Bu arada şahsi fikrim filan değil, düpedüz hipotezimdir; kombin olayı ile bu tarz yarışmalar çok farklı, daha az kişi olması gayet normal.
Tırnak yarışmasında çok gereksiz tartışmalar ve insanın değiştiremeyeceği bir şeye, tırnak yapısına bir sürü sözler edildi. Yanlıştı, hiç hoş değildi.
Bunun etkisi ile çok kişi gene değiştiremeyeceği bir şeye saçıyla yarışmaya katılmak istemiyor, çekiniyor.
Eleştiri güzeldir, daima kendinizi yenilersiniz. Çeki düzen verebilirsiniz.
Fakat yargı hiç hoş değil, kimseye de düşmez. Hele ki eğlence için yapılan bir yarışmada...
saçlarını yolarım kız seninNe kadar az o kadar iyioy sayimiz artarrr
Tabi yaaa isimiz eglence kadin birligi diyorum.ben bir nevi gun yapiyoruz sayiyorum gercekten kazanmak degil ne demek insani uzmek hic ha etmem bazi topiklerde bana morfin derkerBu arada şahsi fikrim filan değil, düpedüz hipotezimdir; kombin olayı ile bu tarz yarışmalar çok farklı, daha az kişi olması gayet normal.
Tırnak yarışmasında çok gereksiz tartışmalar ve insanın değiştiremeyeceği bir şeye, tırnak yapısına bir sürü sözler edildi. Yanlıştı, hiç hoş değildi.
Bunun etkisi ile çok kişi gene değiştiremeyeceği bir şeye saçıyla yarışmaya katılmak istemiyor, çekiniyor.
Eleştiri güzeldir, daima kendinizi yenilersiniz. Çeki düzen verebilirsiniz.
Fakat yargı hiç hoş değil, kimseye de düşmez. Hele ki eğlence için yapılan bir yarışmada...
ahahahahahah kiz yolma iki cocuk dogurdum dokule dokule kel kaldim zatiiisaçlarını yolarım kız seninal başladım bak tartışma vol 1
sen mi 2 cocukahahahahahah kiz yolma iki cocuk dogurdum dokule dokule kel kaldim zatiii
Sagolll bebemmmm walla kel kalicam diye korkuyorum.3 dogurmicam heralde bu yuzdensen mi 2 cocuk
ayy çok çıtırsın ki sen
maşallah
Sagolll bebemmmm walla kel kalicam diye korkuyorum.3 dogurmicam heralde bu yuzden
4 diyodumda daha 3 cesaretim kalmadiolmazzzzzzzzz 3 cocuk şartt
tam 3 olmalı
ay hiç düşünemiyorum su an4 diyodumda daha 3 cesaretim kalmadi
ahahahahaha oda ayri meseleee sen hic yapma bekarlik sultanlikkk amannnbay hiç düşünemiyorum su an1 i bile olsa mı olmasa mı diye düşünüyorum evlenince
ahahahahaha oda ayri meseleee sen hic yapma bekarlik sultanlikkk amannnb
Ayyyy ben cok meraktayim kizlar nasil diye amaaaa catlarimmmkızlar yarışmayı bir gün uzatabilirim haberiniz olsun
bazı nedenlerle bir iki gün uzatacağım. biraz sabır:)Ayyyy ben cok meraktayim kizlar nasil diye amaaaa catlarimmmHanimKelesimiGetir ablaaaa sende var misinnn?
bazı nedenlerle bir iki gün uzatacağım. biraz sabır:)
heyecan güzeldir. sayı biraz artsın ya:)Zaten yenilicem bide gec mi baslicizzzzz buna kalbim dayanmazzzz
Hayirlisi olsun ne diyelim
kader utansın:)Geç olsun güç olmasın :)
hadi kizlarrr hadiiiiii yok mu sacin gözelllll diyenn hadiheyecan güzeldir. sayı biraz artsın ya:)
nedenler çözüldü. tekrar 14.00 de başvuru bitecek.bazı nedenlerle bir iki gün uzatacağım. biraz sabır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?