• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Ev Dekorasyonuna Sahip KK Üyesi (Evim Evim Güzel Evim Bölümünden);

Ne diyorsun olabilirmi ole.birsey

Hakkinda kismina bakarsaniz hepsi de gaziantepte. Blueroseda ila elizzsa hem ev kadini hem ikisi de agustos annesi falan bir de bluerosedanin hic mesaji olmamasina ragmen sadece elizzsa ile arkadas. Ayrica 2014un ekim ayinda galiba en son girmis.
rejina da gaziantepten ama sadece meslek kismi farkli ve henuz 4 mesaji varken elizzsanin vefat haberini duyiruyor ve sitede elizzsa ile karsilikli mesajlasmalari yok. Varsa bile o kadar samimi degiller..
Bu ihtimaller cok yüksek. .

Hakkinda kismina bakarsaniz hepsi de gaziantepte. Blueroseda ila elizzsa hem ev kadini hem ikisi de agustos annesi falan bir de bluerosedanin hic mesaji olmamasina ragmen sadece elizzsa ile arkadas. Ayrica 2014un ekim ayinda galiba en son girmis.
rejina da gaziantepten ama sadece meslek kismi farkli ve henuz 4 mesaji varken elizzsanin vefat haberini duyiruyor ve sitede elizzsa ile karsilikli mesajlasmalari yok. Varsa bile o kadar samimi degiller..
Evet asl8nda suphe uyandirici ay insalla oledir gercekten cok uzuldum
Rejina da cok emin bir sekulde soylemis

ben ölmemiş olmasına razıyım açıkcası
yalan söylemiş olsunda bir evlat anasız kalmamış olsun bana göre

Bende cok etkilenmistim olumune.yalniz tesadufen bu tespitlerini okudum.sasirdim R rejina en son 2 subatta girmis.o halde yasiyor olabilir..

Back