En hızlı ve kolay nasıl hamile kalabilirim?

Merhaba. Testimin markasını aşağıdaki görsele bırakıyorım. GittiGidiyor dan alıyorum ben. Arkadaşım da bundan alıp hamile kalmış bunu tercih ediyorum. Adetim başladı 1. Gün diye saymaya başldım. Adetim 4. Gün bitti ve ben 7. Gün test yapmaya başladım. 7. Gün ve diğer günler de dahil saat 14:00 da sıvı alımımı bıraktım. Saat 15:30 en geç 16:00 da test yaptım hergün bu şekilde. Tekrar adet olana kadar yapıyorum ben. Herkeste yumurtlama günü değişiyor. Benim ki 12 . Gün oluyor 2 aydır takip ediyorum 2 aydır 12. Gün. Arkadaşımın 9. Gündü. Bazılarının 16. Gün. Değişiyor kişiden kişiye o

Eklentiler

• 3AD5B83C-0EB5-4857-BE50-B486B5851E26.png
    914,8 KB · Görüntüleme: 136
Anladım canım.. çok teşekkürler verdiğin bilgiler için İnşallah olur ya Kaç aydır deniyorsunuz?

En hizlisi tup bebek 5 sens boyunca ugrastik olmadi. 45 gunluk tup bebek surecinden sonra pozitifi gördük
Bende cok kür yaptim her denileni ama pisman oldum dengemi bozdu

Benimde kullandığım marka bu gebelik testiyle birlikte geliyor bunu kullanıp hamile kalanlar da var bozuk diyende

dabh onceki hamileligimde incir kuru yaptum oldu fakat 6 haftalik dusuk yaptim sonrasinda yine incir kuru yaptim olmadi。bi sonrakki aya incir zeytin yagi。yaptim yine yok sonrakine bal ttarcin yaptim oda bana ara kanama ve bitmeyen regl yapti korktum bu ay hic bisey yapmadim ev tasidigim icin kafama。takma gibi bi zamanimda olmadi esime beni yanliz birakti diye sover sayarken bu ay tekrar pozitif gordum bence tamamen akilda bitiyo

AY bu ay bende denedim bekliyorum

Canım bende şubatta ovülasyon denedim. İlk denemede hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettim. Şimdi bu ay yine deniyorum. Mutlaka öneririm. Yumurtlama gününü belşrlersen hamile kalma şansın artar

En hizlisi tup bebek 5 sens boyunca ugrastik olmadi. 45 gunluk tup bebek surecinden sonra pozitifi gördük
Bende cok kür yaptim her denileni ama pisman oldum dengemi bozdu
Öyle mi? Çevremdeki tanıdıklarıma kürler çok fayda etmiş ve gebe kalanlar Da çok var mesela soğan küründen vs Ama yinede Hayirli olsun allah sag saglim sagilikli kucaginiza almayi nasip etsin

Hayirli olsun cnm cok mutlu oldum senin adina Ve Evet aslinda cogu zaman kafa da bitiyor.. Ama iste Gel gelelim ki istek Böyle büyük oldugu zaman Insan ister istemez kafasina takiyor..

Canım bende şubatta ovülasyon denedim. İlk denemede hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettim. Şimdi bu ay yine deniyorum. Mutlaka öneririm. Yumurtlama gününü belşrlersen hamile kalma şansın artar
İnşallah sende gebe kalmışsındır Bende bir haftaya felan ovulasyona başlayacağım sipariş verdim bekliyorum adet den sonra direeeekkk

Hayirli olsun cnm cok mutlu oldum senin adina Ve Evet aslinda cogu zaman kafa da bitiyor.. Ama iste Gel gelelim ki istek Böyle büyük oldugu zaman Insan ister istemez kafasina takiyor..
anliyorum istemsiz takuyoruz baska isler cikar kendine 。38
kayserimi

Kafadan çıkarmak stres yapmamak ile kalınır kuzum
Kendimde 15 ay beklemiş herşeyi denemiş aylarca ovulasyon kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu
Eşimle hiç bir sorun yoktu bizimde , artık uğraşmayalim yaza tedavi başlarız dedik ve afedersin nerdeyse doğru düzgün birliktelik bile olmadı ama ben o ay hamile kalmışım şuan 5 aydayiz kızım olucak nasipse
Allah'ım herkese göstersin insallah kimsey3 aratmasın
Sadece tek tavsiyem kafanda kurma, stres yapma gerçekten bunu diyenlere kızıyordum.ama.haklilarmis

Öyle mi? Çevremdeki tanıdıklarıma kürler çok fayda etmiş ve gebe kalanlar Da çok var mesela soğan küründen vs Ama yinede Hayirli olsun allah sag saglim sagilikli kucaginiza almayi nasip etsin❤

Bal corek otu tarcin yaptim kist oldu hayit kullandim adetlerim bozuldu. Bir probleminiz yoksa yapmayin. Ama diyorsaniz ki iltihap var yumurtalarim gelismiyor adet duzensizligim var kullanin.
Bu surecte saglikli beslenin emin olun faydasini goreceksiniz.
C vitamini yonunden zengin beslenin. Bulgur pilavi yiyin havuç suyu tüketin. Ananas tuketin balik et , bal tuketin yumurtalar uzerinde olumlu etkileri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…