- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
Daha iyi daha iyi kızışsın ortalık
katılım çok az ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyi daha iyi kızışsın ortalık
fena değil senSelam kızlaaaaar... Nasılsınız?!!
Ben de eh işte...fena değil sen
Ben de eh işte...
Şu topiği güncel tutalım da görsün millet.
Nedense sönük kalmış.
Bu arada sen neden iyi değil de "eh işte" ?
Haa iyi o zaman, canın sıkkın zannetim ben deöylesine dedim canım
evet sönük kalmış ben durmadan birşeyler yazıyorum ama işe yaramadı sanırım
Selam canıımmslm kızlar ..
canım nbr denk gelemıyoz bayadırSelam canıımm
oky slm neee sadece ıkı yarısmacı mı katıla katılaaa amanınnsüpersin.
İyidir tatlım, senden naber??canım nbr denk gelemıyoz bayadır
evt yolunda tatlım sukur .. aa saol tatlım dusundugun ıcın benı .. katılsana tatlım sende :)İyidir tatlım, senden naber??
Evet ya dün de aklımdan geçiyodun ama konuşamıyoruz ne zamandır.
Her şey yolunda mı?
sen katıl katıl katıl :)evt yolunda tatlım sukur .. aa saol tatlım dusundugun ıcın benı .. katılsana tatlım sende :)
benimkiler yarışma için yeterli değil ama severim saçlarımı :)Herkes saçlarım şöyle güzel böyle bakımlı diyordu noldu ya...
Sadece 2 kişi
hayalcim bende bı ara sana mesaj atıcaktım katılsana kız dıyeSaçlarını görmedim ama güzel bir fön ile gayet de güzel olurlar :)
Saçlarım kötü benim kuzum ya, memnun değilim hiç :/ belki eserse ama sanmıyorum. Sen katıl ama :)evt yolunda tatlım sukur .. aa saol tatlım dusundugun ıcın benı .. katılsana tatlım sende :)
tsk ederım de kotu benc benımkı deSaçlarım kötü benim kuzum ya, memnun değilim hiç :/ belki eserse ama sanmıyorum. Sen katıl ama :)
kısa modle sokamam canım ben dıye dusunuyorum b taraftan ıstesem desen katıl katıl katıl :)
bence senınkıler gayet hos katıl sendeSaçlarım kötü benim kuzum ya, memnun değilim hiç :/ belki eserse ama sanmıyorum. Sen katıl ama :)