- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kız eğleniomçok umrum değil
![]()
olurr )Beraber eğlenelim mi sıkıldım
![]()
o zaman üye değildim derken,yanlış anlama olmuş şimdi baktımda yorumlaraEvet evet bldinnn![]()
Ben geldim...
Bu yıl beni unutmuşlar bu kategoride
Kimi yazsam bilemedim,birsürü adayım var aslında;
Beliisa mı desem,hanımabla mı,yoksa bibi mi
Diğer kategorilere bakayım,beni abla gösterene gider oyum ona göre![]()
Parkonum bana ver oyunu da bari boş kalmasın benim adım.Ben geldim...
Bu yıl beni unutmuşlar bu kategoride
Kimi yazsam bilemedim,birsürü adayım var aslında;
Beliisa mı desem,hanımabla mı,yoksa bibi mi
Diğer kategorilere bakayım,beni abla gösterene gider oyum ona göre![]()
Haketmişin o zaman belisssam sen burayı.Parkonum bana ver oyunu da bari boş kalmasın benim adım.Hem seni ablaya da ben yazdım.
![]()
Bu ara sen yoktun,bende siyasetten ve bdv den uzak kaldım,ondandır.Beni de unutmuşlar parkunum..Her sene demişbaştım..Performansımızı gözden geçirelim![]()
Yok canım sana ısınamayan olur mu sanmıyorum.Haketmişin o zaman belisssam sen burayı.
Ben çok meşguldüm ama biri benim adıma aday göstermiş seni buraya![]()
Benimde geçen yıl böyle olmuştu.Yok canım sana ısınamayan olur mu sanmıyorum.
O biri kim hala çıkmadı merak ettiriyor insanı![]()
Yazma zahmetinde bulunup oylamamak da garip tabi.Benimde geçen yıl böyle olmuştu.
Aday gösterdiler ama gelip oyu kullanmadılar,sinir olduydum![]()
zipzip kim yahu![]()
Hiç tanıımıyorum vallaPardon yaş kaç canım?
Sürekli yaş soran bir üye ama eski konularından belli anketör sanırım. Farklı olayları ilişkilendirip sonuca varmaya çalışıyor zannımca.zipzip kim yahu![]()
Eski olduğu icin bilmiyorum kanımca. Anaa kendi kendime toyluğumu ortaya çıkardımSürekli yaş soran bir üye ama eski konularından belli anketör sanırım. Farklı olayları ilişkilendirip sonuca varmaya çalışıyor zannımca.
Mesele tırnak beyazlıgıyla evlilik arasındaki ilişki için de konu açmıştı eskiden.
Yok takılıyorum da eskiymiş ondan sanırımbdvye takılmadığın içindir![]()