- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
Merhaba. Testimin markasını aşağıdaki görsele bırakıyorım. GittiGidiyor dan alıyorum ben. Arkadaşım da bundan alıp hamile kalmış bunu tercih ediyorum. Adetim başladı 1. Gün diye saymaya başldım. Adetim 4. Gün bitti ve ben 7. Gün test yapmaya başladım. 7. Gün ve diğer günler de dahil saat 14:00 da sıvı alımımı bıraktım. Saat 15:30 en geç 16:00 da test yaptım hergün bu şekilde. Tekrar adet olana kadar yapıyorum ben. Herkeste yumurtlama günü değişiyor. Benim ki 12 . Gün oluyor 2 aydır takip ediyorum 2 aydır 12. Gün. Arkadaşımın 9. Gündü. Bazılarının 16. Gün. Değişiyor kişiden kişiye oOh üzüldüm geçen ay yapamadığınıza.. İnşallah bu ay hayırlısıyla olur .. ben pek anlamadım ovulasyon testini ya.. tam olarak kaçta test ediyorsun? Ve hangi ovulasyon markası ile? Veeee adetinden sonra ki kaçıncı gün yumurtlama oldu sende?şimdiden teşekkürler vereceğin cevaplar için.
Anladım canım.. çok teşekkürler verdiğin bilgiler içinMerhaba. Testimin markasını aşağıdaki görsele bırakıyorım. GittiGidiyor dan alıyorum ben. Arkadaşım da bundan alıp hamile kalmış bunu tercih ediyorum. Adetim başladı 1. Gün diye saymaya başldım. Adetim 4. Gün bitti ve ben 7. Gün test yapmaya başladım. 7. Gün ve diğer günler de dahil saat 14:00 da sıvı alımımı bıraktım. Saat 15:30 en geç 16:00 da test yaptım hergün bu şekilde. Tekrar adet olana kadar yapıyorum ben. Herkeste yumurtlama günü değişiyor. Benim ki 12 . Gün oluyor 2 aydır takip ediyorum 2 aydır 12. Gün. Arkadaşımın 9. Gündü. Bazılarının 16. Gün. Değişiyor kişiden kişiye o
Olmadı sadece bir günü değerlendirmiştik bu sefer daha dikkatli Olcam inşallahİnşallah olur bu ay hayırlısıyla canımGeçen ay olmadı mı?
Benimde kullandığım marka bu gebelik testiyle birlikte geliyor bunu kullanıp hamile kalanlar da var bozuk diyendeMerhaba. Testimin markasını aşağıdaki görsele bırakıyorım. GittiGidiyor dan alıyorum ben. Arkadaşım da bundan alıp hamile kalmış bunu tercih ediyorum. Adetim başladı 1. Gün diye saymaya başldım. Adetim 4. Gün bitti ve ben 7. Gün test yapmaya başladım. 7. Gün ve diğer günler de dahil saat 14:00 da sıvı alımımı bıraktım. Saat 15:30 en geç 16:00 da test yaptım hergün bu şekilde. Tekrar adet olana kadar yapıyorum ben. Herkeste yumurtlama günü değişiyor. Benim ki 12 . Gün oluyor 2 aydır takip ediyorum 2 aydır 12. Gün. Arkadaşımın 9. Gündü. Bazılarının 16. Gün. Değişiyor kişiden kişiye o
Ovülasyonu 2 ay oldu bu ay ile. Bebeği evlendiğinizden beri yani 1,5 senedir istiyoruzAnladım canım.. çok teşekkürler verdiğin bilgiler içinİnşallah olur ya Kaç aydır deniyorsunuz?
AY bu ay bende denedim bekliyorumOvülasyon ile bir arkadaşım hamile kaldı. Şimdi benim üzerimde deniyoruz ovülasyon bana yardımcı oluyor sağolsun. Arkadaşım bir arkadaşını da ovülasyon denettirerek Allah ın da izni ile hamile kaldırmış yardımcı olmuş yani. İnşallah ovülasyon ile bizde hamile kalırız. Benim ikinci ayımgeçen ay tam da yumurtlama günümde eşim 2 haftalık görevdeydi deneyemedik. Bu ay çok güzel değerlendirdik. Sonucu bende merak ediyorum
Canım bende şubatta ovülasyon denedim. İlk denemede hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettim. Şimdi bu ay yine deniyorum. Mutlaka öneririm. Yumurtlama gününü belşrlersen hamile kalma şansın artarMerhaba kızlar3 Senedir Hamile kalamiyorum doktorlara da gittik eşimle birlikte ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür fakat yinede olmuyor..
Şimdi soğan kürü, incir ve havuç kürü, aslanpençe çayı ve ovulasyon testini övenler ve üzerine yemin edenler çok var.. Aranızda deneyipte hamile kalanlar varmı? Veya başka bir şey ile kolay hamile kalanlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim canlar.. Benim gibi anne olmak isteyenlere de allah sabır versin ve ellerimizi boş bırakmasın
Öyle mi? Çevremdeki tanıdıklarıma kürler çok fayda etmiş ve gebe kalanlar Da çok var mesela soğan küründen vsEn hizlisi tup bebek5 sens boyunca ugrastik olmadi. 45 gunluk tup bebek surecinden sonra pozitifi gördük ❤
Bende cok kür yaptim her denileni ama pisman oldum dengemi bozdu
Hayirli olsun cnm cok mutlu oldum senin adinadabh onceki hamileligimde incir kuru yaptum oldu fakat 6 haftalik dusuk yaptim sonrasinda yine incir kuru yaptim olmadi。bi sonrakki aya incir zeytin yagi。yaptim yine yok sonrakine bal ttarcin yaptim oda bana ara kanama ve bitmeyen regl yapti korktum bu ay hic bisey yapmadim ev tasidigim icin kafama。takma gibi bi zamanimda olmadi esime beni yanliz birakti diye sover sayarken bu ay tekrar pozitif gordum bence tamamen akilda bitiyo
İnşallah sende gebe kalmışsındırCanım bende şubatta ovülasyon denedim. İlk denemede hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettim. Şimdi bu ay yine deniyorum. Mutlaka öneririm. Yumurtlama gününü belşrlersen hamile kalma şansın artar
anliyorum istemsiz takuyoruz baska isler cikar kendine 。38Hayirli olsun cnm cok mutlu oldum senin adinaVe Evet aslinda cogu zaman kafa da bitiyor.. Ama iste Gel gelelim ki istek Böyle büyük oldugu zaman Insan ister istemez kafasina takiyor..
Hadi inşallah tutmuşturAY bu ay bende denedim bekliyorum
Öyle mi? Çevremdeki tanıdıklarıma kürler çok fayda etmiş ve gebe kalanlar Da çok var mesela soğan küründen vsAma yinede Hayirli olsun allah sag saglim sagilikli kucaginiza almayi nasip etsin❤
Kız bende heyecanlanıyorum :)Hadi inşallah tutmuşturregline kaç gün kaldı. Benim en fazla 1 hafta diye düşünüyorum. Normalde hafta içi olmam lazım ama. Günler yaklaştıkça heyecanlanıyorum
Ay benim de çarşambaKız bende heyecanlanıyorum :)
Regl çarşamba gübü :) çok heyecanlıyım
Kız beraber öğrencez o zaman :)Ay benim de çarşambabazen 2 gün de geciktiği olur. En geç cuma
Şimdi daha çok heyecanlandımKız beraber öğrencez o zaman :)