• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bu arada şahsi fikrim filan değil, düpedüz hipotezimdir; kombin olayı ile bu tarz yarışmalar çok farklı, daha az kişi olması gayet normal.
Tırnak yarışmasında çok gereksiz tartışmalar ve insanın değiştiremeyeceği bir şeye, tırnak yapısına bir sürü sözler edildi. Yanlıştı, hiç hoş değildi.
Bunun etkisi ile çok kişi gene değiştiremeyeceği bir şeye saçıyla yarışmaya katılmak istemiyor, çekiniyor.
Eleştiri güzeldir, daima kendinizi yenilersiniz. Çeki düzen verebilirsiniz.
Fakat yargı hiç hoş değil, kimseye de düşmez. Hele ki eğlence için yapılan bir yarışmada...

kesinlikle katılıyorum bize doğustan verilen nitelikleri kıyaslamak kimsenin haddine düşmez.Kıyafeti eleştirmek baska bir insanın elinde olmadan sahip olduğu genetiksel faktörler sonucu oluşan kaşı gözü vücudu eleştirmek bambaşka
bu yüzden umarım tartışmasız gereksiz yorumsuz bir yarışma olur

Bu arada şahsi fikrim filan değil, düpedüz hipotezimdir; kombin olayı ile bu tarz yarışmalar çok farklı, daha az kişi olması gayet normal.
Tırnak yarışmasında çok gereksiz tartışmalar ve insanın değiştiremeyeceği bir şeye, tırnak yapısına bir sürü sözler edildi. Yanlıştı, hiç hoş değildi.
Bunun etkisi ile çok kişi gene değiştiremeyeceği bir şeye saçıyla yarışmaya katılmak istemiyor, çekiniyor.
Eleştiri güzeldir, daima kendinizi yenilersiniz. Çeki düzen verebilirsiniz.
Fakat yargı hiç hoş değil, kimseye de düşmez. Hele ki eğlence için yapılan bir yarışmada...
Tabi yaaa isimiz eglence kadin birligi diyorum.ben bir nevi gun yapiyoruz sayiyorum gercekten kazanmak degil ne demek insani uzmek hic ha etmem bazi topiklerde bana morfin derker :-)herkese enjekte ediyrum ,)

Back