• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
ben gene de önerilerinizi merak ettim ....

Hediye çekimi olsun yoksa bir ürün mü olsun (bunu özel bir proje için soruyorum) normalde bunda direk hediyenizi kargolayacağız da bundan sonrası için soruyorum....

hediye çeki daha mantıklı olurdu Kazen abi:1: hem sizin açınızdan kargoyla göndermesi daha kolay olurdu hem de kişi kendi ihtiyacını üstüne fark koyarakta alabilirdi.

benim için ve kimse sormadığına göre diğer arkadaşlarım içinde ödül önemli değil amaç eğlenmek, paylaşmak böyle birşeye vesile olduğunuz içinde çoookk teşekkürler

yaa bende onu yapacaktım, neyse bende içine peynir maydanoz koyup kızartırım artık:9:

Ben hem sade hem peynirli yapıcam..

Sen patatesli yap, ben şimdi patates haşlamasıyla uğraşamam ::1: Fırın hazır hamur satıyo da şu manav - marketler neden haşlanmış patates satmıyor ki :63:

Ben hem sade hem peynirli yapıcam..

Sen patatesli yap, ben şimdi patates haşlamasıyla uğraşamam ::1: Fırın hazır hamur satıyo da şu manav - marketler neden haşlanmış patates satmıyor ki :63:

oluurr bana uyar kalan patatesi de beebğin çorbasına koyarım vitamin olur:1:

efendim bu da nilimin kremalı tavuk çorbası

$fotoğraf.jpg

taze kekik yoktu, tane karabiber yoktu, onları sonradan ekledim, çok lezzetli oldu arkadaşlar tavsiye ederim:56::56:

sizdende hareket ve resim bekliyorum hanımlar, bi tek ben mi deniyorum bu çorbaları:52::52::52:

İnsana mutfağı sevdiren site kk :)
ben bile katılacağım bi dahaki yarışmaya, mesela kafamda bir kek fikri var, yan yakıla ona malzeme aradık o gün annemle çarşıda :)

Valla açık konuşayım oyumu kremalı tavuk çorbasına verdim... Eminim tadı da görüntüsünü aratmıyordur.

Başka oy imkanım olsa şu şekilde devam ederdi sıralama: Börek Çorbası > Kelle & Paça Çorbası > Sıkıcı Çorbası

Tebrik ederim bu dört arkadaşı ;)

Back