Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

10.sayfa nıye açılmıyor..
belkı cok önemlı bıse yazıyordu ordaaaaa

Selaaam

ben nişanlıyım ve hala evlenme teklifi almadım ama yapıcakmış artık tanışma yıl dönümümüzde güzel bi süpriz bekliyorum. bu yarışma süper Allah kısmet ederse 11 mayısta düğünümüz var inşallah ben kazanırım henüz gelinliğimi almadım hatta bakamadım bile..

Canım nişanlanmışsınız zaten demekki teklif etmiş nişanlın :)

Aaa çok güzel yarışmaa ben de mesaj yolluyorum hemenn fikir ve ödül için tebrik ederm kim kazanırsa mutlulukla giyer inşallah, ya da bakarsınız giyerm belli mi olur kızz

mesaj sayım 50 olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum size çok üzüldüm sizinle paylaşamadığım için..
ay sonuna kadar bir 50 mesaj yapabilirsiniz.. oyun bölümüne ,yada diğer bölümlere yorumlar yazarak bu sayıya ulaşmanız mümkün

Biraz abes bi soru olcak galiba ama ona göre mesaj sayımı çoğaltıp katılıcam yarışmaya

Acaba belli bir model mi hediye edilcek, yoksa kazanan kendi mi seçicek modeli, ben biraz pimpirikliyim de her gelinliği beğenemiyorum =(

sizi memnun edeceğimize eminim, siz kazanında bu ayrıntı kalsın....

2014 ağustos ta düğünümüz var kısmetse gerçi nişanlım bana hala evlenme teklif etmedi ama bu yarısmaya katılmalıyıııım :)

Benim de düğünüm 2014 Ağustosta:) Benim çok güzel bi senaryom var ama editöre yazamadım. nasıl olacak bu acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Gözde Kesen arkadasımızın evlenme teklifi Emre Altuğ'un evlenme Teklifine benziyorr :) :) :)

Biz yazın düğü. Yapmayı düşünüyoruz katılabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…