şoktayım ya. kkda saçlarım güzel diyen sadece 2 kişimi.Herkes saçlarım şöyle güzel böyle bakımlı diyordu noldu ya...
Sadece 2 kişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şoktayım ya. kkda saçlarım güzel diyen sadece 2 kişimi.Herkes saçlarım şöyle güzel böyle bakımlı diyordu noldu ya...
Sadece 2 kişi
Herkes saçlarım şöyle güzel böyle bakımlı diyordu noldu ya...
Sadece 2 kişi
şoktayım ya. kkda saçlarım güzel diyen sadece 2 kişimi.
katılcak mısın :)hayırlı ugurlu olsun yenı yarısma
Bende varim:) cevremde herkes hayrandir saclarimin kendiliginden duz ve parlak olusuna ama aksam atabilirim fotolari.ilk defa olacak bu.sizemi atacagim fotolari.şoktayım ya. kkda saçlarım güzel diyen sadece 2 kişimi.
evet. özelden bana atın.Bende varim:) cevremde herkes hayrandir saclarimin kendiliginden duz ve parlak olusuna ama aksam atabilirim fotolari.ilk defa olacak bu.sizemi atacagim fotolari.
Simdi kurallari okudumda.ben ayni karede fotograflari birlestirmeyi tek fotograf yapip atmayi dusunuyorum.tarih kismini beyaz kagitla yazipmi elimizde tutup cekecegiz ayni karede.uzerinde tarih olsa?evet. özelden bana atın.
yihuuu başarılarrrrrrBende varim:) cevremde herkes hayrandir saclarimin kendiliginden duz ve parlak olusuna ama aksam atabilirim fotolari.ilk defa olacak bu.sizemi atacagim fotolari.
benım saclar okadar guzel degıl kıkatılcak mısın :)
benım saclar okadar guzel degıl kı
yanı orası oyle cnm bakalım kısmetkatılanlar rapunzel mi sanki maksat eğlence olsun :)
Malesef esimden onay gelmedi.aksam boyle bi durum var fotograflarimi cekermisin.yuzum karalanacak vs dedim.olmaz dedi.evet. özelden bana atın.
Malesef esimden onay gelmedi.aksam boyle bi durum var fotograflarimi cekermisin.yuzum karalanacak vs dedim.olmaz dedi.
Yahu ne var bunda degil mi
Cok heveslenmistim oysa baska yarismalara insallah...
Dimi gelde anlat bizimkine.tatsizlik cikmasin diye cok uzatmadim artik bakalimama bu sadece saç :S
neyse sağlık olsun
Son gün ne zaman kızlar? :)
kız rakiplerimi azılı seçmeBurun estetik albumunde bir uye var ah o ne guzel saçlar
Yazdım hemen katılsana diye Belki de katılmıstır ama olsun
kız rakiplerimi azılı seçme