5 numara lnsallah sonra aciklarsin kim oldugunu 18 de mutesem di niye birden fazla oy kullanamiyoz sanki ??????
Tabi canım yarışma bitiminde,hangi çalışma kimeait açıklıyoruz zaten.yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 numara lnsallah sonra aciklarsin kim oldugunu 18 de mutesem di niye birden fazla oy kullanamiyoz sanki ??????
Hey allahım yanlış oy verdiğime inanamıyorum ya bu ne salaklıktır :mymeka:
tekrar bakınca farkettim numaralar resmin üstündeymiş ya altında zannettim birden :çok üzgünüm:
oyumu geri almak istiyom ben yaa :çok üzgünüm:
Aynı fikirdeyim anuşka'm:))
Kaşlar benimde çok dikkatimi çeker gerçekten..Gözü de makyajı da gözteren kaştır bana göre..Güzel şekillendirilmemiş bir kaş herşeyi mahvetmeye yeter de artar bile diyorum..
Bi göremedik senin ne kaşını,ne gözünü yahu:))Tatlı sponsorum benim..
Hep doğru çok doğru öğretmenim a.s
Ben bütün resimleri göremiyorum BerŞule'ciğim... 1-3-9-11-12-15-16-17 numaralı resimler görünmüyor:uhm: İlgilenirsen çok sevinirim:) Oyumu kullanmadım henüz, onları da görmek istiyorum :))
bende de gozukmuyordu..fotograflarin sol ust kosesinde X isareti var oraya sag tiklayip show picture ya da resim goster yaziyordur herhalde Turkce pc ler de..biraz bekleyince aciliyor..
Bakar kör nolcek:mymeka:
Oyunu geri almak mı?CADIARZU
Alırsın,alırsın..Hadi geçmiş olsunlülülülülülü
heheh bonus yapacağını yaptın gene haa:))) allah seni bildiği gibin yapsın:) neyse oylar bol olsun yarışmacılarımız şanslı olsun diyelim
allahın bonuzu bir şeyide doğru yap :mymeka: neyseee artık bir daha ki yarışmada görüşmek üzere :roflol: