En Güzel Şal Yapma Şekilleri Burada....

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.879
798
Arkadaşlar ben de sonradan genç yaşta kapanmadım 33 oldum 5 sene oldu kapanalı ama hala eşarp yapamıyorum şal kullanıyorum onda da tam güzel yapamadığım zamanlar oluyor el alışkanlığı başka tabii bir video buldum ağzım açık kaldı sizlerle de paylaşmak istiyorum sizler de paylaşın lütfen..

Video görünmüyor bende

Gereksiz ve cok gösterişli bizim dinimiz böyle emretmiyor açıktan bi farkı yok açık olsa daha iyi hiç beğenmedim
ya şekillerden daha çok o iğneleri nasıl tutturbiliyor ya ben iğneyle hiç yapamıyorum ya çıkıyor ya kayboluyor eli yani çok şıp eşarpta ön kısmı nasıl oval öyle duruyor çok gözterişli şalları kesinlikle ona ben de katılıyor ben tek renk düz şallar kullanıyorum ama şu iğnelerle başım belada bozuluyor falan eşim yine yapamadın diyip duruyor bazen bazen de hiç bozulmuyor

Yüz şekli ile alakali o durum kemik yapısı ile ilgili yani valla bende düz model kullanıyorum ve iki dk da yapıyorum kaymayan ütüsü kolay bozulmayan hemen yapılabilen sal veya başörtüsü tercih etmelisiniz heryerde var kolay bulursunuz

eşarba alışamayacağım heralde zaten canım da anca şalda şu iğne işlerini biraz daha evde çalışmam lazım iki dkka da senin gibi yapabilsem ah sen kaç senedir kapalısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…