yarışmadan çekilmek zorunda kalan arkadaş için üzüldüm gerçekten.:26:umarım her şey istediği gibi olur.
çok zor oldu oy kullanmak:26: hepsi çok güzeldi.inşallah arkadaşlar farklı kategoriler de yarışır da tek tek
oralarda onlar için de oy kullanabilirim.her birinin özenle zaman harcadığı belli.
ben konusunda da belirttiğim gibi, hayatımda kelle paça içmedim.yemek konusunda bazı ön yargılarımın olduğu
tatlar var ki elim de değil gerçekten.ama yapılışı ile bana farklı bir ilham verdi.ben kelle paça olarak değil de bunu
tavuk versiyonunu yapmayı istiyorum.
herkese tekrar başarılar, yeni tariflerinizle sizleri görmeyi bekliyoruz yeniden.
Öncelikle yarışmayı düzenleyen sayın yöneticimize teşekkürler....
Yarışmaya katılan tüm katılımcılara emeklerı ıcın teşekkürler..
Yemekten hıc anlamayan bırı ıcın bıle o kadar ayrıntılı anlattılar emek verdıler..Saolsunlar...
Bende ılk oğluma hamıle kalana kadar kelle paça corbasına ayyyyy dıyenlerdendım.Ama tum hamıleıgımde ıçtim..
O gunden berı bende tıryakısıyım..Sevenler ıcın sırf bu corbayı yapan lokantalar var..
O kadar ayrıntılı anlatmışsın kı tesekkürler elosa..ama ben yapamam sana içmeye gelecegım..
bence de canım,yoksa senin yaptığın o çorba çok lezzetli.
mesela ben elossanın emeğini ve sunumunu çok beğendim ama asla paça çorbası içemediğim için en sevdiğim çorbadan yana kullandım oyumu.sonra senin ve nevrestenin çorbaları da çok güzeldi,iki tane tavuklu çorba vardı mesela onlar da güzeldi bence.diğer yapılan çorbalar da öyle.
çok zorlu bir yarışma oluyor bu,herkes harika bence.
Fotoğraflardan az çok tadı belli oluyor değil mi ?
Ben hala kararsızım ...
valla kazen tadı çok güzel, hazır mantı kullanıncada yapımı çok pratik aslında, ben beceriksiz olduğum için pınar hazır mantı kullandım (içinde soya yokmuş) hazır mantı olmasına rağmen çok güzel oldu, evde yoğurt kalmamış, aslında serviste az sarımsaklı yoğurt ve tereyağıda yakcaktım, bir daha ki sefere öylede denicem,
sana ve diğer arkadaşlara yapmalarını tavsiye ederim:13:
öncelikle herkesin ellerine sağlık
gerçekten çok zorlandım karar verirken. çorba kültürüm pek geniş değildir açıkcasıbirçoğunu bilmiyorum yani
senede 4-5 kez ancak çorba pişer bizim evde, oda hava çok çok soğuk olduğunda eşim ister bende yaparım.
yaparım dediğimde ya tavuk çorbası ya da knorr yöresel lezzetlerden oğmaç çorbası
buyüzden verilen emekler için tebrik etmek istiyorum sizi, gerçekten harikasınız
oyumu sütlü brokoliden yana kullandım, brokoli aşığı biri olarak
yüksük çorbası bundan 7 sene önce Adana'ya birkaç günlüğüne gittiğimde ikram edilen bir çorbaydı, çok beğenmiştim. seçim yapmamda beni zorladı
bulgurlu terbiyeli çorbayı çok merak ettim, eşimin çorba istediği ilk an koyucam bunu önüne
kelle paça ağzıma bile sürmediğim bir çorba, ama Elossa nasıl yaptıysa artık baktıkça ağzım sulandıgerçekten anlatım&sunum çok başarılı, tebrik ediyorum.
bors çorbasını hep duymuşumdur ve içindeki pancar&et ikilisi beni hep şaşırtmıştır. üşenmezsem deniycem mutlaka, arkadaşımız gerçekten merak uyandıracak şekilde güzel yapmış
diğer tüm çorbalarda gerek verilen emek gerekse sunumlarıyla oldukça başarılı. herkesin ellerine sağlık.
1 oy kullandım bukadar çene yaptım, iyi ki birkaç oy hakkımız yok
Bu arada kimse ödülü sormadı farkında mısınız ?
Hadi sorun sorun :)
tencere takımı?
fazla mı oldu
Bence mutfak robotu.
Bu arada kimse ödülü sormadı farkında mısınız ?
Hadi sorun sorun :)
fena fikir değil :)
bu marifetli kadınlara robot fayda etmez...
Biz böyle eğleniyoruz daha büyük ödül mü var:44ek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?