• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    143
  • Anket Kapalı .
Nevresteye vermek yok dişleri, biz o dişler için kaç kere dişçi sırasına girdik, emekli mayışlarımızdan biriktirip yaptırdık, hem ben önden iki tanesini altın yaptırdımdı, Nevreste alırsa bozdurup yer parasını:KK70:

13 tenede bende var ahretliğim :KK53::KK53: koçişim ne paralar döktü onlara sende altın bendede 2 tene implant var :KK45: sökse satsa köşe olur mazallah :KK70:

13 tenede bende var ahretliğim :KK53::KK53: koçişim ne paralar döktü onlara sende altın bendede 2 tene implant var :KK45: sökse satsa köşe olur mazallah :KK70:
Yok ahretlik dişleri kaptırmayacağız, dolar kuruna bağlı meretler :KK70: ben hergün çıkarıp seviyorum altın dişlerimi :KK70:

Yok ahretlik dişleri kaptırmayacağız, dolar kuruna bağlı meretler :KK70: ben hergün çıkarıp seviyorum altın dişlerimi :KK70:

Vallaha öyle dolar üzerinden yapıldı dişler,böyle zenginliğimiz var naparsın :KK70::KK70: vidası bile dolar onların :KK30::KK70: sen seviyorsun süper,nevoş her sabah badana fırçasıyla temizliyor onları fakirlik işte :KK70::KK70:

Öyleymiş baksana bize yaşlı diyorlar,winch didi bunu :KK70::KK70: takma dişleri Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'ye emanet etmeyelim sonracıma kullanır onları :KK70::KK70: malum oda dişsiz yaaa :confused::KK70::KK70:
Nevresteye vermek yok dişleri, biz o dişler için kaç kere dişçi sırasına girdik, emekli mayışlarımızdan biriktirip yaptırdık, hem ben önden iki tanesini altın yaptırdımdı, Nevreste alırsa bozdurup yer parasını:KK70:

Oooo sizin takma dişler altın mı:KK8:Sizi huzur evine bırakıp o dişlerle kendime bankada dolar hesabı açarım:rolleyes::KK70:
Ablam ben dişleri çok iyi hatırlıyorum:KK17:Ben de nasıl zengin olurum diye hayaller kuruyordum:KK73:
Vallaha öyle dolar üzerinden yapıldı dişler,böyle zenginliğimiz var naparsın :KK70::KK70: vidası bile dolar onların :KK30::KK70: sen seviyorsun süper,nevoş her sabah badana fırçasıyla temizliyor onları fakirlik işte :KK70::KK70:
Ablam benim dişler çok kıymetli öyle badana ,fırça süremem:süslü:Ben onları kulak çöpü ile temizliyorum:KK70:

Oooo sizin takma dişler altın mı:KK8:Sizi huzur evine bırakıp o dişlerle kendime bankada dolar hesabı açarım:rolleyes::KK70:

Ablam ben dişleri çok iyi hatırlıyorum:KK17:Ben de nasıl zengin olurum diye hayaller kuruyordum:KK73:

Ablam benim dişler çok kıymetli öyle badana ,fırça süremem:süslü:Ben onları kulak çöpü ile temizliyorum:KK70:

Bankalar uyarıldı hayatım tikkatli ol bence :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tabisi yani dolar fırladı köşesin sende :confused::confused::KK70:
Cıkkksss olmaz fırça didikse fırçaa yaniii :KK67::KK67::KK67::KK70::KK70::KK70:

Zenginliğimizi çok belli etmese miydik acaba:KK70:Ya Nevreste biz uyurken huzurevine girer dişlerimizi sökerse, bari iç cebi yaptırıp kefen parası diye attığımız altınların yerini söylemeyelim :KK70:

Dişlerimizi rahat bırak :KK70:

Bankalar uyarıldı hayatım tikkatli ol bence :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tabisi yani dolar fırladı köşesin sende :confused::confused::KK70:
Cıkkksss olmaz fırça didikse fırçaa yaniii :KK67::KK67::KK67::KK70::KK70::KK70:
Sonunda zengin olacağım:KK73:
Ablam lütfen dişlerim hakkında daha seviyeli konuşalım:KK12::KK70::KK70::KK70:

Back