• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
bu arada nilim corbani simdi yaptim aman Allahim bu nasil bi lezzetdir ellerine emegine saglik:52::16:

denemene sevindim canim:16:..afiyet olsun..hazir corbadan farksiz hemde ev yapimi ..ertesi gun undan dolayi biraz koyulanma oluyor blendirdan gecirip isittimi ayni kivam geri geliyor gerci bizde pek ertesi gune kalmaz seven cok olunca :9:

denemene sevindim canim:16:..afiyet olsun..hazir corbadan farksiz hemde ev yapimi ..ertesi gun undan dolayi biraz koyulanma oluyor blendirdan gecirip isittimi ayni kivam geri geliyor gerci bizde pek ertesi gune kalmaz seven cok olunca :9:

bizde de kalmicaktir eminim:9:
ben daha cok kizima yaptigim icin acili yapmadim bi de acili olsa kimbilir nasil olur:16::16:

Ayy cnm teşekkür ederimmm tüm güzel sözlerine:29:
Çok soran arkadaş oldu ama ben daha yarışma bitmedi uygun olmaz diye cevap vermedim.
Kişisel fikrimi söyleyeyim öyleyse, çorbadan başladık düzen bozulmasın ara sıcak olarak devam etsin görüşündeyim. Aslında bu konuyu istişare edebiliriz, arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda

Ben çorbadan sonra Ara Sıcaklar,Aparatifler diyorum tabikide :56:

Ayy cnm teşekkür ederimmm tüm güzel sözlerine:29:
Çok soran arkadaş oldu ama ben daha yarışma bitmedi uygun olmaz diye cevap vermedim.
Kişisel fikrimi söyleyeyim öyleyse, çorbadan başladık düzen bozulmasın ara sıcak olarak devam etsin görüşündeyim. Aslında bu konuyu istişare edebiliriz, arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda

Bende sizin gibi düşünüyorum, sıcaklardan devam edilse güzel olur:56:

ben tatlı isterim:)
hatta sadece kabak tatlısı yapsın herkes:)))):1:

Sen bunu yazmamış, bende okumamış olayım, hatta benim okumam sorun değil, tatlı kralı okumasın, muneeeeee editörleri bir kontrol et dedirtmeyelim:37:
Bence sen tatlı kategorisinde yarışma, beceremiyorsun zaten, hem 1. belli :51::51::51:

bu arada nilim corbani simdi yaptim aman Allahim bu nasil bi lezzetdir ellerine emegine saglik:52::16:

azerinnn,
bir ara çorbanızla ilgili soracaklarım var, herkese birşeyler soracağım aslında ama işlerden fırsat bulamadım ki, hepinizin çorbasını deneyeceğim tek tek, sizin çorbanız değişik geldi, özellikle pancar konması ilgimi çekti, pancarı birtek turşu olarak tükettiğimden çorbada görünce şaşırdım.

Hazır yazmaya başlamışken, gerçekten hepinizin ellerine sağlık, emek vermişsiniz, vakit ayırmışsınız, sunum için özenmişsiniz, önemli olan da bu zaten, emek ve çabalarınız. Ayrıca bu yarışma güzel geçti, çok saygın bir yarışma olmasında sizlerin katkısı büyük.

Yarışmayı önemsediğiniz, bir yandan rakip olurken bir yandan birbirinize destek ve sahip çıktığınız için teşekkür ederim.
Yüreklerinizin güzelliğine sağlık...

Sen bunu yazmamış, bende okumamış olayım, hatta benim okumam sorun değil, tatlı kralı okumasın, muneeeeee editörleri bir kontrol et dedirtmeyelim:37:
Bence sen tatlı kategorisinde yarışma, beceremiyorsun zaten, hem 1. belli :51::51::51:

azerinnn,
bir ara çorbanızla ilgili soracaklarım var, herkese birşeyler soracağım aslında ama işlerden fırsat bulamadım ki, hepinizin çorbasını deneyeceğim tek tek, sizin çorbanız değişik geldi, özellikle pancar konması ilgimi çekti, pancarı birtek turşu olarak tükettiğimden çorbada görünce şaşırdım.

Hazır yazmaya başlamışken, gerçekten hepinizin ellerine sağlık, emek vermişsiniz, vakit ayırmışsınız, sunum için özenmişsiniz, önemli olan da bu zaten, emek ve çabalarınız. Ayrıca bu yarışma güzel geçti, çok saygın bir yarışma olmasında sizlerin katkısı büyük.

Yarışmayı önemsediğiniz, bir yandan rakip olurken bir yandan birbirinize destek ve sahip çıktığınız için teşekkür ederim.

ben pancarlı kek yapıyorum:51::51: ayrıca kavurup üstüne sarımsaklı yoğurtta döküyorum mis:56::56::56: denemelisin mune abla

:52::52::52::52::52::52::52:

cok heyecanli!! heran dengeler degisebilir elossa sessiz ve derinden ilerliyor :6:

keçinin gözlerindeki albenisi yeter :)))))))))
şaka bi yana yok canım ya,tıngır mıngır gidiyorum işte ufaktan:)

Son düzenleme:

azerinnn,

tabi ne zaman isterseniz :42::16:

vay elossa 51, safahat 59:52::52::52:

1. arkadaşım sonraki aşama tatlı olsun mu:56::56::56::1::1::1::1:

yok vazgeçtim mezeler salatalar olsun

evet salata meze olsun bunu yazınca ağzım tatlıdan daha çok sulandı:27::27::1::1:

vay elossa 51, safahat 59:52::52::52:

1. arkadaşım sonraki aşama tatlı olsun mu:56::56::56::1::1::1::1:

yok vazgeçtim mezeler salatalar olsun

evet salata meze olsun bunu yazınca ağzım tatlıdan daha çok sulandı:27::27::1::1:

valla ben herşeye ayak uydurucam,kategori ne olursa olsun canım:)
(ama gönlüm tatlıdan yana şu an için):34:

bu çorbaları benden başka deneyen ve resim ekleyen olmadığı için bende eklemiyorum işte:63::63::63: sizde ekleseniz daha güzel olcaktı bu topik:63:

bu çorbaları benden başka deneyen ve resim ekleyen olmadığı için bende eklemiyorum işte:63::63::63: sizde ekleseniz daha güzel olcaktı bu topik:63:

aslında nillimin çorbasını yapmak istiyorum ben ama misafir gelecek bikaç güne onlara yapim diyorum:1::1:

katılmayan arkadaşlarımızda katılsınlar,katılım ne kadar çok olursa eğlencenin hazzı o kadar güzel olur bence:34:

Back