• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Tüm çorbalar çok güzel..:56:
Herkese tebrikler..:71:

Ancak çok sevdiğim bir çorbayı,çok sevdiğim bir arkadaşım yapmış:92:
Bana da oylamak düşüyor tabii..
mrs.who ve çorbası favorim bu kategoride..:16:

Son düzenleme:

canımmmmm çok teşekkür ederim.:17::17::17::17::17:

Çok teşekkür ederim Kazen;
Öylesine onure oldum mutlu oldum ki anlatamam...
Safahat arkadaşımın ve beraberinde tüm arkadaşlarımın destekçisiyim en başından beri.
Şimdiden tebrik ediyorum arkadaşımı ve bu güzel sunumlarının devamlarını bekliyorum tüm kategorilerde.
Nazarında tüm yarışan arkadaşlarımında...

Canım benim çok mütevazısın, yüksek gönüllüsün cnm benîm.
Diğer arkadaşlara da dedim tebrik için çok erken, hem de utanıyorum doğrusu ben birinciliğimi ilan etmiş gibi olmasın
Estafurullah:17:
Ben de bu yarışma hakkında duygularımı açıklayayım
Çorba benim için çok sığ bir kategoriydi ama tüm katılan arkadaşlar sağolsun ne kadar zengin bir yarışma oldu ve bir sürü yeni tarif, bildiğim çorbalar için yeni usul öğrendim sayelerinde.
Oylama bu işin sadece teşviki olduğunu düşünüyorum, zira tüm yemekler nimet olduğu için zaten kıymetli
Birinin diğerinden az kıymetli olduğunu söylemek (bu yarışma ve bundan sonrakilere katılacak tüm yemekler) dünyada aç o kadar insan varken çork talihsiz bir yaklaşım olur.

Son olarak yarışmasaydı sıcak hava için teşekkürler çok keyifli geçiyor

Şimdi gelelim sadede....

Ellosa'ya oy verdim zira sakatatlar en favori çorba grubumdur, fakat burada stratejik olarak hata yapmış... Zira herkes sevmiyor

En sevdiğim çorba olarka oyumu verdim ve ek olarak birileri sussun terbiyesizlere kapak olsun diye gönlümde yatan bu çorbaydı ....

safahat çok oy vermek istedim ama olmadı işe .... (sunum, tarif, daha ne diyeyim söylecek cümle bulamadım, ilk göz ağrısı)

ama işte bu tarif dediğin hangisi derseniz ise ;

Bulgurlu Terbiyeli Çorba

diğer tariflere hatamı buldun derseniz asla sadece damak tadıma baktım.

haftada 3 gün sakatat çorbası içtiğimden ve sunumunu beğendiğimden dolayı Elllosa tebrikler...

bende sakatattan hic hoslanmam hatta gormeye bile dayanamam..ama oyumu elossa ya verdim cunku benim icin imkansizi basarmis biri :1:
itiraf bölümüne mi geçtik:1::1::1:
o halde itiraf ediyorum nilim için kullandım oyumu. çünkü hem basit hem çok lezzetli bir çorba ( neden:27: denedim çünkü:63:). tavuğun içine kattığı malzemeler gerçekten süper tat vermiş çorbaya. işten gelince yap hemen koy sofraya . favori çorbam oldu valla, çocukların kaçarı yok artık:52:

Şimdi gelelim sadede....

Ellosa'ya oy verdim zira sakatatlar en favori çorba grubumdur, fakat burada stratejik olarak hata yapmış... Zira herkes sevmiyor

En sevdiğim çorba olarka oyumu verdim ve ek olarak birileri sussun terbiyesizlere kapak olsun diye gönlümde yatan bu çorbaydı ....

safahat çok oy vermek istedim ama olmadı işe .... (sunum, tarif, daha ne diyeyim söylecek cümle bulamadım, ilk göz ağrısı)

ama işte bu tarif dediğin hangisi derseniz ise ;

Bulgurlu Terbiyeli Çorba

diğer tariflere hatamı buldun derseniz asla sadece damak tadıma baktım.

haftada 3 gün sakatat çorbası içtiğimden ve sunumunu beğendiğimden dolayı Elllosa tebrikler...

Çok teşekkür ederim kazen. Beğenmenize mutlu oldum, oy işin eğlence kısmı diye düşünüyorum.

