Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmuş bi nevi geçen sene çok polemik olduydu![]()
ne polemik olmustu ki canim? yanlis hatirlamiyorsam ben kazanmistim ve polemik hatirlamiyorum
öyle mi bi evvelki seneydi belki, önemli bişey değil canım, kullanıcı adı karışıklıkları sebebiyle oylar yanlış kullanılmıştı galiba, biraz haksızlık olmuştu o yüzden, belki de evvelki seneydi
o zaman kurallar bu kadar esnekte değildi, oy değiştirme falan yoktu
anladim canim, acikladigin icin tesekkür ederim....
@Bilgece
Basiniz saolsun arkadasim, cok üzüldüm....
Canim benim tanidigim degildi elizza, bu forumdaydi ben de burdan biliyorim ama hep aklimda. Geçer mi bunlar demisti ama gecmemisti maalesef..
elizza kim hikayesini merak ettim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/elizzsa.263309/
Buradan konularini okuyabilirsiniz. .
Oooff bende konularına baktım şimdi çok kotu oldum..bi zamanlar buralardaymış..şimdi yok..Elizza der rahmetle anarim. Yerinde rahat uyu elizza..
Oooff bende konularına baktım şimdi çok kotu oldum..bi zamanlar buralardaymış..şimdi yok..
Son olarak evıne bakım dedim..şok oldum..o begendıgım mutfagın sahıbıymış meğer..
O ev nooldu,kım yasıyor..kocası başkasıyla evlenmiş..kızına babaanne bakıyormuş..
Ne çabuk unutuluyormuş meğer herşey..cok kotu oldum yaa![]()
Umarım dediğin gibidir..bende okudum ayın sekızınde ölmüş..son gırış 15i..ama nıye öldü denıyorki bizimle alakalı bı durum degıl tabıkı ama ne..gerci kadın hasta olmasa bu kadar kendı hastalıgını nıye arastırsın konu açıp..bılemedım şimdi..umarım dedıgın gıbıdır..içim fena olmuştu..Biz _ATALANTE ile konustuk da cok dikkatli bir insan kendisi hemen farketti de elizzsa ölmemiş olabilir. Ölümünü duyuran rejina adli kişi aslinda elizzsa olabilir. Hatta bir kişi daha elizzsa olabilirblueroseda adli kisi. Bunlar en son ekimde girmisler hatt, Bilemiyoruz simdi, Mune ablayla konustum bakalim ne olacak.
Insallah ölmemistir, öyle mutlu olurum ki. Çünkü hic aklimdan gitmiyor.
Blueroseda 2012 tarihli bı uyelık..aynı anda mı başka uyelıklerı var olabılır dıyosun..tek ortak yön profıl resımlerı mi..diger ınsanlaBiz _ATALANTE ile konustuk da cok dikkatli bir insan kendisi hemen farketti de elizzsa ölmemiş olabilir. Ölümünü duyuran rejina adli kişi aslinda elizzsa olabilir. Hatta bir kişi daha elizzsa olabilirblueroseda adli kisi. Bunlar en son ekimde girmisler hatt, Bilemiyoruz simdi, Mune ablayla konustum bakalim ne olacak.
Insallah ölmemistir, öyle mutlu olurum ki. Çünkü hic aklimdan gitmiyor.
çoooook teşekkürler :)
Umarım dediğin gibidir..bende okudum ayın sekızınde ölmüş..son gırış 15i..ama nıye öldü denıyorki bizimle alakalı bı durum degıl tabıkı ama ne..gerci kadın hasta olmasa bu kadar kendı hastalıgını nıye arastırsın konu açıp..bılemedım şimdi..umarım dedıgın gıbıdır..içim fena olmuştu..
millancim ben kişisel bilgilerine bakıp böyle bir sey diyorum. hepsi dd gaziantepte. Hepsi de renkli gözlü. Kan grubunu degistirmis ve sac rengini falan galiba bi de rejina calisiyor ama bluerosda ile elizzsa ev hanimi. Bir de bluerosdanin hiic mesaji yok ve rejinanin da sadece 9 tane mesaji var ve hepsi de elizzsa ile ilgili konularda. Sadece bir kisinin albümüne yorum yapmis galiba o kadar.Blueroseda 2012 tarihli bı uyelık..aynı anda mı başka uyelıklerı var olabılır dıyosun..tek ortak yön profıl resımlerı mi..diger ınsanla
Regina ıle blueroseda aynı kısı olabılır evet..ıkısıde antepli ve bırı kasım bırı aralık 2012 uyelıklı..elizzsa ıle bagları yıne antep..ama bıde su varkı regina da sanırım aynı tıp hastalıkla ugrasıuor..sankı öyle bı mesajını gordum..aay kafam karıştı ıyoce ıncelenmesı lazım..misal elizzsa ıle regına arkadaş ama sıte içi karşılıklı konusmalarına rastlamadım henüz..zaten 9msjlı biri regina..millancim ben kişisel bilgilerine bakıp böyle bir sey diyorum. hepsi dd gaziantepte. Hepsi de renkli gözlü. Kan grubunu degistirmis ve sac rengini falan galiba bi de rejina calisiyor ama bluerosda ile elizzsa ev hanimi. Bir de bluerosdanin hiic mesaji yok ve rejinanin da sadece 9 tane mesaji var ve hepsi de elizzsa ile ilgili konularda. Sadece bir kisinin albümüne yorum yapmis galiba o kadar.
o yüzden suphelendim. Belki hala hastaligiyla ugrasiyor, belki iyilesmedi, bunlar olabilir. Ugrasmak istemeyip direk öldüğünü söylemiş olabilir..
Ben de bilemiyorum...
Bunlar gercekse..ınsanların beyın yapısını anlıyamıyacam gerçekten..kişilikler parcalara bolunmus..çoluk çocuk olmasa sımdı açıp tum mesajları inceliyecem..kAtıl kımYani elizzsa ayni zamanda rejina ve bluerosda. Çünkü burdan arkadas diyelim 9 mesajla ne arkadasi? Hadi disardan diyelim ilk mesajlarinda nasıl bubkadar resmi. Ayrica elizzsanin acmis olduğu kolonoskopi konusuna 3 gun sonra rejina elizzsaya yardim etmek isteyen siradan bir üye olarak yazmis. Ve bence elizzsa kolonoskopisini oldu ve gelip başka bir nick ile nasil bir sey oldugunu anlatti.
bilemiyorum, sadece tahmin ama cok güçlü kanitlar gibi geldi bana bunlar..