En hızlı ve kolay nasıl hamile kalabilirim?

Kizlar bilen varsa yorum yapsin bana da ya en son regl 22 nisandı normalde 26 gunde bir regl olurum regl takvimi 18 mayisi gosteriyordu hadi biraz gecti 28 gunde olacam desem oda olmadi en son iliskim 15 yada 16 mayistaydi ve bayramdan sonra kan testi yaptim 5.0 cikti hastane negatif dedi ve ben halen regl olmadim ve regl hic bir belirtiis yok cokkk bebek istiyoriz hamilemiyim acaba ki degilsem nedeen regl olmuyorum kendimi bildim bileli hic boyle gecikme yasamadim ben yrn dr gidicem ama tecrubeliler yorum yaparsa cok mutlu olurum

Çok haklısın aslında ama işte kafama takmadan yapamıyorum hayırlı olsun bu arada çok sevindim senin adına inşallah sağ sağlim sağılacakla kucağına alırsın

Birbucuk yil kürler ovulasyon testi denedim bende sonuc alamamistim eşimde ve bende bi sorun görünmüyordu duzenli adet de oluyordum 28 gune bir klomen kullandim ve ilk ayda hamileyim cok şükür doktor kontrolünde deneyin insallh size de care olur...

Merhaba ,ben de kk takip ediyordum, ovs. testini de burdan öğrendim
bebek istiyoruz ,ovs aldım ,bilgi almak için kk üye oldum.İnşallah olur ,3aydır tık yok ya ovs deniyorum değerlendiriyoruz ama yok ,hiç bir sorun da yok ikimizde ,offf offff

Son düzenleme:
Dr gittik test yaptık ikimizde de sorun yok 3 aydır ovs. testi aldık yine olmadı bu arada 1aydır clife aldım yine burda öğrendin ,eşim olacaksa olur diyo şimdi dr gidemem kızıyor, ben bu klomeni yazdırmadan alabilir miyim ,alırsam nasıl kullanılıyo ?

Yanlız regl olduğum günden hesaplayinca böyle regl bitiminden sonra 1.ay 11.gunumde 2.ayda 16.gunumde oldu

ilk öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın benim doktorum maalesef bana klomeni yazmadı herşey yolunda olduğu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…