ben gene de önerilerinizi merak ettim ....
Hediye çekimi olsun yoksa bir ürün mü olsun (bunu özel bir proje için soruyorum) normalde bunda direk hediyenizi kargolayacağız da bundan sonrası için soruyorum....
valla elossayla nevrestenin çorbası beni bayağı bi aşar, keçi bana bakar ben keçiye bakarım
valla elossayla nevrestenin çorbası beni bayağı bi aşar, keçi bana bakar ben keçiye bakarım
Canım benim çorbayı da hazır mantıyla yapabilirsinEğer tarifi beğendiysen
:)))) çok güldüm gece gece:)
bana kalırsa yaparsın sen,o potansiyel kesinlikle var sende canım
tabii ki beğendim canım beğenmezmiyim, senin yemeklerini hep beğeniyorum zaten biliyosun:13::13:
Teşekkürler canımAma sahiden bu çorba yöresel zaten burda onu mantıyla hatta hazır mantıyla da yapıyorlar
o zaman listeme aldım canım, açıkcası o kıymalı hamur çok gözümü korkutmuştu, onun yerine hazır mantı koyup yapıcam, güzle olacağına eminim
öyle mi dersin ben o çorbayı yapsam eşim annemler falan şoka girer herhalde, hatta inanmazlar
ehehehe:)) bende ilk yaptığımda eşim inanmamıştı,daha doğrusu o gözler bana bakarken dokunamıcamı söylerdim hep o yüzden afallamıştı evde koca bir tencere kelle paçayı gördüğünde:)
Nevrestem çok güzel düşünmüş böylece pro ödülleri boşa gitmemiş oldu çokta iyi oldu hani.
inan benimde keçinin bana bakışı aklıma geldi
belki bi gün cesaret ederim
Kazen bey siz Rusyada yasadiniz dimi:26:kesin yemisinizdir bors corbasini su 1000 kaplan gucundeki oyunuzu bana verseniz de devirsek su safahatiEksik arıyorum bulamıyorum oy vermesem mi ki ? Oy verme kriterlerime uymayan yok.
Kararımı verdim
Bu arada kimse ödülü sormadı farkında mısınız ?
Hadi sorun sorun :)
Kazen beymiKazen bey siz Rusyada yasadiniz dimi:26:kesin yemisinizdir bors corbasini su 1000 kaplan gucundeki oyunuzu bana verseniz de devirsek su safahati
odul beni ilgilendirmezben odulumu aldim zaten pro kart
Kazen beymidestuuuuuur haremde erkek var ya ama ben hep Kazen hanim diye hitap ettim
Hamur işine ne zaman geçiyoruz
Belki bende katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?