• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''En Güzel Göz Makyajı'' Yarışma Anketi

En Güzel Göz Makyajı Yarışması Anketi

• 1. Göz Makyajı

OY: 9 4,1%
  • 2.Göz Makyajı

OY: 3 1,4%
  • 3.Göz Makyajı

OY: 6 2,7%
  • 4.Göz Makyajı

OY: 4 1,8%
  • 5.Göz Makyajı [COLOR="Red"]1. olan Foto[/COLOR]:hooray:

OY: 85 38,3%
  • 6.Göz Makyajı

OY: 8 3,6%
  • 7.Göz Makyajı [COLOR="Red"]2. olan Foto[/COLOR]

OY: 38 17,1%
  • 8.Göz Makyajı

OY: 10 4,5%
  • 9.Göz Makyajı

OY: 1 0,5%
  • 10.Göz Makyajı

• 11.Göz Makyajı

OY: 0 0,0%
  • 12.Göz Makyajı

• 13.Göz Makyajı

OY: 15 6,8%
  • 14.Göz Makyajı

• 15.Göz Makyajı

OY: 0 0,0%
  • 16.Göz Makyajı

OY: 2 0,9%
  • 17.Göz Makyajı

• 18.Göz Makyajı [COLOR="Red"]3. olan Foto[/COLOR]

OY: 37 16,7%

• Ankete Katılan
    222
O zaman ndn oy veriyoz berşule bacım :mymeka:
Juri son kararı vercekse :tomato:

Zaten her yarışmada jüri seçmedi mi azem'im..Yeni bir değişiklilk değil buyerimseniben
Yarışma Kurallarında..
2* Bu yarışmaların adil olmasını istediğimizden,yönetimle ortak hareket ederek,bir JÜRİ oluşturduk.Jüri her kategoride değişecektir.
Bu jüri;her adaya aynı mesafede olan,adil olacaklarından gram endişe duymayacağımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.(jüri üyelerinin nickleri,yönetimle ortak fikrimizdir)

3* En çok oy alan adayların çalışmaları(görsel yarışmalar hariç),son durak olan jürinin önündeki masaya yatırılacaktır.
Bu durmda,anormal bir şekilde oyu artmış(kurnazlık karışmış)bir çalışma bile,jüri engeline takılacak,onlar tarafından tarafsızca değerlendirmeye alınacaktır.. Sonuç olarak;ister özelden,ister msn vasıtasıyla,oy arttırma çabaları sonuçsuz kalacaktır.

Şıkları hep mevcuttu
:)

Oyumu kullanmış olmama rağmen, ara sıra yapılan göz makyajlarını inceliyorum.
Dikkatimi çeken bir şey var:

Göz ne kadar sıradan bir göz olsa da yapılan makyajla şahane görünebiliyor, kabul.

Ama bence gözü sıradışı hale getiren en önemli şey makyaj değil, kaşlar...

Eğer kaşlar biçimli ise göz gerçekten çok hoş görünüyor. Demek ki göz makyajından önce kaşlara bir el atmak gerek...

Göz ne kadar sıradan bir göz olsa da yapılan makyajla şahane görünebiliyor, kabul.

Eğer kaşlar biçimli ise göz gerçekten çok hoş görünüyor. Demek ki göz makyajından önce kaşlara bir el atmak gerek...

Aynı fikirdeyim anuşka'm:))
Kaşlar benimde çok dikkatimi çeker gerçekten..Gözü de makyajı da gözteren kaştır bana göre..Güzel şekillendirilmemiş bir kaş herşeyi mahvetmeye yeter de artar bile diyorum..
Bi göremedik senin ne kaşını,ne gözünü yahu:))Tatlı sponsorum benim..

Hep doğru çok doğru öğretmenim a.s

5,8,18 harika ...Çok beğendim..Oyumu 5 e verdim ben ama 18 de hak etmiş yani..
Lol Şule nerden aklına geldi göz makyajı bilmem ki üretken tosbaa..

5,8,18 harika ...Çok beğendim..Oyumu 5 e verdim ben ama 18 de hak etmiş yani..
Lol Şule nerden aklına geldi göz makyajı bilmem ki üretken tosbaa..

Bilmem ki geldi işte aklıma:))Bir gece istiareye yatmıştımjeyyar
Sen niye katılmadın bakayım,kaçak htun..

Şule'm makyajın alasını yaparım e maaşallah kaş göz de yerinde amma ve lakin şimdi biri çıkar Hülya bu makyajı köşesinde yapmıştı der ne luzum var değil mi?jeyyar:roflol:

5numara profesyonelce yapılmış makyaj ...
bilseydim yarışmayı benim abimin dugununde kuaförümün yaptığı makyajı koyardım superdi ama geçti neise

yasakkelimeyasakkelimemakyajı kendin yapıcaksın bildiğim kadarıyla durum öyleyse bende koyardım bi resimm ben yapmadıktan sonra ne anlamı var benim kazanmamınşutarafagitti

7.ye oy verdim ben.valla makyaj kadar kaşa da bayıldım aslında :dance:
katılan herkese bol şans diliyorum.

Tüm katılan arkadaşlarımı kazansalarda kazanmasalarda öncelikle tebrik etmek isterim çünkü emek verip uğraşmışlar:1hug:

5-7 ve 18 bu üçü arasında bocalıyorum,7 ve 18 in makyajları gözlerdeki bakışla bütünleşmiş sanki,yani bu benim düşüncem ama ille de makyaja oy verilecekse 5 numara harika,çok güzel yapılmış bir makyaj,oyum 5 numaralı makyajaa.s
Yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar dilerima.s.

Ben bütün resimleri göremiyorum BerŞule'ciğim... 1-3-9-11-12-15-16-17 numaralı resimler görünmüyor:uhm: İlgilenirsen çok sevinirim:) Oyumu kullanmadım henüz, onları da görmek istiyorum :))

5 numara lnsallah sonra aciklarsin kim oldugunu 18 de mutesem di niye birden fazla oy kullanamiyoz sanki ??????

Ben bütün resimleri göremiyorum BerŞule'ciğim... 1-3-9-11-12-15-16-17 numaralı resimler görünmüyor:uhm: İlgilenirsen çok sevinirim:) Oyumu kullanmadım henüz, onları da görmek istiyorum :))

Tüm resimler çıkıyor ama niye göremiyorsun acaba?Bir kaç arkadaşa daha sordum,onlarda da var:(

Back