Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En İyi Pudra ?

en iyi pudra bence hem fondoten hem pudra özellikli olan max factor creme puff süper bi ürün sade bunu sürüp hafif bir kalem rimel ruj gayet hoş oluyor

buğün bir tuhafiyeye girdim fondoten alacaktım oranın sahibi cildin yağlı ve yaz aylarında pudranın gideceğini söyledi ve catherine arleyin pudrasını verdi bakalım memnun kalacakmıyım hep fondoten kullanırdım

DiorSkin Forever Compact

kesinlikle vazgecmem.

Ben de max factor creme puff kullanıyorum, çok memnunum.

buğün bir tuhafiyeye girdim fondoten alacaktım oranın sahibi cildin yağlı ve yaz aylarında pudranın gideceğini söyledi ve catherine arleyin pudrasını verdi bakalım memnun kalacakmıyım hep fondoten kullanırdım

catherine arleyin pudrası baya tavsiye ediliyor.
nivea nın pudrasının da güzel olduğunu duydum.fiyatı da uygun.

Catherina Arleyy kesinlikle tavsiye edilr, 3 yıldır kullanıyorm çok memnunum, fiyatı da oldkça uygun 6 tl civarıydı sanrm en son aldğmda. cildin çok pürüzsüz yorumları alıyorm memnunum.:CüvCüv:

Catherina Arleyy 'e ben hiç denk gelemıyorum . Nerelerde var acaba ?

shiseido pureness almaya karar verdim gittim sevile.kadın bilemedi hey alahım ya.bide 112 tl dedi 55lik pudraya:eek:klava:

6 tl lik pudra yüze sürülürmü yaaa:KK37: Ilerde mahvolur cildiniz...

Merhaba kızlar

Ben pudra ve fondöten kullanmıyorum sadece allık kullanıyorum. Ama benden size tavsiye öyle ucuz şeyler cildinize sürmeyin sonuçta sivilce olur tahriş olur.
Bilindik birazda içeriği çok fazla kimyasal olmayan şeyler kullanmaya dikkat edin

Creme Puff'ı bi güzellik mağazasında kapatıcı denedikten sonra üzerine denemştik canım, renk tonları ciltle güzel örtüşüyo, parlama ypmıyo, kapatıcılığına dikkat edemedim ama yüzü yumuşacık yapıyo ve hafif bi fondöten geçilmiş gibi duruyo, yani belli olmuyo ama fondötenle geçilmiş kadar güzel oluyo :) Alıcam ben de, tavsiye ederim :)

hiç o markaya bu markaya para verme canım catharina arley 5ytl pudra 6numarası süperdir eğer tenin de acıkca bunu dene..altına krem birazcık gün boyu geçmez..ve yüzüne süper bi renk verecek emin ol yıllardır onu tek geçerim..

bende 2-3 yıldır catharine arley kullanmaktayım.5.5 olanındançok memnunum. tavsiye ederim

inglotun pudrasini kullanirsaniz vaz gecemezsiniz benim inglottan paletim var purda allik farlar hepsi icinde cok pratik bir sey bitince ciakrt yenisini tak::)) inglotun her seyi cok guzel

valla ben 5 senedir max faktor likit 106 no kapatici pudrasini kullaniyorum cok memnunum o kadar bereketliki bu daha 2 ci ve ben cok kullaniyorum ufak bir parca surmek bile cok ise yariyor yagsiz oldugu icinde sivilce yapmiyor...

X