- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- 248
Uzaktı gerçi ama yanlış hatırlamıyorsam sağlıklı görünüyordu seninkilertsk ederım de kotu benc benımkı de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzaktı gerçi ama yanlış hatırlamıyorsam sağlıklı görünüyordu seninkilertsk ederım de kotu benc benımkı de
boya yok canım bende fonu azalttım belkı ondan , tsk ederım bu arada moral verdın bana canımUzaktı gerçi ama yanlış hatırlamıyorsam sağlıklı görünüyordu seninkiler
Ne demek kuzum. Gördüğümü, düşündüğümü söyledimm :*boya yok canım bende fonu azalttım belkı ondan , tsk ederım bu arada moral verdın bana canım
esmer guzelım benım tsk ederım .. hedefım şoyle bele kadar uzatmak ama ah ah ıkı senem var bunun ıcınNe demek kuzum. Gördüğümü, düşündüğümü söyledimm :*
bir yolunu bulursun maksat katılım olsun yoksa bele kadar maşalı yada fönlü saçlarla yarışmak cesaret işi :)kısa modle sokamam canım ben dıye dusunuyorum b taraftan ıstesem de
O da olur fıstığım. Bu halinle de çok güzelsin zatenesmer guzelım benım tsk ederım .. hedefım şoyle bele kadar uzatmak ama ah ah ıkı senem var bunun ıcın
sen de oylesın canım cok tskler guzel dusuncelerın ıcınO da olur fıstığım. Bu halinle de çok güzelsin zaten
sende katılsanaO da olur fıstığım. Bu halinle de çok güzelsin zaten
Bir rezillik daha istemiyorum hem saçlarımdan memnun değilim hiç.sende katılsana
Oylama daha başlamadı. Katılım için son gün 13 Mart 14:00... Katılmak istemez misiniz?ee hani saclar nerde,bakiyim...
nasi oy vercez
Oylama daha başlamadı. Katılım için son gün 13 Mart 14:00... Katılmak istemez misiniz?
haha allah senı est olur mu oyle sey .. bence cok guzel senınkıler boya yok dmı canım sendeBir rezillik daha istemiyorum hem saçlarımdan memnun değilim hiç.
sanırım benle 4 olucak oky'cmm hala sayı bu mu artmadı mı aavede ettimi 3...
varmı artırannnn:)