Pudra, Fondöten, Kapatıcılar En İyi Pudra ?

maxfactor creme puff kullanıyorum,memnunum ama altına fondoten de kullanıyorum,.ok da iyi kapattıgını söyleyemem...

Ben de max factor creme puff kullanıyorum, memnunum...

creme puff kullananlar çoğunlukta..bende max factorun flawless perfection(2aşamalı olan) ve lasting performance fondötenleri var..creme puff onlar kdr kapatıcımı sizce?

creme puff kullananlar çoğunlukta..bende max factorun flawless perfection(2aşamalı olan) ve lasting performance fondötenleri var..creme puff onlar kdr kapatıcımı sizce?

Creme puff ince yapıda bir pudra, kapatıcılığı pek yok...Fondöten üstüne uygulanınca çok güzel duruyor. Senin söylediğin 2 ürün fondöten...Genelde pudraların kapatıcılığı azdır. Bir de pata creamler vardır, compakt pudra ambalajında ama daha kremsi pudra ile fondöten arasıdır, o da her cilde uymaz...

pudralar tek basına kullanıldıgı takdırde,ozellıkle kıs aylarında cıldın nem dengesını bozuyor.cılt kuru ve catlak gorunuyor.bence cılt yapınıza uygun bı fondöten kullanmanız daha canlı,saglıklı ve nemlı bır cılt goruntusu verır.gun ıcınde gereksız parlamalar yasadıgınızda hafıf bır pudrayı gereken bolgelere surmek daha dogru.ama ıllakı kapatıcı bır pudra ıstıyorum dıyorsanız;shıseıdo nun son cıkan pudrası hakıkaten cok guzel.

almond shiseido nun son pudrası derken pureness'ı mı kadtediosun cnm ????

Ben pureness e baktım netten ama renk koyu gibi duruyor,çok açık tenliler için yok mu uygun rengi acaba bilen var mı???

hep dior kullanırdım ve coktaa memnundum
gecenlerde kullandıgım numarası kalmamıs fıye guerlaın aldım super

kızlar aslında ben cildimin parlak gözümesini istiyorum..herkes parlamayı önlemeye çalışıyor ama ben tam tersini istiyorum..bunun için nasıl bşy önerirsiniz..parlak gözteren pudra yoktur dimi:KK43:

canım sen parlak derken sanırım sağlıklı bi hafif parlamadan bahsediosun...oudradan önce nemlendirici sürmeyi denedinmi yada fondötenini..işe yarayabilir

evet canım .. bahsettiğim cildin yağlı omasından kaynaklanan parlama değil kesinlikle şöyle ışıl ışıl parlıyo ya bahsettiğim o..pudradan nce muhakkak nemlendirici sürüyorum ama kullandığım pudradan olucak tam tersine olduğundan kuru gösteriyo..fontoten sürdüğümde çok güzel parlıyo ama fontoten sadece özel günlerde kullanıyorum sene de bir iki defa yani..keşke parlak gösteren bi pudra olsa..

bencede en iyisi bourjois in pudrası.hem çok güzel kapatıo hemde çok dağol duruyor ciltte.

max factorden vazgeçtim kapatıcılığı orta dienler var çünkü purenessa bakıcam strawberryde uygun renk şuan yok..dior forever içinde çok güzel dienler var..artık sırayla denicem biri bitince öbürüne geçicem :) yalnız arkadaşlar mac'in studio fix pudrasımı yoksa likit fondötenimi daha kapatıcı sizce..??

maybelline pure powder 015 translucent
Bu pudrayı aldım, transparan pudra dediğimiz pudralardan, yüzünüzü bulamadığınız sürece kireç gibi bir görüntü söz konusu değil... çok ince yapılı bir pudra arkadaşlar ben beğendim...

kapatıcı mı peki ???

yok canım tam aksine yarı şeffaf ve çok ince bir dokusu var...Fondötenin üstüne son bir rötuş için kullanılabilir, cilde hafif bir aydınlık görünüm vermek için kullanılabilir.
Diğer tonlarını bilmiyorum canım, bunu hafif uyguluyorsun çok açık tonda ve yarı şeffaf olduğu için..Kendi ten rengimde olanı alsaydım, daha fazla uygulayabilir, kapatıcılığı hakkında yorum yapabilirdim o zaman...

hımm..kızlar şimdilik ben pureness'ı almaya karar verdim sonrada dioru deniycem sizce hangi rengi uygun sipariş vericem shiseido pureness için buğday tenliyim..max factorun flawless perfection(70) ve lasting performance(106) fondötenlerinde natural beige renklerini kullanıyordum..shiseidonunda natural beige'i var sizce aynı renk tuttarmı? :uhm: bu ürünleride kullananlar varsa az çok tahmin yürütebilirler cvplarınızı bekliyorum..stoklarda tükenebilir acele cvp yazan olursa çk sewinirim a.s.a.s.a.s. :asigim:

O kadar pahalı ürünlere ne gerek var ya-tatlicadiarzu-
Ben Catherine Arley Silky Touch kullanıyorum hem 5 ytl hem de süper kapatıyo altına bi nemlendirici sür akşama kadar pürüzsüzsün.
Tabi iki üç sivilcemi var onları da kapatıcıyla kapatıyorum önce:Sivilceli bi cildi kapatmaz yani onu da sölim.Siyah noktaları gözenekleri süper kapatıyo.Bi de gözaltlarına kapatıcı sürüyorum morlukları tam kapatmıyo üstüne pudra sürünce süper oluyo.Sivilce de yapmadı bende hiç bu pudra üstelik cildim yağlı.Arkadaş da aynı pudrayı kullanıyo onda da hiç bi soruna neden olmamış.Cidden anlamadım ne gerek var o kadar para vermeye:uhm:

evet bende catrin arley kullanıyorum çoooooooooooooook memnunum

bende fondöten kullanıyorum kapatıyor gibi biraz ama sivilceye neden oluyo çok kalınca yüzümde

X