• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''En Güzel Göz Makyajı'' Yarışma Anketi

En Güzel Göz Makyajı Yarışması Anketi

• 1. Göz Makyajı

OY: 9 4,1%
  • 2.Göz Makyajı

OY: 3 1,4%
  • 3.Göz Makyajı

OY: 6 2,7%
  • 4.Göz Makyajı

OY: 4 1,8%
  • 5.Göz Makyajı [COLOR="Red"]1. olan Foto[/COLOR]:hooray:

OY: 85 38,3%
  • 6.Göz Makyajı

OY: 8 3,6%
  • 7.Göz Makyajı [COLOR="Red"]2. olan Foto[/COLOR]

OY: 38 17,1%
  • 8.Göz Makyajı

OY: 10 4,5%
  • 9.Göz Makyajı

OY: 1 0,5%
  • 10.Göz Makyajı

• 11.Göz Makyajı

OY: 0 0,0%
  • 12.Göz Makyajı

• 13.Göz Makyajı

OY: 15 6,8%
  • 14.Göz Makyajı

• 15.Göz Makyajı

OY: 0 0,0%
  • 16.Göz Makyajı

OY: 2 0,9%
  • 17.Göz Makyajı

• 18.Göz Makyajı [COLOR="Red"]3. olan Foto[/COLOR]

OY: 37 16,7%

• Ankete Katılan
    222
Ben oyumu 18´e verdim.Kullanilan renk cok cok güzel... Türkan Soray´in gözüne benzettim ayrica :asigim:

Seçim yapmak çok zor..
Hepsi ayrı ayrı güzel,ayrı ayrı emek..Bundan eminim:)
Daha oylamanın bitmesine bir haftamız var..Bence sindire sindire tadını çıkaralım..

Hadi hayırlı uğurlu olsun.Ben oyumu 7 numaradan yana kullandım.Amatörce yapılmış ama hem renkler birbirini çok sevmiş,hem de göz rengiyle çok uyumlu renkler kullanılmış.Tebrikler..a.s

Hadi hayırlı uğurlu olsun.Ben oyumu 7 numaradan yana kullandım.Amatörce yapılmış ama hem renkler birbirini çok sevmiş,hem de göz rengiyle çok uyumlu renkler kullanılmış.Tebrikler..a.s

kesinlikle katiliyorum.5 de güzel ama biraz abarti gibi.oyum 7 ye gitti.aslinda 2 ve 13 de guzeldi ayrica gözlerin güzelligine diyecek yok.sevgiler.a.s.

şakkıdıvalla bende 5 ve 18 arasinda gittim geldim , 5 numarayida cok begendim fakat oyum 18 e gitti.bu göz sekline uygun makyaj ancak bukadar olur bayildim :nazar:

Oncelikle yarismaya katilan arkadaslarimi kutlarim, basarilar, oyumu kullanmak istemiyorum hemen daha sonra tekrar inceleyecegim bir kac favorim var aslinda goze yapilan makyaj ve goze kattigi anlam bunu degerlendirmek isterim, sevgilerimle

Göz makyajı için ne güzel stiller varmış burda , hoş fikirler edindim CADIARZU
katılanların ve bu yarışmayı düzenleyenlerin ellerine sağlık a.s.
şiir yarışmasından sonra gerim gerim gerildiydik laelaelaelaelae
bu yarışma ilaç gibin oldujeyyar..

5 ve 18 harikaaaa....
ikisini de birbirinden ayıramadım napıcam ki?CADIARZU

Ama 18 numara kadınsı bir hüzün hissettiriyor:uhm:

Kanımca 5 numara birinci olacak. Açık ara önde çünkü.yerimseniben

Arkadaşlar tekrar belirtiyorum..
Görsel yarışmalarda herkesin eşit şansı var..Tamam oylar çok etkili ama jüri az oy almış bir yarışmacıyı da seçebilir..Daha önceki yarışmalarımızda bunları yaşadık,hepimiz biliyoruz..Yani açık arayla önde,onun oyları fazla gibi etmenler jüri kararında etkili olmayacak!!

katilan arkadaslarin ellerine saglik..yalniz burada goz makyajindan cok one cikan birsey var ise o da fotograf cekimi..bazi fotograflar cep telefonuyla cekilmis..cozunurluluk kalitesi cok kotu..ne kadar guzel makyaj olsada fotograf kalitesi berbat..bazi fotograflarda guzel cekim yapamamis cok koyu kalmislar..5 numaranin sansi resim kalitesi yuksek..renkler cok acik belli..ve en guzeli sadece tek goz cekilmis..bu anlamda 5 ve 7 numarayi tebrik ederim..zaten goz yapilari ve makyaj tonlari hemen hemen ayni.benim oyum bunlardan birisine:)

Arkadaşlar tekrar belirtiyorum..
Görsel yarışmalarda herkesin eşit şansı var..Tamam oylar çok etkili ama jüri az oy almış bir yarışmacıyı da seçebilir..Daha önceki yarışmalarımızda bunları yaşadık,hepimiz biliyoruz..Yani açık arayla önde,onun oyları fazla gibi etmenler jüri kararında etkili olmayacak!!

O zaman ndn oy veriyoz berşule bacım :mymeka:
Juri son kararı vercekse :tomato:

Back