Valla açık konuşayım oyumu kremalı tavuk çorbasına verdim... Eminim tadı da görüntüsünü aratmıyordur.
Başka oy imkanım olsa şu şekilde devam ederdi sıralama: Börek Çorbası > Kelle & Paça Çorbası > Sıkıcı Çorbası
Tebrik ederim bu dört arkadaşı
Valla açık konuşayım oyumu kremalı tavuk çorbasına verdim... Eminim tadı da görüntüsünü aratmıyordur.
Başka oy imkanım olsa şu şekilde devam ederdi sıralama: Börek Çorbası > Kelle & Paça Çorbası > Sıkıcı Çorbası
bence de belli deviremedik safahati
beklemenin bi anlami yok bence de diger kategori icin sabirsizlaniyorum
efendim bu da nilimin kremalı tavuk çorbası
Eki Görüntüle 614131
taze kekik yoktu, tane karabiber yoktu, onları sonradan ekledim, çok lezzetli oldu arkadaşlar tavsiye ederim
Teşekkürler
Teşekkürler canım
Canım ya kaç gün var daha oylamanın sonlanmasına, zorla gelin güvey ediyorsunuz beni birinci diye
nazar degdirmeye calisiyoruz kuzum baska turlu yenemedik belki boyle olur diye
Safahaaatt nasıl hissediyosun kendini
Safahat...İkinci kategoriyi sen belirleyeceksin,ne düşünüyorsun acaba :44: Sırada ne var tüyo versene bize
ne diyeyim cidden oylara mutlu oldum sağolsunlar, bu kadar beklemiyordum Ama kızlar aşkolsun daha pazar bitiyor oylama, 1. falan ayıp oluyor utandım inan ki, sizi muzurlar birinci deyip deyip olmazsam nanik yapcanız demiii
Saka bir yana buyarışma çok muhabbetli oldu en güzel ödül bu oldu sanırım, sıcacık bir paylaşım ortamıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?