• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Daha 2 gün mü var:26:

Ama sonuç belli galiba.

Ellossa cım senin paça da harikaydı canım.

Hepinizde 1. liği hakettiniz ama:16:
evet canım 2 gün var,çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :16:
Safahat arkadaşımda 1. liği bileğinin hakkıyla hakediyor kesinlikle...
ve nazarında yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı özgüvenlerinden cesaretlerinden dolayı kutluyorum:kkk:

Daha 2 gün mü var:26:

Ama sonuç belli galiba.

Ellossa cım senin paça da harikaydı canım.

Hepinizde 1. liği hakettiniz ama:16:

27sinin gece yarısında biteceği için 3 gün var cnm,
herkesin çorbası süperdi, inanın bu yarışmada cidden birinci olursam ayrı bir onur duyacağım.
Ama ben sonucun belli olduğunu da düşünmüyorum daha 3 gün var ve herkesin çorbası muhteşem. Ayrıca Elossam:54: paçamdan tutmuş durumda 3 günde neler olur bilinmez:52:

evet canım 2 gün var,çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :16:
Safahat arkadaşımda 1. liği bileğinin hakkıyla hakediyor kesinlikle...
ve nazarında yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı özgüvenlerinden cesaretlerinden dolayı kutluyorum:kkk:

ay tatlım çok mütevazısın, yüce gönüllüsün, kişi gördüğünü güzel görüyorsa bakışı güzeldir aslında:54:

27sinin gece yarısında biteceği için 3 gün var cnm,
herkesin çorbası süperdi, inanın bu yarışmada cidden birinci olursam ayrı bir onur duyacağım.
Ama ben sonucun belli olduğunu da düşünmüyorum daha 3 gün var ve herkesin çorbası muhteşem. Ayrıca Elossam:54: paçamdan tutmuş durumda 3 günde neler olur bilinmez:52:

ehehehe :))
aşkolsun canım paçandan tutmuyorum gerçekten senin 1.ci olmanı istiyorum ve destekliyorum.:16:
benim kelle ile paça el ele tutuşmuşlar,gidiyorlar işte tıngır mıngır misal:52:

İŞTE 1.lik ÖDÜLÜ....:46::46::46::46::46:

$chef-hat.jpg

VE BUDA TESELLİ PLAKETİ:27::27::27:
$Adsız.png

ehehehe :))
aşkolsun canım paçandan tutmuyorum gerçekten senin 1.ci olmanı istiyorum ve destekliyorum.:16:
benim kelle ile paça el ele tutuşmuşlar,gidiyorlar işte tıngır mıngır misal:52:

canım benim teşekkür ederim,duygular karşılıklı:16:

Elossa seni ilk KK de gördüğümde çok kanımın ısınmasının sebeplerini şimdi anladımmm:54::54::54:

teşekkür ederim canım benim,yüzünde küçükte olsa bi tebessüm belirdiyse ne mutlu bana:16:
tamam sakla ama anket sonunda ben sana daha güzellerini yaparım tamammı:) :34:

Elossa..Diğer kategorilerde eger birinci olamazsam banda böyle bir hediye yaparmısın :29: Nütfennnn :31: :16:

Yok yok.....Çorbadan sonra ara sıcaklar,aparatifler olmalı :34: Sıralama bozulmasın niyet o valla :27: (aklımda feci fikirler var ondan,yalannnn...):27:

Of deme yahu acıktım zaten gözümde canlandı bir sürü şey:56:

Şimdi gelelim sadede....

Ellosa'ya oy verdim zira sakatatlar en favori çorba grubumdur, fakat burada stratejik olarak hata yapmış... Zira herkes sevmiyor

En sevdiğim çorba olarka oyumu verdim ve ek olarak birileri sussun terbiyesizlere kapak olsun diye gönlümde yatan bu çorbaydı ....

safahat çok oy vermek istedim ama olmadı işe .... (sunum, tarif, daha ne diyeyim söylecek cümle bulamadım, ilk göz ağrısı)

ama işte bu tarif dediğin hangisi derseniz ise ;

Bulgurlu Terbiyeli Çorba

diğer tariflere hatamı buldun derseniz asla sadece damak tadıma baktım.

haftada 3 gün sakatat çorbası içtiğimden ve sunumunu beğendiğimden dolayı Elllosa tebrikler...

Ellosa...Valla çok emek vermişsin,belli.Ama bende sakatat sevmeyen biri olaraktan oy vermedim sana valla :30: Kazenin dediği gibi riskli bir seçim olmuş ama yapımı ve sunumu olaraktan hafızalardan silinmeyecek bir paylaşımdı,tebrik ederim seni canım :16: Diğer kategorilerde bizi zorlayacaksın ve hatta şans bırakmayacaksin gibi :29: Allah yardîmcımız olsun valla :31:

Şimdi gelelim sadede....

Ellosa'ya oy verdim zira sakatatlar en favori çorba grubumdur, fakat burada stratejik olarak hata yapmış... Zira herkes sevmiyor

En sevdiğim çorba olarka oyumu verdim ve ek olarak birileri sussun terbiyesizlere kapak olsun diye gönlümde yatan bu çorbaydı ....

safahat çok oy vermek istedim ama olmadı işe .... (sunum, tarif, daha ne diyeyim söylecek cümle bulamadım, ilk göz ağrısı)

ama işte bu tarif dediğin hangisi derseniz ise ;

Bulgurlu Terbiyeli Çorba

diğer tariflere hatamı buldun derseniz asla sadece damak tadıma baktım.

haftada 3 gün sakatat çorbası içtiğimden ve sunumunu beğendiğimden dolayı Elllosa tebrikler...

Çok teşekkür ederim Kazen;
Öylesine onure oldum mutlu oldum ki anlatamam...
Safahat arkadaşımın ve beraberinde tüm arkadaşlarımın destekçisiyim en başından beri.
Şimdiden tebrik ediyorum arkadaşımı ve bu güzel sunumlarının devamlarını bekliyorum tüm kategorilerde.
Nazarında tüm yarışan arkadaşlarımında...

bende sakatattan hic hoslanmam hatta gormeye bile dayanamam..ama oyumu elossa ya verdim cunku benim icin imkansizi basarmis biri :1:

Back