amannnnn superrr 14 den sonra cikiyomu fotolar gorucuyenedenler çözüldü. tekrar 14.00 de başvuru bitecek.
son bir saat 15 dakikaaaaaaamannnnn superrr 14 den sonra cikiyomu fotolar gorucuye
katıldımı katılmadımı bilemeyiz. :) söylemiyoruz kimler var yada yok:)Tolin nerde tolin oda katilcam dediydi
kesinlikle uzadıkça sakıza dönüyor okyoylama süresini kısa tutalımmı
Evet evet bencede kisa tutulsun daha iyi olur uzadkca sorn cikar bnceoylama süresini kısa tutalımmı
5 gün yetermii. hafta sonu giriyor çünkü arayaEvet evet bencede kisa tutulsun daha iyi olur uzadkca sorn cikar bnce
Ben katilirm dedigni biliyorm bu sayfada knustk hatta o yzdn sordm..kmsenin sacini bilmiyorm acik edemem etmem zaten merak etmeyin :)10. Yarışmacılar asla kimliklerini açık etmeyeceklerdir.
11.Oy kullananlarda arkadaşlarının kimliğini yorumlarda açık etmeyeceklerdir.
bunlara dikkat edilirse çok iyi olur arkadaşlar
yok tatlım senin için demedim ki katılanlar görsün de açık vermesin diyeBen katilirm dedigni biliyorm bu sayfada knustk hatta o yzdn sordm..kmsenin sacini bilmiyorm acik edemem etmem zaten merak etmeyin :)
Olur arkadaslarada uyarsa oky..5 gün yetermii. hafta sonu giriyor çünkü araya
bence yeter oky ya gerek yok fazlasına5 gün yetermii. hafta sonu giriyor çünkü araya
Anladim hayatim :)yok tatlım senin için demedim ki katılanlar görsün de açık vermesin diye
tamam 5 gün yapalımbence yeter oky ya gerek yok fazlasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?