En iyi ödem attıran yöntemler

1 gram ekmeğin, 80 katına kadar suyu vucutta hapsettiğini sanırım karatay hoca söylemişti

o yüzden ekmek ve karbonhidratı tamamen keserseniz bir haftaya kadar vucut dümdüz olur hem kg da verirsiniz ödem de gider

bunları yazarken gözleme yiyorum,:26: hani kendim yapamıyorum irade zayıf bari yapabileceklere bilgi olsun

1 gram ekmeğin, 80 katına kadar suyu vucutta hapsettiğini sanırım karatay hoca söylemişti

o yüzden ekmek ve karbonhidratı tamamen keserseniz bir haftaya kadar vucut dümdüz olur hem kg da verirsiniz ödem de gider

bunları yazarken gözleme yiyorum,:26: hani kendim yapamıyorum irade zayıf bari yapabileceklere bilgi olsun

hindistan cevizi ne oldu canım:26:

hindistan cevizi ne oldu canım:26:

ellerinden öper teyzesi

annem her diyete başladığımda gidip frambuazlı yaş pasta, bilmem neli gözleme, evde su boregi, olmayacak tarifler yapıyor
ya da dısarıdan hayır diyemeyeceğim şeyler sipariş ediyor

başka zaman böyle hamarat değil, tam diyete başlarım börek açacağı tutar , pastaneye gideceği tutar

devam ettiremedim, eğer aynı evde yaşamasaydık ben zaten tembellikten aç kalırdım ama annemim oldugu ortamda diyet mutlaka baltalanıyor

kek yapıyorum hindistancevizlerimle, :26:

trambolinin üzerinde zıplamaktan dizimde ağrı başladı

annem ıspanaklı böreğe neler koyacağını sayıyor, ben napim yahu :KK23:

Ödemin nedenleri ve ödem atıcı tarif Tıklayınız
odem.jpg

5li çay çok işe yarar.1 tatlı kaşığı funda ,biberiye,tane kekik,yeşil çay,mate yaprağı.günde 3 fincan.:)))10dk.demlendirip için.çıkan idrara inanamayacaksınız:)))

X