- 20 Mart 2008
- 141.602
- 213.126
- 1.423
- 60
Isınamadıkları üyeyi yılın üyesi,en iyi çıkış yapan üye seçiyor millet.Bir tuhaf bu sene enler.
Ben susuyorum artık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isınamadıkları üyeyi yılın üyesi,en iyi çıkış yapan üye seçiyor millet.Bir tuhaf bu sene enler.
sağol canım, artık onu sindirdim başlık açmıyo gündem ve siyasetechess, senın hatrına kk ya verdımkeşke başladıgı zaman bende isim yazaydım
![]()
Eeee... Sadece enler mi, toplum degisti.. Deger olculeri degisti.. Siyasete atilsa idi Cumhurbaskani yapardik onu...
![]()
o bir fenomen, nasil tanimazsinzıpzıp kimki![]()
o bir fenomen, nasil tanimazsin![]()
her ama her konuda sordugu 'yaşlar kac canim?' repligi ile efsane olmustur kendisi..![]()
siyasette yok sanırım değilmi?o bir fenomen, nasil tanimazsin![]()
her ama her konuda sordugu 'yaşlar kac canim?' repligi ile efsane olmustur kendisi..![]()
sen asla ısınılamayacak biri değilsin..kim ısınamamışki sanaEeee... Sadece enler mi, toplum degisti.. Deger olculeri degisti.. Siyasete atilsa idi Cumhurbaskani yapardik onu...
![]()
Kasım' da başlanırAnketin yenisi aralıkta mı yapılacakNevreste