Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

tüh başlığı görünce evlenme teklifimi anlatcam diye heveslenmiştim benim hiç şansım yokmuş katılanlara başarılar

Tüh ya katilip kazanirsam evlenecek ve ihtiyaci olan birine gelinligi armagan edeyim diyecektim ama evlilikte ücüncü senesine dogru ilerleyen biri olarak katilamiyorum yani. :)

Yalniz bu yarisma konusu cok hos olmus!

Ödül de büyük olunca katilaninin bol olacagini tahmin ediyorum.

arkadaşlar,lütfen evlenme teklifi mesajınızı bana yollayın özelden.. buraya yazmayın.

hadi diyelim ben gelinlik kazandım,e ne yapacağım gelinliği giyip,ortada damat yokken

ben evlenene kadar yıllar geçer bu gidişle, gelinlik de çoktan demode olur, bu arada en çok ilk gelinliği beğendim

yarışmaya katılamadan diskalifiye oldum desenize, bekarlık böyle bir şey işte
bir de bu işler kısmet derler,belki o arada biriyle tanışıp ani bir kararla herkesten önce evleneceğiz,ne belli, değil mi

ne tatlısın sen :)))

Biliyorum bana çok kızacaksınız :26: Ama nedir bu hanımlarımızın evlenme teklifi ve tektaş ısrarı ben anlayamıyorum :26:

Hayır benim sevgilim daha romantik bi kere tamam mı beni çok seviyoooo...
İçinden gelir tamam. Ama ne biliyim bazıları şart koşuyo falan ya o durumu anlayamıyorum :26:

merhaba bende katılmak ısterım ama teklıf alanlar nasıl teklıf aldıklarınımı anlatıcak benım evlenme teklıfımde cok romantık bır sekılde olmustu

ne zaman bıtıyor yarısma

yukarda işaretledim yerde yazıyor.

Merhabalar ben size özel mesaj yollayamıyorum

ama ben özelden yazamıyorum
bakın buna yanıtı kazen verdi..

bildiğim kadarıyla ,özel mesaj için,100 mesajı doldurmanız lazım. forumun çok yerinde bunu yapabilirsiniz. oyun bölümünde mesela..

hayırlı olsun yeni yarışmamız Süper olmussss Tek cevap hakkımız mı var acabaa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…