Elossanın çorbası zaten muhteşemdi sunumu da, fazlasıyla hak ediyor cnm benim:16:
Ayrıca size çok teşekkür ederim böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için

Safahat canımm şimdiden tebrik edeyim senii. 58 oy almak herkesin harcı birşey değil. Öyle arkadaş hatrına aman arkadaşımdır oy vereyim mantığıyla alınan oylar kesinlikle değil tabii ki arkadaşlarından da oy verenler vardır arkadaşın olarak bu zaten yarışmada kabul edildi hatta oy istemek bile ancak bu da insanların kendini kandırmasından öteye geçemeyeceği de belirtildi. Ama sen gerçekten emeğinle, sunumunla, yemeğin beğenildiği için kazandın canım gönül rahatlığıylaa bu birinciliği kabul edebilirsin. Ben birkaç kişi arasında kaldım favorilerimde sende vardın hatta bir topikte sık konuştuğum bir arkadaşım da vardı ben elossaya verdim oyumu kendisiyle kendi topiğinden birkaç yazışmamız olmuştur sadece o kadar tamamen emeğe ve sunuma verdim oyumu her zaman da gerçekten beğendiğim oy vermek istediğim hangisiyse ona vericem oyumu.

Safahat cim tebrik ederim ben de :16:birinciligi sonuna kadar hakediyosun:16::16::16:ister yaptigin corbayla isterse de mutevaziliginle:16::16::16::16:
kucuk bi ricam var senden bi dahaki kategoriye katilmasan:27:saka saka:9::9::9::9::9::9:senle yarismak cok guzel:16::16::16::16:
diger arkadaslarin da ellerine saglik her kes emek verdi:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Ellosa...Valla çok emek vermişsin,belli.Ama bende sakatat sevmeyen biri olaraktan oy vermedim sana valla :30: Kazenin dediği gibi riskli bir seçim olmuş ama yapımı ve sunumu olaraktan hafızalardan silinmeyecek bir paylaşımdı,tebrik ederim seni canım :16: Diğer kategorilerde bizi zorlayacaksın ve hatta şans bırakmayacaksin gibi :29: Allah yardîmcımız olsun valla :31:

çok teşekkür ederim canım benim,belki katılmam diğer kategorilere(bellide olmaz)
izlemek öyle keyifli ki,tadını çıkarmak istiyorum:16:

bende sakatattan hic hoslanmam hatta gormeye bile dayanamam..ama oyumu elossa ya verdim cunku benim icin imkansizi basarmis biri :1:

ahh canımm çok teşekkür ederim:16:
Denediğinde bir dha imkansız demeyeceğine eminim canım.)

:16:

Canım benim çok mütevazısın, yüksek gönüllüsün cnm benîm.
Diğer arkadaşlara da dedim tebrik için çok erken, hem de utanıyorum doğrusu ben birinciliğimi ilan etmiş gibi olmasın
Estafurullah:17:
Ben de bu yarışma hakkında duygularımı açıklayayım
Çorba benim için çok sığ bir kategoriydi ama tüm katılan arkadaşlar sağolsun ne kadar zengin bir yarışma oldu ve bir sürü yeni tarif, bildiğim çorbalar için yeni usul öğrendim sayelerinde.
Oylama bu işin sadece teşviki olduğunu düşünüyorum, zira tüm yemekler nimet olduğu için zaten kıymetli
Birinin diğerinden az kıymetli olduğunu söylemek (bu yarışma ve bundan sonrakilere katılacak tüm yemekler) dünyada aç o kadar insan varken çork talihsiz bir yaklaşım olur.

Son olarak yarışmasaydı sıcak hava için teşekkürler çok keyifli geçiyor

Çok teşekkür ederim kazen. Beğenmenize mutlu oldum, oy işin eğlence kısmı diye düşünüyorum.

