz koyu...egr bugday tenliysen cok güzel bi pudradır cildi pürüzsüz pırıl pırıl yapar...:)

canım ben shiseidoyu daha çok beğendim clinique bende pek fark etmedi..shiseido sipariş vercem ama ne yazıkki istediğim rengi kalmamış hiçbiyerde... :KK43:(

pudrada %100 asla vazgecmem tek tercihim max factör creme puff herkese de öneririm fiyat olarak biraz yuksek ama emin olun verdiginz paraya degiyo ve bi pudraya göre çok iyi kapatıyo

Ben shiseidonun mavi kapaklısını kullanıyorum.Ama asıkl kullanamk istediğim armani nin pudrası onun çok başarılı oldugunu duydum ama Türkiye de bulmak imkazsız gibi birşey birde fiyatı biraz pahalı..

bebek pudrsına acaip şaşırdım.ben normalde pudra kullanmıorum çnkü cildi 3 saatliğine güsel gösterio sona yepyeni sorunlar:S ama bbek pudrasını denicem çok şaşurdum..bakalım daha neler öğrenicem kadınlarkulübünden:)

X