En hızlı ve kolay nasıl hamile kalabilirim?

Şimdi daha çok heyecanlandım 😂😂😂 sen ovülasyon testi atmış mıydın bana
Atmadım kuzum...
bak benim yumurtlama böyle oldu. Cumartesi günü
4AA4977A-C10A-4B15-ABBD-52495FE755C8.jpeg

Kizlar bilen varsa yorum yapsin bana da ya en son regl 22 nisandı normalde 26 gunde bir regl olurum regl takvimi 18 mayisi gosteriyordu hadi biraz gecti 28 gunde olacam desem oda olmadi en son iliskim 15 yada 16 mayistaydi ve bayramdan sonra kan testi yaptim 5.0 cikti hastane negatif dedi ve ben halen regl olmadim ve regl hic bir belirtiis yok cokkk bebek istiyoriz hamilemiyim acaba ki degilsem nedeen regl olmuyorum kendimi bildim bileli hic boyle gecikme yasamadim ben yrn dr gidicem ama tecrubeliler yorum yaparsa cok mutlu olurum

Kafadan çıkarmak stres yapmamak ile kalınır kuzum 🙏
Kendimde 15 ay beklemiş herşeyi denemiş aylarca ovulasyon kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu 🤗
Eşimle hiç bir sorun yoktu bizimde , artık uğraşmayalim yaza tedavi başlarız dedik ve afedersin nerdeyse doğru düzgün birliktelik bile olmadı ama ben o ay hamile kalmışım 🤭 şuan 5 aydayiz kızım olucak nasipse🥰
Allah'ım herkese göstersin insallah kimsey3 aratmasın 🤲🏼
Sadece tek tavsiyem kafanda kurma, stres yapma gerçekten bunu diyenlere kızıyordum.ama.haklilarmis🤷🏻‍♀️🤗
Çok haklısın aslında ama işte kafama takmadan yapamıyorum😫 hayırlı olsun bu arada çok sevindim senin adına inşallah sağ sağlim sağılacakla kucağına alırsın 😍❤️

Birbucuk yil kürler ovulasyon testi denedim bende sonuc alamamistim eşimde ve bende bi sorun görünmüyordu duzenli adet de oluyordum 28 gune bir klomen kullandim ve ilk ayda hamileyim cok şükür doktor kontrolünde deneyin insallh size de care olur...

Merhaba ,ben de kk takip ediyordum, ovs. testini de burdan öğrendim 🙈
bebek istiyoruz ,ovs aldım ,bilgi almak için kk üye oldum.İnşallah 👶 olur ,3aydır tık yok ya 😔 ovs deniyorum değerlendiriyoruz ama yok ,hiç bir sorun da yok ikimizde ,offf offff

Son düzenleme:
Birbucuk yil kürler ovulasyon testi denedim bende sonuc alamamistim eşimde ve bende bi sorun görünmüyordu duzenli adet de oluyordum 28 gune bir klomen kullandim ve ilk ayda hamileyim cok şükür doktor kontrolünde deneyin insallh size de care olur...
Dr gittik test yaptık ikimizde de sorun yok 3 aydır ovs. testi aldık yine olmadı bu arada 1aydır clife aldım yine burda öğrendin ,eşim olacaksa olur diyo şimdi dr gidemem kızıyor, ben bu klomeni yazdırmadan alabilir miyim ,alırsam nasıl kullanılıyo ?

Yanlız regl olduğum günden hesaplayinca böyle regl bitiminden sonra 1.ay 11.gunumde 2.ayda 16.gunumde oldu

ilk öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın😍 benim doktorum maalesef bana klomeni yazmadı herşey yolunda olduğu için..

X