- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 32
Atmadım kuzum...Şimdi daha çok heyecanlandım sen ovülasyon testi atmış mıydın bana
bak benim yumurtlama böyle oldu. Cumartesi günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atmadım kuzum...Şimdi daha çok heyecanlandım sen ovülasyon testi atmış mıydın bana
Aaa bence sende var sanki döllenme benim ki bu kadar koyu olmuyor yaAtmadım kuzum...
bak benim yumurtlama böyle oldu. Cumartesi günü Eki Görüntüle 2642372
Canım bu yumurtlama testim...Aaa bence sende var sanki döllenme benim ki bu kadar koyu olmuyor ya
Bugün de yapıcam. Atarım yine bugükini 2 gibi yapıcam 12 de su alımını kestimAaa bence sende var sanki döllenme benim ki bu kadar koyu olmuyor ya
Evet bende 4 gibi yapıcam benim ki de ovülasyon zaten. Yumurtlama n olamdı mı senin daha. Çoktan olmuştur. Benim ki 12. Gün olmuştuBugün de yapıcam. Atarım yine bugükini 2 gibi yapıcam 12 de su alımını kestim
Benim yumurtlama 18.gün oldu tatlım. Yumurtlama geçeli 9 gün bugün... yani adetimin bugün 27.günüEvet bende 4 gibi yapıcam benim ki de ovülasyon zaten. Yumurtlama n olamdı mı senin daha. Çoktan olmuştur. Benim ki 12. Gün olmuştu
Evet Kayseri sen?anliyorum istemsiz takuyoruz baska isler cikar kendine 。38
kayserimi
Çok haklısın aslında ama işte kafama takmadan yapamıyorum hayırlı olsun bu arada çok sevindim senin adına inşallah sağ sağlim sağılacakla kucağına alırsınKafadan çıkarmak stres yapmamak ile kalınır kuzum
Kendimde 15 ay beklemiş herşeyi denemiş aylarca ovulasyon kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu
Eşimle hiç bir sorun yoktu bizimde , artık uğraşmayalim yaza tedavi başlarız dedik ve afedersin nerdeyse doğru düzgün birliktelik bile olmadı ama ben o ay hamile kalmışım şuan 5 aydayiz kızım olucak nasipse
Allah'ım herkese göstersin insallah kimsey3 aratmasın
Sadece tek tavsiyem kafanda kurma, stres yapma gerçekten bunu diyenlere kızıyordum.ama.haklilarmis
Dr gittik test yaptık ikimizde de sorun yok 3 aydır ovs. testi aldık yine olmadı bu arada 1aydır clife aldım yine burda öğrendin ,eşim olacaksa olur diyo şimdi dr gidemem kızıyor, ben bu klomeni yazdırmadan alabilir miyim ,alırsam nasıl kullanılıyo ?Birbucuk yil kürler ovulasyon testi denedim bende sonuc alamamistim eşimde ve bende bi sorun görünmüyordu duzenli adet de oluyordum 28 gune bir klomen kullandim ve ilk ayda hamileyim cok şükür doktor kontrolünde deneyin insallh size de care olur...
kayseriliyim ama sakaryaya gelin geldim burnumda tutuyo benim icinde gez meydana falan gidince beni animsa nolur yasaklar bitince gelecektim olmadi yineEvet Kayseri sen?
Bende bu ay ikinciyi kullandım ama malesef bugün regl oldumBende bu ay ikinci ovülasyon denemem inşallah tutar bari bu postun altına bu ay ovülasyon kullananlar yazısın sayımızı bilelim
Yumurtlmayı kaçıncı günde gördünüzBende bu ay ikinciyi kullandım ama malesef bugün regl oldum
İlk ay 21gubde gördüm 2.ayda 24.gunumde gordumYumurtlmayı kaçıncı günde gördünüz
Birbucuk yil kürler ovulasyon testi denedim bende sonuc alamamistim eşimde ve bende bi sorun görünmüyordu duzenli adet de oluyordum 28 gune bir klomen kullandim ve ilk ayda hamileyim cok şükür doktor kontrolünde deneyin insallh size de care olur...
ilk öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın benim doktorum maalesef bana klomeni yazmadı herşey yolunda olduğu için..Birbucuk yil kürler ovulasyon testi denedim bende sonuc alamamistim eşimde ve bende bi sorun görünmüyordu duzenli adet de oluyordum 28 gune bir klomen kullandim ve ilk ayda hamileyim cok şükür doktor kontrolünde deneyin insallh size de care olur...
Kayseri de olduğunda bir kahve içelim mutlakakayseriliyim ama sakaryaya gelin geldim burnumda tutuyo benim icinde gez meydana falan gidince beni animsa nolur yasaklar bitince gelecektim olmadi yine
tamam ins。 en son gittigimde bebegim dustu simdi tutunursa ins bi sure yolculuk yapmayacagim enazindan bayrama kadar。 yazarim sana gelince sendebenim icin gezKayseri de olduğunda bir kahve içelim mutlaka