• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    124
  • Anket Kapalı .
Üşenmeden, özenle, kah küçük bir çocuğa kah kendinden kat be kat büyük birine anlatır gibi izah eden, yazdıklarından öğrendiğim ya da eksik bilgilerimi tamamladığım kişidir marilyn monroe marilyn monroe
Kurallara dikkat ederek yazması da ayrıca tebrik edilmelidir.
Benim yazıkarakteridaşım :KK200: Bazen bakıyorum Allah Allah ben bunu ne zaman yazmışım yav, diyorum, sonra profil fotoğrafı takılıyor gözüme diyorum, heee kavun yazmış.
:KK60:
oyum burda marilyn e gitmiş ne ara verdim bilmiyorum ama haketmiş vermişim :KK70:
Aferin, gözüme girdin sen bu oylamada :rolleyes::rolleyes:

ben themis dedim de olumlu bir kategori bu dimi

Olumluymus :)) ben de Duka Tesla Duka Tesla ya verdim..ama marily, mune, themis, oki gibi isimler de var..birini tercih etmek zorundayız, dukadan yana kullandım tercihimi..

Hosgeldin buarada, gltmenize hem kızmıs hem uzulmustum..kara murat ve ihtiyar nerde?:KK53:

Olumluymus :)) ben de Duka Tesla Duka Tesla ya verdim..ama marily, mune, themis, oki gibi isimler de var..birini tercih etmek zorundayız, dukadan yana kullandım tercihimi..

Hosgeldin buarada, gltmenize hem kızmıs hem uzulmustum..kara murat ve ihtiyar nerde?:KK53:

Ihtiyar çok yaşlandı ölüm döşeğinde haha :) tövbe Yarabbim :) anca gelir o.

Kara Murat buralarda :)

Back