Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419

canım çok teşekkür ederim,tavuk versiyonuda çok güzel olur emin ol veya kırmızı et ile de yapılabilir.
fakat şunu söyliim kellenin paçanın vermiş olduğu lezzeti yakalatmayabilir:)
gerçi hiç içmedim diyorsun,o zaman aradaki farkı anlamayacaksın yani no problem:)
tekrar teşekkür ederim,denersen topiğimde paylaşmanı merakla beklicem canım

canımm buyur gel her zaman başım üstüne
çok teşekkür ederim bu arada,emin ol bebişin için çok çok faydalı olmuştur çorbayı tüketmen

teşekkürler canım

bu da benim yüksük çorbam (safahatın danışmanlığı ile)

fotoyu çekerken nane aklıma gelmedi sonradan ekledim

Fotoğraflardan az çok tadı belli oluyor değil mi ?

Ben hala kararsızım ...

Çorbalar için açılan topiklere göz atıp duruyorum, oyumu verdim gerçi ama lezzetlerini düşündükçe denemek için can atar oldum
Bu çorbaların ekstra püf noktaları var mı merak ediyorum, çorba topiklerinizde aklıma takılanları sormak istiyorum

Fotoğraflardan az çok tadı belli oluyor değil mi ?

Ben hala kararsızım ...

valla kazen tadı çok güzel, hazır mantı kullanıncada yapımı çok pratik aslında, ben beceriksiz olduğum için pınar hazır mantı kullandım (içinde soya yokmuş) hazır mantı olmasına rağmen çok güzel oldu, evde yoğurt kalmamış, aslında serviste az sarımsaklı yoğurt ve tereyağıda yakcaktım, bir daha ki sefere öylede denicem,
sana ve diğer arkadaşlara yapmalarını tavsiye ederim
:13:

listedeki 3-4 çorbayı daha denicem, yarışma bitimine yetişirse onlarında fotolarını eklicem

Son düzenleme:

yoğurt değişik bir fikir aslında hımmm hangi yöre bilmiyorum ama mantıyı salçalı pişirp öyle yoğurt döküyordu o geldi aklıma leziz olur

Eksik arıyorum bulamıyorum oy vermesem mi ki ? Oy verme kriterlerime uymayan yok.
Kararımı verdim

öncelikle herkesin ellerine sağlık

gerçekten çok zorlandım karar verirken. çorba kültürüm pek geniş değildir açıkcası birçoğunu bilmiyorum yani

senede 4-5 kez ancak çorba pişer bizim evde, oda hava çok çok soğuk olduğunda eşim ister bende yaparım.

yaparım dediğimde ya tavuk çorbası ya da knorr yöresel lezzetlerden oğmaç çorbası

buyüzden verilen emekler için tebrik etmek istiyorum sizi, gerçekten harikasınız

oyumu sütlü brokoliden yana kullandım, brokoli aşığı biri olarak

yüksük çorbası bundan 7 sene önce Adana'ya birkaç günlüğüne gittiğimde ikram edilen bir çorbaydı, çok beğenmiştim. seçim yapmamda beni zorladı

bulgurlu terbiyeli çorbayı çok merak ettim, eşimin çorba istediği ilk an koyucam bunu önüne

kelle paça ağzıma bile sürmediğim bir çorba, ama Elossa nasıl yaptıysa artık baktıkça ağzım sulandı gerçekten anlatım&sunum çok başarılı, tebrik ediyorum.

bors çorbasını hep duymuşumdur ve içindeki pancar&et ikilisi beni hep şaşırtmıştır. üşenmezsem deniycem mutlaka, arkadaşımız gerçekten merak uyandıracak şekilde güzel yapmış

diğer tüm çorbalarda gerek verilen emek gerekse sunumlarıyla oldukça başarılı. herkesin ellerine sağlık.

1 oy kullandım bukadar çene yaptım, iyi ki birkaç oy hakkımız yok

Son düzenleme:
ben neden oy kullanamıyorum:18::18::18:...o kadar baktım resimlere ağzımın suyu aktı ,ama oylamaya gelince maalesef

Teşekkür ederim canım,beğenmene çok sevindim.
Elimden geleni yapmaya çalıştım,takdir sizlerin:)
Diğer kategorilerde yarışmada olmanı umuyorum

Son düzenleme:
Bu arada kimse ödülü sormadı farkında mısınız ?

Hadi sorun sorun :)

Biz böyle eğleniyoruz daha büyük ödül mü var:44ek sanmıyorum

Ödül tabiki var...

O kadar emeğin bir ödülü olmalı değil mi ?

Kimse döül için yapmadığından soran olmadı ya : ) ama ödülü öğrenmekte fena olmaz : )

biri öğrenip bana söylerse çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…