• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Valla açık konuşayım oyumu kremalı tavuk çorbasına verdim... Eminim tadı da görüntüsünü aratmıyordur.

Başka oy imkanım olsa şu şekilde devam ederdi sıralama: Börek Çorbası > Kelle & Paça Çorbası > Sıkıcı Çorbası

Tebrik ederim bu dört arkadaşı ;)

Teşekkürler:34:

Valla açık konuşayım oyumu kremalı tavuk çorbasına verdim... Eminim tadı da görüntüsünü aratmıyordur.

Başka oy imkanım olsa şu şekilde devam ederdi sıralama: Börek Çorbası > Kelle & Paça Çorbası > Sıkıcı Çorbası

Teşekkürler canım:16:

bence de belli deviremedik safahati:19::9::9::9:
beklemenin bi anlami yok bence de diger kategori icin sabirsizlaniyorum:16::16::16:

:9::9::9: Canım ya kaç gün var daha oylamanın sonlanmasına, zorla gelin güvey ediyorsunuz beni birinci diye:54::54::54:

efendim bu da nilimin kremalı tavuk çorbası

Eki Görüntüle 614131

taze kekik yoktu, tane karabiber yoktu, onları sonradan ekledim, çok lezzetli oldu arkadaşlar tavsiye ederim:56::56:

chess sen niye yarışmaya katılmadınnn!!!!:128::130: Ne diyeyim şimdi ben sana. Eğer diğer kategoriye katılmazsan küserimmmm:63:

Ya daha bitmedimi bu oylama yahu.Birinci belli işte :65::65::65: Diğer kategoriye geçseydik artık :34:Ben çok heyecanlıyım :52:

Teşekkür ederim canım :3:

Safahat...İkinci kategoriyi sen belirleyeceksin,ne düşünüyorsun acaba :44: Sırada ne var tüyo versene bize :17:

Safahaaatt nasıl hissediyosun kendini :27: :52: :52:

:9: ne diyeyim cidden oylara mutlu oldum sağolsunlar, bu kadar beklemiyordum :17: Ama kızlar aşkolsun daha pazar bitiyor oylama, 1. falan ayıp oluyor utandım inan ki, sizi muzurlar birinci deyip deyip olmazsam nanik yapcanız demiii:33:
Saka bir yana buyarışma çok muhabbetli oldu en güzel ödül bu oldu sanırım, sıcacık bir paylaşım ortamıııı:29:

:9: ne diyeyim cidden oylara mutlu oldum sağolsunlar, bu kadar beklemiyordum :17: Ama kızlar aşkolsun daha pazar bitiyor oylama, 1. falan ayıp oluyor utandım inan ki, sizi muzurlar birinci deyip deyip olmazsam nanik yapcanız demiii:33:
Saka bir yana buyarışma çok muhabbetli oldu en güzel ödül bu oldu sanırım, sıcacık bir paylaşım ortamıııı:29:

Evet fake hesaplar açıp son anda kendimi birinci ilan edicem :27: :27: :27:

Yok utanma canım,hakettin sen,kendimize kullanım olmasaydı ne yalan söylim benimkide sanaydı :34: Senin yerinde başkası kazansaydı yine sevinirdim,çünkü gerçekten herkes emek verdi..Ve itiraf edeyim ben yarışma adaletsiz olur diye düşünüyordum,herkes arkadaşına oy verir falan..Ama düşündüğüm gibi olmadı,iyiki de olmadı....Adil bir yarışma olduğu için diğer tüm kategorilere katılıcam,evde bulunduğum müddetçe tabi :27: :21:

Evet Safahat ne olacak diğer kategori ben gerçi ona da katılamıcam annem geliyor onunla ilgilenicem gezeriz falan yemeklerde yapıcam ama aşama aşama çekmeye de vaktim olmaz. Dur bakalım ne olacak. Bence ama yemeğe geçilmeden önce mezeler, ara sıcak falan olabilir gibi gibi.

____slmm bütün yarışmacılarımızın eline sağlıkkk gerçekten seçim yapmak çok zor oldu.hepsi emek vermiş zaman harcamış.
hakkeden kazansın demekde zor bence bütün arkadaşlarımız hakkediyor.ayrım yapamıyorum.işlh bir dahaki yarışmada bende aranızda olmak isterim.

peki burası yeri mi bilemedim ama sayın yönetim bu yarışmalar da çorbadan sonra ana yemek,salatalar,tatlılar şeklinde mi olacak ve mezeler de yarışacak mı
ayy bayılırım ben mezelere, İNŞALLAH mezeler de yarışır:32:

elossacığımm müthiş kellelerin ve paçalarınla yaptığın o harika çorba görselliğiyle oyumu sana verdim tatlım umarım sen birinci olursun:34:

safahat kupanı vereyim ben altından yaptırdım:46::46::46::46::46:

$images.jpg

:9::9::9: ne guzel kupa cok begendim:38: bacim daha erken yahu :17:
Ama her turlu bu kupayi isterim bana yaptirmissin madem:27::1:

eheheh madem her türlü kupayı isterim dediiinnn:)) bende kupa vermek istiyorum sana canım:)

hemde kendim yaptım:16:

$TYEY.jpg

Back