- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
Aşkolsun yani hiç öyle olurmu gençlerede imkan vermek lazım ama değilmi..
Huzurevine düşersem artıkın elvanelvan88 şalımı verir herhalde yoksam oyumu çekerim
ahahah elvanın yaşı tutmaz kalırsın elime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkolsun yani hiç öyle olurmu gençlerede imkan vermek lazım ama değilmi..
Huzurevine düşersem artıkın elvanelvan88 şalımı verir herhalde yoksam oyumu çekerim
88li değilim ama ben de otuzu aştim
Sadece oy için değil yılmaz bir kız evlat savunucusu oldugunuz için de veririm her zaman :)
88li değilim ama ben de otuzu aştim
Tamamdır o zaman:))
Ahretliğim var artıkın destek oluruz birbirimize huzurevinde Mune
Ciddenmi bende 88 diye şey etmiştim olsun yaaa
Çok da fark yok da 85liyim. Otuzlardayim ama yirmilerde değilim artık
Benim kızla 4 yaş var aranızda
Çok yokmus aslında :)
Huzurevine mi yerleşiyoruz ahretlik ben diz battaniyelerimizle takma dişlerimiz için bardak hazırlayayımTamamdır o zaman:))
Ciddenmi bende 88 diye şey etmiştim olsun yaaa
Huzurevine mi yerleşiyoruz ahretlik ben diz battaniyelerimizle takma dişlerimiz için bardak hazırlayayım
Öyleymiş baksana bize yaşlı diyorlar,winch didi bunu takma dişleri Nevreste 'ye emanet etmeyelim sonracıma kullanır onları malum oda dişsiz yaaa
Nevresteye vermek yok dişleri, biz o dişler için kaç kere dişçi sırasına girdik, emekli mayışlarımızdan biriktirip yaptırdık, hem ben önden iki tanesini altın yaptırdımdı, Nevreste alırsa bozdurup yer parasını
siz benden yaşlısınız bir kere:)) beklerim ben acelem yok
Yok ahretlik dişleri kaptırmayacağız, dolar kuruna bağlı meretler ben hergün çıkarıp seviyorum altın dişlerimi13 tenede bende var ahretliğim koçişim ne paralar döktü onlara sende altın bendede 2 tene implant var sökse satsa köşe olur mazallah
Yok ahretlik dişleri kaptırmayacağız, dolar kuruna bağlı meretler ben hergün çıkarıp seviyorum altın dişlerimi
Öyleymiş baksana bize yaşlı diyorlar,winch didi bunu takma dişleri Nevreste 'ye emanet etmeyelim sonracıma kullanır onları malum oda dişsiz yaaa
Nevresteye vermek yok dişleri, biz o dişler için kaç kere dişçi sırasına girdik, emekli mayışlarımızdan biriktirip yaptırdık, hem ben önden iki tanesini altın yaptırdımdı, Nevreste alırsa bozdurup yer parasını
Ablam ben dişleri çok iyi hatırlıyorumBen de nasıl zengin olurum diye hayaller kuruyordum13 tenede bende var ahretliğim koçişim ne paralar döktü onlara sende altın bendede 2 tene implant var sökse satsa köşe olur mazallah
Ablam benim dişler çok kıymetli öyle badana ,fırça sürememBen onları kulak çöpü ile temizliyorumVallaha öyle dolar üzerinden yapıldı dişler,böyle zenginliğimiz var naparsın vidası bile dolar onların sen seviyorsun süper,nevoş her sabah badana fırçasıyla temizliyor onları fakirlik işte
Oooo sizin takma dişler altın mıSizi huzur evine bırakıp o dişlerle kendime bankada dolar hesabı açarım
Ablam ben dişleri çok iyi hatırlıyorumBen de nasıl zengin olurum diye hayaller kuruyordum
Ablam benim dişler çok kıymetli öyle badana ,fırça sürememBen onları kulak çöpü ile temizliyorum
Vallaha öyle dolar üzerinden yapıldı dişler,böyle zenginliğimiz var naparsın vidası bile dolar onların sen seviyorsun süper,nevoş her sabah badana fırçasıyla temizliyor onları fakirlik işte
Oooo sizin takma dişler altın mıSizi huzur evine bırakıp o dişlerle kendime bankada dolar hesabı açarım
Ablam ben dişleri çok iyi hatırlıyorumBen de nasıl zengin olurum diye hayaller kuruyordum
Ablam benim dişler çok kıymetli öyle badana ,fırça sürememBen onları kulak çöpü ile temizliyorum
Sonunda zengin olacağımBankalar uyarıldı hayatım tikkatli ol bence
Tabisi yani dolar fırladı köşesin sende
Cıkkksss olmaz fırça didikse fırçaa yaniii