Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslinda ilk ask ama ben imkansiz aski aldim cünkü bu ask hic bitmez bilirsinki o aska asla kavusamiycaksin ve o icinde yanip tutusacak.....................
Herşey yalan olsa bile en güzel aşkkkkkkkkkk zor olanmış
Kesinlikle biz kocişimle zor bir aşktan geçtik imkansızda denebilirdi ama aşkımız herşeyin üstüne çıktı ve sonunda evlendik
benm bi arkdsm var cocuk öle kızlarla cıktıki süperlerdi hepsi tip olarak:CüvCüv: ama cocuk gitti en son hicc güsel olmayan yani bana göre bi kızla nisanlandı bi gün msn de konusurken sordum bana dedki en zor olanları buydu beni o kadar ugrastırdıki o yuzden ona asık oldm dedi senağlama
zor aşk diyorum çünkü biz eşimle birbirimizi çok seviyoruz ve hala aşığız, evlenmeden önce 7,5 sene çıktık, fakat tek sorunumuz ikimizde inadız buda ilişkiyi zorlaştırıyor ama her tartışmadan sonra aşk daha da alevleniyor bencekaydirigubbakcemile