Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
selam.butun emek veren arkadaslarin ellerine saglik.cok emek harcanmis.ben oyumu bors corbasina verdim.cunki benim icin tadi vazgecilme ve en lezetlisi.ben cocukken annem onu yaparken cok mutlu olurdum.bu hala degismedi.herkese basarilar

cok tesekkur ederim canimsanirim benim talihsizligim arkadaslarin bilmedigi bi corbayi yapmam oldu
ama olsun bi dahaki sefere de azeri yemegiyle katilicam

cok tesekkur ederim canimsanirim benim talihsizligim arkadaslarin bilmedigi bi corbayi yapmam oldu

offfffffffffff lütfen neler neler yaparsın kimbiir çok güzel azeri mutfağı Bu çorba da eminim çok lezzetli hatta hep yapsam mı deyip yapmadığım bir çorba ama senden sonra ypamya karar verdimm.

bencede neden bu.ama olsun herkes yeni bir yemekle tanisdi.insallah denerler.yaaaaaa canim cekti.yarin mutlaka yapicam insallah

+1 nilim ellerine sağlık çok güzel görünüyor

offfffffffffff lütfen neler neler yaparsın kimbiir çok güzel azeri mutfağı Bu çorba da eminim çok lezzetli hatta hep yapsam mı deyip yapmadığım bir çorba ama senden sonra ypamya karar verdimm.

evet canim azeri mutfagi zaten turk mutfagina yakin
corbayi yaparsan lutfen yorumunu bana yaz

bencede neden bu.ama olsun herkes yeni bir yemekle tanisdi.insallah denerler.yaaaaaa canim cekti.yarin mutlaka yapicam insallah
yap yap evdekiler de nasiplensin
Buna katılıyorum bilinmedik birşey olunca tereddüt oluyor galiba

gelecek sefer de bilinmedik olucak sanirim insallah o zaman tereddut olmaz:26:
yilmicam o kadar yarisma olucak birinde tutturucam

evet canim azeri mutfagi zaten turk mutfagina yakin
corbayi yaparsan lutfen yorumunu bana yaz

Mutlaka yazarım cnm, dün markette pancarla bir bakıştık turşusunu çok severim eminim çorba da da süper oluyor kismet bu zamanymış, yapınca yazarım cnm

yap yap evdekiler de nasiplensin

gelecek sefer de bilinmedik olucak sanirim insallah o zaman tereddut olmaz:26:
yilmicam o kadar yarisma olucak birinde tutturucam

Tabi ki canım kendimize çok güzel bir uğraş bulduk ben çok eğleniyor ve zevk alıyorumEminim birinde tuttururuz

Mutlaka yazarım cnm, dün markette pancarla bir bakıştık turşusunu çok severim eminim çorba da da süper oluyor kismet bu zamanymış, yapınca yazarım cnm

aslinda pancarin corbada rolu sadece rengi
yani pancardan fazla bi tat cikmiyo sadece corba kirmizi olsun diye ekleniyor

bence de canım,yoksa senin yaptığın o çorba çok lezzetli.

mesela ben elossanın emeğini ve sunumunu çok beğendim ama asla paça çorbası içemediğim için en sevdiğim çorbadan yana kullandım oyumu.sonra senin ve nevrestenin çorbaları da çok güzeldi,iki tane tavuklu çorba vardı mesela onlar da güzeldi bence.diğer yapılan çorbalar da öyle.

çok zorlu bir yarışma oluyor bu,herkes harika bence.

Son düzenleme:

Teşekkürler canım
Sizler de eğleniyorsunuz değil mi

olsun canim yeni corbalar ogrenmis oldu arkadaslar bi kac tanesi deneyip begense bile benim icin buyuk mutluluk

aslinda pancarin corbada rolu sadece rengi
yani pancardan fazla bi tat cikmiyo sadece corba kirmizi olsun diye ekleniyor

5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun aklıma düştü markete gidip aldığım zaman yapacağım

hehe umarim
evet cok guzel oldu bu yarisma ilk defa tartismasiz bu kadar samimi bi ortam oldu bi yarismada

cidden çok keyifli oldu bu yarışma samimi ve lezzetlii

Teşekkürler canım

Azerin ben senin yaptığın çorbayı bir kez denemiştim canım,gerçekten zor bir çorba,çok besleyici.Ama pek sebze sevmediğim için benim damak tadına pek uymadı.
Bu yarışmaya zaten kaç oy aldım diye bakmamak lazım.Çünkü hepiniz döktürmüşsünüz.Sayenizde harika tariflerimiz oldu.
Hepinize ayrıca teşekkürler.

Teşekkürler canım

tabii eğleniyoruz canım :)

işin en güzel tarafı da hakkaniyetli bir yarışma oluyor bu.ben yarışmaya katılanlara hayran kaldım,hepiniz çok emek vermişsiniz ve hamarat hatunlarsınız belli :)

tabii eğleniyoruz canım :)

işin en güzel tarafı da hakkaniyetli bir yarışma oluyor bu.ben yarışmaya katılanlara hayran kaldım,hepiniz çok emek vermişsiniz ve hamarat hatunlarsınız belli :)

Önemli olanda bu
Evet canım bütün çorbalar harika herkesin ellerine sağlık
Umarım tüm yarışmalar böyle geçer

ola bilir canim her kesin damak tadi farkliben de sebze sevmem ama bu corbanin icinde yalnizca sebze yok et de var o yuzden begeniyorum
evet dogru soyluyosun oy almak da guzel ama boyle bi ortamda olmak daha guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…