- 12 Şubat 2015
- 6.543
- 16.077
- 498
sus kızoy veren olarak gıcık gıcık yorumlar yapcam size sinir etcem hepinizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sus kızoy veren olarak gıcık gıcık yorumlar yapcam size sinir etcem hepinizi![]()
kac kısı oldu cnmdum dum dum dumkalp atışı efekti
![]()
oky bilir onu ben bilmiyorum tatlım :)kac kısı oldu cnm
14:00 da başlayacak demibugün son gün.. başka katılacak olan yokmu bakiim
evet canım. 14.00de yarışmayı başlatacağım.14:00 da başlayacak demi
evet canım. 14.00de yarışmayı başlatacağım.
ama katılan az![]()
aynen ya. bak kombinde daha fazla kişi katılıyor. bunda yok . ki bencede saçları harika olanlar vardı sitede. ama katılmadılarya herkes çok çekingen
ben 5 dk da giydiğim kombinle katılmıştım eğlence olsun diye çoğuna :)
kısmet
oysaki çok güzel saçlılar var
aynen ya. bak kombinde daha fazla kişi katılıyor. bunda yok . ki bencede saçları harika olanlar vardı sitede. ama katılmadılar
7 canım. tekrar sayayım bakayımSon saatler... Oky kaç kişi oldu?
yok valla. kombinde 20leri buldu. burada 7.Yok mu arttıran yahu?
![]()
bari 10 olsaydı.Hadi hadiii baslayalim artikkk bakalim sondan kacinciii olicimmmm
Kazanma hirsimin kazan dibindeyim![]()
Hayırlı uğurlu olsun, biz susalım saçlar konuşsun.
![]()
bak bak:))Ne kadar az o kadar iyioy sayimiz artarrr
![]()
aynen,oradaki lüzumsuz,kırıcı eleştiriler buna sebeptir. insanların gözü korktu. bunun eğlence amaçlı olduğunu anlayamıyoruz. birde insanları kırmamamız gerektiğini.saygı çok çok önemli ayrıca.Bu arada şahsi fikrim filan değil, düpedüz hipotezimdir; kombin olayı ile bu tarz yarışmalar çok farklı, daha az kişi olması gayet normal.
Tırnak yarışmasında çok gereksiz tartışmalar ve insanın değiştiremeyeceği bir şeye, tırnak yapısına bir sürü sözler edildi. Yanlıştı, hiç hoş değildi.
Bunun etkisi ile çok kişi gene değiştiremeyeceği bir şeye saçıyla yarışmaya katılmak istemiyor, çekiniyor.
Eleştiri güzeldir, daima kendinizi yenilersiniz. Çeki düzen verebilirsiniz.
Fakat yargı hiç hoş değil, kimseye de düşmez. Hele ki eğlence için yapılan bir yarışmada...