çorbada 1. olan diğer kategoriye karar vercek, ne olacak sonraki yarışma bende merak ediyorum
ben gene de önerilerinizi merak ettim ....
Hediye çekimi olsun yoksa bir ürün mü olsun (bunu özel bir proje için soruyorum) normalde bunda direk hediyenizi kargolayacağız da bundan sonrası için soruyorum....
Hımmm birinciyle iyi geçineyim o zaman
Tercihini hamur işi yönünde kullanır belkim
Hamur kızartması
Hamuru da bizim köşedeki fırın satıyo
yaa bende onu yapacaktım, neyse bende içine peynir maydanoz koyup kızartırım artık
Ben hem sade hem peynirli yapıcam..
Sen patatesli yap, ben şimdi patates haşlamasıyla uğraşamam :Fırın hazır hamur satıyo da şu manav - marketler neden haşlanmış patates satmıyor ki
Sayemde bebek te nasilendi
Şaka bir yana Allah bağışlasın
bence de belli deviremedik safahatisaolasın canım cümlesininkini inşallah.....
birinci belli bence, diğer menüye geçelim olmaz mı? Kazen abi?
efendim bu da nilimin kremalı tavuk çorbası
Eki Görüntüle 614131
taze kekik yoktu, tane karabiber yoktu, onları sonradan ekledim, çok lezzetli oldu arkadaşlar tavsiye ederim
süper olmuş,eline sağlık.
yarışmaya katılmamakla hata etmişsin :)
Eki Görüntüle 614131
taze kekik yoktu, tane karabiber yoktu, onları sonradan ekledim, çok lezzetli oldu arkadaşlar tavsiye ederim
supersin canim eline saglik cok guzel gorunuyorefendim bu da nilimin kremalı tavuk çorbası
Eki Görüntüle 614131
Eki Görüntüle 614131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?