Elossanın çorbası zaten muhteşemdi sunumu da, fazlasıyla hak ediyor cnm benim:16:
Ayrıca size çok teşekkür ederim böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için

Seni seviyorum :16:
Canı gönülden tebrikler canım:kkk:

Safahat canımm şimdiden tebrik edeyim senii. 58 oy almak herkesin harcı birşey değil. Öyle arkadaş hatrına aman arkadaşımdır oy vereyim mantığıyla alınan oylar kesinlikle değil tabii ki arkadaşlarından da oy verenler vardır arkadaşın olarak bu zaten yarışmada kabul edildi hatta oy istemek bile ancak bu da insanların kendini kandırmasından öteye geçemeyeceği de belirtildi. Ama sen gerçekten emeğinle, sunumunla, yemeğin beğenildiği için kazandın canım gönül rahatlığıylaa bu birinciliği kabul edebilirsin. Ben birkaç kişi arasında kaldım favorilerimde sende vardın hatta bir topikte sık konuştuğum bir arkadaşım da vardı ben elossaya verdim oyumu kendisiyle kendi topiğinden birkaç yazışmamız olmuştur sadece o kadar tamamen emeğe ve sunuma verdim oyumu her zaman da gerçekten beğendiğim oy vermek istediğim hangisiyse ona vericem oyumu.

Teşekkür ederim canım benim:16:

Teşekkür ederim cnm , oylama konusunda benim de içim çok rahat, açıkçası önceki yarşmalardan dolayı baya gözüm korkuyordu,
Ama birak tatsızlık hile hırs olmasını çok keyifli bir ortam oldu burda :16: tüm arkadaşların güzel gönüllerinin yansıması olduğunu düşünüyorum.

Safahat cim tebrik ederim ben de :16:birinciligi sonuna kadar hakediyosun:16::16::16:ister yaptigin corbayla isterse de mutevaziliginle:16::16::16::16:
kucuk bi ricam var senden bi dahaki kategoriye katilmasan:27:saka saka:9::9::9::9::9::9:senle yarismak cok guzel:16::16::16::16:
diger arkadaslarin da ellerine saglik her kes emek verdi:16::16::16::16:

Ay cnm benim sağol teşekkür ederim, daha oylama bitmedi bu arada yeni okuyanlar yanlış anlayabiliyor :17:

:9:Ah cnm ben öyle zorlu bir rakip değilim ki aslında:17: diğer kategorilerde de neler çıkar ortaya neler , benim gibî 2 yıllık ev hanımı da nacizane katılır aralarda:31:

çok teşekkür ederim canım benim,belki katılmam diğer kategorilere(bellide olmaz)
izlemek öyle keyifli ki,tadını çıkarmak istiyorum:16:

ahh canımm çok teşekkür ederim:16:
Denediğinde bir dha imkansız demeyeceğine eminim canım.)

:16:

Seni seviyorum :16:
Canı gönülden tebrikler canım:kkk:

Teşekkür ederim canım benim:16:

Diğer kategorilerdede mutlaka tariflerinle teşrif etmeni isteriz canım :29: Bu yarışma hep beraber olursak güzel olur :16: Eminimki sende ne tarifler vardır :56: Lütfen bizi bu tariflerden alıkoyma,önemli olan birinci olmak degilki başka kişilerinde yemek menülerini zenginleştirmek :34: Yeni tarifler öğretmek ...

Teşekkür ederim cnm , oylama konusunda benim de içim çok rahat, açıkçası önceki yarşmalardan dolayı baya gözüm korkuyordu,
Ama birak tatsızlık hile hırs olmasını çok keyifli bir ortam oldu burda :16: tüm arkadaşların güzel gönüllerinin yansıması olduğunu düşünüyorum.

çoğu kişi için oylama zor olmuştur birkaç kişi çok öne çıktı seçim yapmak gerçekten zor oldu favorilerim arasındaydın sende ben sana oy verenlerden değilim ama kazanbileceklerin arasındaydın bana göre de. O yüzden dediğim gibi için rahat olsun bunca oy hatır gönül değil tamamen emeğinin yansımasıdır. Bu da sana ayrı bir keyif veriyordur öbür türlüsü seni memnun etmezdi eminim ki.. Çokta mütevazı birisin bunu tek ben söylemiyorum herkesin emeğine sağlık. Eh bundan sonraki kategoriyi düşünsen iyi olur ara sıcak mı olur, meze mi yoksa direk et yemekleri mi kararı sen vereceksin tatlımmm.. :34:

Elossacım ben de seni seviyorummmm:16::16::16::54:

:16::16::16:

