Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu kizkardesim?
Canı sıkılmış herhalde..
Neden buraya bu kadar yorum yapıyorsunuz kendinizle barisik olun demek istiyor galibadaha once öyle soylemisti çünkü eheheh
Burası en hareketli enler bölümüsaçlarımı yoluyorum niye ısınamadı diye bilgecik
![]()
Diğer anketlerde de gördüm.'her kategoriden yalnızca bir kişiye oy verebilirsiniz' diyor.kategorileri göremedim.alt alta yazıyor isimler.acaba diğer sayfalarda mı kategoriler??
benim 1 oyum var sür gerinde kaldım tühsağ olun bebeeeklerimyalnız hiç birinizi tanımıyorum :d
Hadi yaa.keşke ilk sayfada olsa kategoriler.ya da sayfa numaraları ilk sayfada belirtilse.Evet her konu ayri sayfada. Mesela bu en Isınamadığınız. Mesela en uyi yirum yapan var. En vakif var. Hepsi ayrı sayfalarda..
Hadi yaa.keşke ilk sayfada olsa kategoriler.ya da sayfa numaraları ilk sayfada belirtilse.Tek tek aramaktansa..
Hıııim anladımmmmBurayi tiklayin hepsi orda mevcut zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kadinlar-kuluebue-enleri.1211/
Ya abla boşveeeerr isinamasinlar ne olacak. Bana isinamayan iki üye her konuda bana oy kullanmis ehehehehe
tühh büyük kayıp oldubenim 1 oyum var sür gerinde kaldım tüh![]()
ben en gıcıkım oylarım tekrar sayımını talep ediyorum !tühh büyük kayıp olduhalbukı sen benden daha gıcıksın
![]()