- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
- Konu Sahibi _Visneliturta_
Dünden beri o kadar çok hediye gördüm ki veya hediyeyle ilgili açılmış konular seneler önce bana gelen hediye geldi aklıma. İlkokulda sınıfta yılbaşı çekilişi yapmıştık ve şans bu ya benim adım hoşlandığım çocuğa çıktı. Hediyeleşme günü gelene kadar öldüm heyecandan. Acaba ne alacak, ay çok zevkli kesin şahane bir hediye verecek diye düşünürken o gün geldi çattı. Neyse paketi verdi bana biraz büyük ve ağır bir şey. Tabi benim heyecandan ellerim titriyor falan sonunda paketi açtım ve içinden ne çıktı dersiniz ? Kocaman bir kavanoz vişne reçeli. Üzerinde de afiyet olsun notu
Arkadaşlarımın sinsi sinsi gülüşleri falan
O gün hissettiğim üzüntü, utanç, yıkılmışlık hissini hayatım boyunca unutamam herhalde. Sınıfın ortasında ağlamamak için çok zor tutmuştum kendimi. Tabi evde gün boyu aklıma geldikçe ağlama nöbetleri eksik olmadı.
o günden sonra tabi ki hoşlantım da geçti. Yüzünü bile görmek istemiyordum çocuğun
Şimdi düşündükçe ne gülüyorum halime.
Mutlaka sizlerinde başına böyle şeyler gelmiştir. Hadi siz de hayatınız boyunca size gelen veya sizin başkasına aldığınız en ilginç, saçma, komik hediyeyi yazın. Yazın ki biraz gülüp eğlenelim

O gün hissettiğim üzüntü, utanç, yıkılmışlık hissini hayatım boyunca unutamam herhalde. Sınıfın ortasında ağlamamak için çok zor tutmuştum kendimi. Tabi evde gün boyu aklıma geldikçe ağlama nöbetleri eksik olmadı.
o günden sonra tabi ki hoşlantım da geçti. Yüzünü bile görmek istemiyordum çocuğun

Mutlaka sizlerinde başına böyle şeyler gelmiştir. Hadi siz de hayatınız boyunca size gelen veya sizin başkasına aldığınız en ilginç, saçma, komik hediyeyi yazın. Yazın ki biraz gülüp eğlenelim