• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    199
  • Anket Kapalı .
Kızkardeşlerim, sevilmemekten bu kadar mı korkuyorsunuz... Diğer "en"li konular içinde en fazla yazılan sayfa bu konu. Ve yer yer şakayla karışık yakınmalar... Gönüllü olarak bu konunun en'i olabilirim.
eeyyy cognıtıve, benım ıcın no problem :KK53: çok ta fıfı yani.
listede ben de oldugum için yorum yaptım:KK16:

Bu listeye @okypete'i kim aday gösterdi? Gayet de güzel yorumlar yapar. En Büyük KK
Bıgun okypeteye biri;Siz işinize baksanıza neden sürekli laf arasına girip..konunuzu taşıyorum dıyorsunuz..demişti

Farklı bı zıpzıp modeli sandı herhalde..

ısınamadığım üye var da listede yok bu sebeple pas geçiyorum bu bölümü

Zerrinsaklı ve zipzip.
Hangisine daha çok ısınamadığıma karar veremedim. :)

Valla kızlar ben oy kullanmadım çünki hem pek yazmıyorum okuyorum çıkıyorum en fazla oyu zıpzıp almış ama ben zıpzıp hanımı esprili buluyorum bide themis1990 mıydı buydu sanırım bu kişide hoşuma gidiyo yorumlarıyla yani sonuuuuuç hepinizi seviyoreeeee:KK15::KK19:
:KK60::KK19:

• Beğen
Reactions: mbz
Rüyamda burda oy verdiğim kişiyi gordum..

Hastanedeymişiz birden yoğun dumanla uyanıyorum..cocugum ve kocamdan önce gıdıp o kişiyi kaldırıyorum..vay anasını!

Geldim oyumu geri aldım hahahaha..zipzipe verdim..

Kızkardeşlerim, sevilmemekten bu kadar mı korkuyorsunuz... Diğer "en"li konular içinde en fazla yazılan sayfa bu konu. Ve yer yer şakayla karışık yakınmalar... Gönüllü olarak bu konunun en'i olabilirim.

sevilmemekte güzel birşey bence en azından bir fikir oluşturuyorsun hiç olmaktan iidir bence D:

• Beğen
Reactions: mbz
Pro uyler arasında yapılmış gannımca ama kımseyı tanımıyorum onun için oy kullanmadım ama yazmadanda edemedim.merak işte :)

Back