• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Ev Dekorasyonuna Sahip KK Üyesi (Evim Evim Güzel Evim Bölümünden);

Bunlar gercekse..ınsanların beyın yapısını anlıyamıyacam gerçekten..kişilikler parcalara bolunmus..çoluk çocuk olmasa sımdı açıp tum mesajları inceliyecem..kAtıl kım

Bi de 3u de agustos annesi inanabiliyor musun? 9 mesajli biri hemen nasil agustos annesini isaretleyebilir, zaten bluerosdanin hic mesaji yok ve o da agustos annesi, lise mezunu ev hanimi. Ayrica bluerosda en son 3 ay önce girmis.
Ya ölmemiş olsun da kişilik bolunmesine sonra bakariz :KK66: Ayrica regina sadece elizzsanin konularina yorum yapmis ya cok ilginc seyler oluyor, bilemeyecegim. Inşallah bize de bildirirler dogruyu

Kiz senin kac cocugun var ?:KK46:

Bi de 3u de agustos annesi inanabiliyor musun? 9 mesajli biri hemen nasil agustos annesini isaretleyebilir, zaten bluerosdanin hic mesaji yok ve o da agustos annesi, lise mezunu ev hanimi. Ayrica bluerosda en son 3 ay önce girmis.
Ya ölmemiş olsun da kişilik bolunmesine sonra bakariz :KK66: Ayrica regina sadece elizzsanin konularina yorum yapmis ya cok ilginc seyler oluyor, bilemeyecegim. Inşallah bize de bildirirler dogruyu

Kiz senin kac cocugun var ?:KK46:
1kızım var ama yegenımde bende şuan..oyuzden çoluk çocuk dedım..şimdi benıde araştırma :))))))

Enteresan olan rejına ve blueroseda sadece elizzsa ıle arkadaş olmuşlar..bırı hıc konuşmadan hemde..
Rejina klonoskopı yaptırmış sanırım..onu anlatmış bı mesajında ellizsa ya..belkı o andan itibaren özelden msjlasıp arkadaş oldular dıcem ama ellizsanın son konusundakı rejınanın ılk mesajı çok soğuk..sankı tanımadıgı bırıne yazmış gıbı..sonrada öldü haberıni vermiş..pekı sonrasında aileyle nasıl ve nıye gorusuyorkı kocasını ve cocugununda haberını veriyor..

Bu işi biz degıl kazen cozer anca..ıp adresinden..bız donup dolasıp tıkanır kalırız..

Bir elizsaya bir de zeboşa içim yanmıştır..Aklıma gelmeyeydi iyiydi..
Umarım hayattadır..Kanser belasıyla uğraşan insanları yargılamam asla..Uğraşmak istememiş ama forumda kalmak istemiş olabilir. Aldıkları ilaçlarla beyin kimyaları zaten altüst oluyor..O yüzden çok didiklenmesin bence. Umarım yaşıyordur ve gelişmeleri iyi yöndedir.

Son düzenleme:
1kızım var ama yegenımde bende şuan..oyuzden çoluk çocuk dedım..şimdi benıde araştırma :))))))

Enteresan olan rejına ve blueroseda sadece elizzsa ıle arkadaş olmuşlar..bırı hıc konuşmadan hemde..
Rejina klonoskopı yaptırmış sanırım..onu anlatmış bı mesajında ellizsa ya..belkı o andan itibaren özelden msjlasıp arkadaş oldular dıcem ama ellizsanın son konusundakı rejınanın ılk mesajı çok soğuk..sankı tanımadıgı bırıne yazmış gıbı..sonrada öldü haberıni vermiş..pekı sonrasında aileyle nasıl ve nıye gorusuyorkı kocasını ve cocugununda haberını veriyor..

Bu işi biz degıl kazen cozer anca..ıp adresinden..bız donup dolasıp tıkanır kalırız..

Evet aynen Kazen çözer. Insallah yasiyordur da daha da bi sey istemem zaten. ;-)

Evet aynen Kazen çözer. Insallah yasiyordur da daha da bi sey istemem zaten. ;-)
valla dedektif gibisin.. madem vefat etmiş profilini kaldırsınlar vee hala ev resimleri duruyor ve hala yorum yapılıyor..eğer vefat ettiyse MEKANI cennet olsun bende amcamı kaybettim bir hafta oldu. bu illet bırakmıyor yakalanmaya gör..ama resimler kaldırılmalı bencee..

Umarım hayattadır..Kanser belasıyla uğraşan insanları yargılamam asla..Uğraşmak istememiş ama forumda kalmak istemiş olabilir. Aldıkları ilaçlarla beyin kimyaları zaten altüst oluyor..O yüzden çok didiklenmesin bence. Umarım yaşıyordur ve gelişmeleri iyi yöndedir.
KEŞKEE.. AMA OLMUYOR O KANSER VARYA BİTİRİYOR ADAMI kurtulduğunu sanıyorsun ama hayırr.. amcamda çok mücadele etti.. ama 9 ay dayanabildi..

Evet arkadaslar
bu olayın bende aydınlatılmasını ıstıyorum ,
elizzsa isimli üyenin vefat haberinin 2 gün ardı ve sonrasında ölen kişilerin listesini inceledim.
bırakın tam yaşı - yakın yaşlarda o tarihte ölen biri yok

KEŞKEE.. AMA OLMUYOR O KANSER VARYA BİTİRİYOR ADAMI kurtulduğunu sanıyorsun ama hayırr.. amcamda çok mücadele etti.. ama 9 ay dayanabildi..

Evet arkadaslar
elizzsa isimli üyenin vefat haberinin 2 gün ardı ve sonrasında ölen kişilerin listesini inceledim.
Nasıl ölen kişilerin listesini inceledin cute???

Evet arkadaslar

Hakikaten nasil ölen kisilerin listesini incelediniz?

Nasıl ölen kişilerin listesini inceledin cute???

Hakikaten nasil ölen kisilerin listesini incelediniz?
kizlar sizde inceleyebilirsiniz gaziantebin listesi var belediyenin sitesinde ocak ayina kadar döndüm hani arkadas sonradan duymustur diye ayin 8 ogrenmistir die ama yok o yaslarda biri ustelik olum sebebleride yaziyor

kizlar sizde inceleyebilirsiniz gaziantebin listesi var belediyenin sitesinde ocak ayina kadar döndüm hani arkadas sonradan duymustur diye ayin 8 ogrenmistir die ama yok o yaslarda biri ustelik olum sebebleride yaziyor

Ölüm konusunda yalan mı olur yahu, neden yalan söylensin ki bu konuda , Allah korusun başa gelir :KK43:

Ben zaten elizzsanin vefat etmedigine sadece acilarindan dolayi baska bir nickle vefar haberini soyledigini düşünüyorum. Ve inşallah da öyledir.
Kazen bey cozerse cok mutlu oluruz. elizzsa elizzsa blueroseda blueroseda ve R rejina nickli üyeler ayni kişi bana göre. Inşallah da öyledir. .

Oooff bende konularına baktım şimdi çok kotu oldum..bi zamanlar buralardaymış..şimdi yok..

Son olarak evıne bakım dedim..şok oldum..o begendıgım mutfagın sahıbıymış meğer..

O ev nooldu,kım yasıyor..kocası başkasıyla evlenmiş..kızına babaanne bakıyormuş..

Ne çabuk unutuluyormuş meğer herşey..cok kotu oldum yaa:KK43:
Ay bendr simdi tek tek baktim cok ama cpk kotu oldum son yazdigi icime isledi yaslarimi tutamadim

Back