- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ausencia![]()
Ausencia..
Yerinde , kısa ve öz konuşur..![]()
Adayim Ausencia idi, oyumda Aus a
lambrusco siyasi konularda dikkatimi çekmişşti görüşlerimiz aynı olmasada yorumları güzel
Her yerde aynı isimler. Bu site sadece 10 kişiden oluşuyormuş gibi.Göz sürekli gördüğünü algılıyor. Bir çok üye vardı bence burada olması gereken. Lambrusco'a oy verdim Ama Attraente' ve Chloen'de aklım kaldı.
Her yerde aynı isimler. Bu site sadece 10 kişiden oluşuyormuş gibi.Göz sürekli gördüğünü algılıyor. Bir çok üye vardı bence burada olması gereken. Lambrusco'a oy verdim Ama Attraente' ve Chloen'de aklım kaldı.
Tesekkür ederim leonela! :78: Aklin kalmamasi imkansiz gibi bir sey sanirim. Bir de ben genelde siyaset bölümünde takiliyordum vakit buldukca ki artik ugramiyorum bile. :)
Ayrica "her yerde ayni isimler" konusunda haklisin. Bunun sebebi dedigin gibi sitede gecirilen vakit ve arkadas sayisi ile alakali sanirim.
Ne demek canım
Yani ben elimden geldiğince yeni insanlara oy verdim şahsen![]()
![]()
Cok iyi yapmissin. Aslinda oy vermek de basli basina bir sorun cünkü adaylari da taniyor olmak gerekiyor. Ben cok fazla KK`ya girmeyince özellikle de BDV`den uzak kalinca cogu "yeni" kisiyi tanimiyorum. Ama bazi yeni adaylari incelemeye aldim degisik kisilere oy vermek icin.KK`nin kalbi BDV`de atiyor.
![]()
Ben de çok tanımıyorum aslında, çünkü sürekli KK da takılamıyorum.
Ama her konuya yorum yapıcam artık![]()
![]()
Siyaset hariç. Adımımı attım, ban yedim çünkü. Korkum var. Siyasetijinusmus oldum![]()