- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
İsim değiştirme butonu gelmiş bu şans gelmez bi daha dedim değiştirdim 2 gün olduAynen. Sen ne zaman değiştirdin nikini.? Alta eskisini yazdığını şimdi gördüm, bu kim dedim az önce oft.de görünce.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsim değiştirme butonu gelmiş bu şans gelmez bi daha dedim değiştirdim 2 gün olduAynen. Sen ne zaman değiştirdin nikini.? Alta eskisini yazdığını şimdi gördüm, bu kim dedim az önce oft.de görünce.![]()
Evet var, en kötüsü onları oylayanlar da var.![]()
İyi yapmışsın canım.İsim değiştirme butonu gelmiş bu şans gelmez bi daha dedim değiştirdim 2 gün oldu
Bende oyun kurdu ve teknoloji düşkünün de aday olmuşumİyi yapmışsın canım.![]()
Sadece haber paylaşıp gidiyorlar halbuki.desene millete yaranılmıyor ağızları var dilleri yok halbu ki
![]()
Oyun kurduna ben yazmıştım seni oyumu da verdim.Bende oyun kurdu ve teknoloji düşkünün de aday olmuşum![]()
cok teknolojik insanımdırOyun kurduna ben yazmıştım seni oyumu da verdim.
Teknolojiye kimi oyladım hatırlamıyorum.![]()
Kullita'yı oylamışım.cok teknolojik insanımdır![]()
kulitta da artık pek girmiyorKullita'yı oylamışım.
hahahaha adımı vermişler :) cicim ısınmadıysan kalorifer var kombi var ateş var odun var![]()
bende kime naptımsa adımı sölemiş hahahaha abla ona da bir tane sıkMüdürüm o aday göstereni bulsam sıkacam topuğundan da bilmiyorum ki kimsen atma mapısa beni boşver
![]()
Norw yine atarlardasınmesut komiser gibi ver odunu rıza baba![]()
Norvecli hadi ben rahat durmadim seni niye yazmislar yahumesut komiser gibi ver odunu rıza baba![]()
Norvecli hadi ben rahat durmadim seni niye yazmislar yahu![]()