Diğer kategorilerdede mutlaka tariflerinle teşrif etmeni isteriz canım :29: Bu yarışma hep beraber olursak güzel olur :16: Eminimki sende ne tarifler vardır :56: Lütfen bizi bu tariflerden alıkoyma,önemli olan birinci olmak degilki başka kişilerinde yemek menülerini zenginleştirmek :34: Yeni tarifler öğretmek ...

canımsın teşekkürler:16:
kesinlikle 1.2.3. her ne olursa olsun tüm arkadaşlarımın emeği var.
eğleniyoruz daha bi iç içe oluyoruz çok hoş şeyler bunlar.
kısmetse katılıcam ama hepsinde olurmuyum onu bilmiyorum,ben o manada dedim canım:)
bensiz olmaz zaten,çatlarım rahat duramam kendimi ankette görmezsem:1:

:16::16::16:

canımsın teşekkürler:16:
kesinlikle 1.2.3. her ne olursa olsun tüm arkadaşlarımın emeği var.
eğleniyoruz daha bi iç içe oluyoruz çok hoş şeyler bunlar.
kısmetse katılıcam ama hepsinde olurmuyum onu bilmiyorum,ben o manada dedim canım:)
bensiz olmaz zaten,çatlarım rahat duramam kendimi ankette görmezsem:1:

Ben de seni görmezsem canım ve eminim benim gibi birçok arkadaş da geliriz topicine eee hadi eklemiyor musun mamanı artık diye:56:

çoğu kişi için oylama zor olmuştur birkaç kişi çok öne çıktı seçim yapmak gerçekten zor oldu favorilerim arasındaydın sende ben sana oy verenlerden değilim ama kazanbileceklerin arasındaydın bana göre de. O yüzden dediğim gibi için rahat olsun bunca oy hatır gönül değil tamamen emeğinin yansımasıdır. Bu da sana ayrı bir keyif veriyordur öbür türlüsü seni memnun etmezdi eminim ki.. Çokta mütevazı birisin bunu tek ben söylemiyorum herkesin emeğine sağlık. Eh bundan sonraki kategoriyi düşünsen iyi olur ara sıcak mı olur, meze mi yoksa direk et yemekleri mi kararı sen vereceksin tatlımmm.. :34:

Ayy cnm teşekkür ederimmm tüm güzel sözlerine:29:
Çok soran arkadaş oldu ama ben daha yarışma bitmedi uygun olmaz diye cevap vermedim.
Kişisel fikrimi söyleyeyim öyleyse, çorbadan başladık düzen bozulmasın ara sıcak olarak devam etsin görüşündeyim. Aslında bu konuyu istişare edebiliriz, arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda

Yapılan çorbadan tiksinen vefakat sırf arkadaşı olduğu için oy kullanan yoktur,sanmıyorum..
Tüm çorbalar birbirinden lezizdi bana göre..:71:
Herkes damak tadına göre,kullanılan malzemeye duyulan sempatiye göre oy vermiştir..

Safahatcım,seni şimdiden tebrik etmek isterim.. Harikasın:38:

Ayy cnm teşekkür ederimmm tüm güzel sözlerine:29:
Çok soran arkadaş oldu ama ben daha yarışma bitmedi uygun olmaz diye cevap vermedim.
Kişisel fikrimi söyleyeyim öyleyse, çorbadan başladık düzen bozulmasın ara sıcak olarak devam etsin görüşündeyim. Aslında bu konuyu istişare edebiliriz, arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda

ben tatlı isterim:)
hatta sadece kabak tatlısı yapsın herkes:)))):1:

Yapılan çorbadan tiksinen vefakat sırf arkadaşı olduğu için oy kullanan yoktur,sanmıyorum..
Tüm çorbalar birbirinden lezizdi bana göre..:71:
Herkes damak tadına göre,kullanılan malzemeye duyulan sempatiye göre oy vermiştir..

Safahatcım,seni şimdiden tebrik etmek isterim.. Harikasın:38:
Evet herkes arkadaşa değil damak lezzetine kullandı bence de
Teşekkür ederimm:16::54:

ben tatlı isterim:)
hatta sadece kabak tatlısı yapsın herkes:)))):1:

Bu sene hiç yapmadım henüz off canım da çok istiyor eşim sevmeyince elim gitmedi bir türlü insan kendine yemek yapamıyor

topiği basıyormuşsunuz ayyhhh:52::52::52:

Basarız tabi:kkk:

Back