En Güzel Kadın (Bence)

Bende beğeniyorum zaten dizide cilveli bir kadını oynuyor ancak en güzel kadın olabilmesi hele de o fizikle mümkün değil..

Aşırı çirkin ve orantısız nir fiziği var..plastik cerrahlar güzelliğin ve cazibenin oranlarda gizli olduğunu söylüyorlar..

Bu kadar geniş kalça belki eskiden güzel bulunuyordu ama artık en azından benim çevremde bu kadının bu kazulet fiziğini beğenicek ne bir kadın ne bir erkek bulamam..

Kıvrım geniş olmayla olmaz..ince ve kıvrımlı vucutlar güzeldir..bknz miranda kerr bknz candice swanepoel

Bu kadının memeleri silikon,keşke o kadar büyük taktırmasaymış amaç ne yani?Bir de ödül törenlerinde onları push-up sütyenle çenesine kadar kaldırıyor,erotik film yıldızı gibi dolanıyorBirde makyajsız halini gördüm pek beğenmedim,yüz hatlarını çok sevmiyorum ama gözleri dudakları falan güzel
ama mad men'in en güzel kadını bana kalırsa January Jones,hem doğal da.

Son düzenleme:

Ben yüzünü de çok beğenmiyorum,bir de bu kadının üst bedeni dar keşke o devasa silikonları taktırmasaymış,bacakları da çok kalın,ama rol arkadaşı January Jones çok güzel bence

katılıyorum fiziği çok orantısız ve hiç hoş durmuyor.

açıkçası ben baktığımda güzellikten çok ilginç bir fizik görüyorum bu kadında.

Ben yüzünü de çok beğenmiyorum,bir de bu kadının üst bedeni dar keşke o devasa silikonları taktırmasaymış,bacakları da çok kalın,ama rol arkadaşı January Jones çok güzel bence

katılıyorum fiziği çok orantısız ve hiç hoş durmuyor.

açıkçası ben baktığımda güzellikten çok ilginç bir fizik görüyorum bu kadında.

Bence de bu kadın january jonesla aynı kategoriye bile giremez..ve january jones un fiziği muhteşem hem incecik hem kıvrımlı bayılıyorum o kadına

Karakter&Akıl&Sans&Saglık cok daha onemlı bnc...ama ıste geyık tabı..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…