- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada nilim corbani simdi yaptim aman Allahim bu nasil bi lezzetdir ellerine emegine saglik![]()
denemene sevindim canim..afiyet olsun..hazir corbadan farksiz hemde ev yapimi ..ertesi gun undan dolayi biraz koyulanma oluyor blendirdan gecirip isittimi ayni kivam geri geliyor gerci bizde pek ertesi gune kalmaz seven cok olunca
![]()
bende pek acili yapmiyorum kizim ictigi icin..toz kirmizi biber aci yapmiyor koyabilirsinbizde de kalmicaktir eminim
ben daha cok kizima yaptigim icin acili yapmadim bi de acili olsa kimbilir nasil olur![]()
Ayy cnm teşekkür ederimmm tüm güzel sözlerine
Çok soran arkadaş oldu ama ben daha yarışma bitmedi uygun olmaz diye cevap vermedim.
Kişisel fikrimi söyleyeyim öyleyse, çorbadan başladık düzen bozulmasın ara sıcak olarak devam etsin görüşündeyim. Aslında bu konuyu istişare edebiliriz, arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda
Ayy cnm teşekkür ederimmm tüm güzel sözlerine
Çok soran arkadaş oldu ama ben daha yarışma bitmedi uygun olmaz diye cevap vermedim.
Kişisel fikrimi söyleyeyim öyleyse, çorbadan başladık düzen bozulmasın ara sıcak olarak devam etsin görüşündeyim. Aslında bu konuyu istişare edebiliriz, arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda
ben tatlı isterim:)
hatta sadece kabak tatlısı yapsın herkes:))))![]()
bu arada nilim corbani simdi yaptim aman Allahim bu nasil bi lezzetdir ellerine emegine saglik![]()
Bende sizin gibi düşünüyorum, sıcaklardan devam edilse güzel olur
Sen bunu yazmamış, bende okumamış olayım, hatta benim okumam sorun değil, tatlı kralı okumasın, muneeeeee editörleri bir kontrol et dedirtmeyelim
Bence sen tatlı kategorisinde yarışma, beceremiyorsun zaten, hem 1. belli
azerinnn,
bir ara çorbanızla ilgili soracaklarım var, herkese birşeyler soracağım aslında ama işlerden fırsat bulamadım ki, hepinizin çorbasını deneyeceğim tek tek, sizin çorbanız değişik geldi, özellikle pancar konması ilgimi çekti, pancarı birtek turşu olarak tükettiğimden çorbada görünce şaşırdım.
Hazır yazmaya başlamışken, gerçekten hepinizin ellerine sağlık, emek vermişsiniz, vakit ayırmışsınız, sunum için özenmişsiniz, önemli olan da bu zaten, emek ve çabalarınız. Ayrıca bu yarışma güzel geçti, çok saygın bir yarışma olmasında sizlerin katkısı büyük.
Yarışmayı önemsediğiniz, bir yandan rakip olurken bir yandan birbirinize destek ve sahip çıktığınız için teşekkür ederim.
Yüreklerinizin güzelliğine sağlık...
Sen bunu yazmamış, bende okumamış olayım, hatta benim okumam sorun değil, tatlı kralı okumasın, muneeeeee editörleri bir kontrol et dedirtmeyelim
Bence sen tatlı kategorisinde yarışma, beceremiyorsun zaten, hem 1. belli![]()
cok heyecanli!! heran dengeler degisebilir elossa sessiz ve derinden ilerliyor![]()
Bende sizin gibi düşünüyorum, sıcaklardan devam edilse güzel olur
Bence sen tatlı kategorisinde yarışma, beceremiyorsun zaten, hem 1. belli
azerinnn,
bir ara çorbanızla ilgili soracaklarım var, herkese birşeyler soracağım aslında ama işlerden fırsat bulamadım ki, hepinizin çorbasını deneyeceğim tek tek, sizin çorbanız değişik geldi, özellikle pancar konması ilgimi çekti, pancarı birtek turşu olarak tükettiğimden çorbada görünce şaşırdım.
Hazır yazmaya başlamışken, gerçekten hepinizin ellerine sağlık, emek vermişsiniz, vakit ayırmışsınız, sunum için özenmişsiniz, önemli olan da bu zaten, emek ve çabalarınız. Ayrıca bu yarışma güzel geçti, çok saygın bir yarışma olmasında sizlerin katkısı büyük.
Yarışmayı önemsediğiniz, bir yandan rakip olurken bir yandan birbirinize destek ve sahip çıktığınız için teşekkür ederim.
Yüreklerinizin güzelliğine sağlık...
vay elossa 51, safahat 59
1. arkadaşım sonraki aşama tatlı olsun mu
yok vazgeçtim mezeler salatalar olsun
evet salata meze olsun bunu yazınca ağzım tatlıdan daha çok sulandı![]()
bu çorbaları benden başka deneyen ve resim ekleyen olmadığı için bende eklemiyorum iştesizde ekleseniz daha güzel olcaktı bu topik
![]()
evettt 2.kategorimiz tatlilar olsun![]()
evettt 2.kategorimiz tatlilar olsun![]()
Evet tatlı güzel olur ne maharetler çıkar![]()