çünkü her gelen topic açıyo sana has bi sitem değil.genel olarak
.ama hepimiz aynı başlığı açsak nolur buranın hali hiç düşündünmü.faydalı başlıklar yeni yöntemler arada kaynar gider.hepimiz bu sorunun cevabını merak ediyoruz dediğim gibi anketler bile var bakarsan.örneğin sinamekiden faydalanan çok ama benim saçımı hiç uzatmadı .yani senide anlıyorum yeni geldiğin için merak ediyosun ama burdan edineceğin bilginin sana faydası olacağnı sanmıyorum zarar verip vermeyeceğini denemeden bilemiyosun.ayrıca köstek olacak olsak burda birbirimize denedim oldu denedim olmadı demeyiz paylaşmayız bile denemyimleri.aliyenin dediği gibi sana ne yarayacağını da bilemeyiz
KOnu acmis olman rahatsiz etmiyor!
Senin acmis oldugun konunun aynisindan sirf benim bildigim kadariyla 2-3 tane var..
*en entili hangisi* diye.. ve anket bile yapmislar.. bi sayfalari tiklasan 1. - 2. - 3. diye hepsi cikacak zaten karsina.. aynisindan acman kendinede sacma gelmiyor mu ?
rahatsız olmadık..yanlış anladın..
saç uzatma topiklerine bakıp karar vermek daha doğru..ve bu topiklerin hepsinde memnun kalan ve kalmayanların görüşleri var..
senin açtığın topik yerine herkes oraya yorumlarını yazıyor,ilgili konu başlığı altında..
zaten denemeden nasıl bir sonuç alabilirsin ki? saçına zarar vereceğini düşünüyorsan bu uygulamaların zaten hiç başlama sen bu işe..
bu işler deneme yanılma işi..aynen Bulutt ve Aliye arkadaşlarımızın dediği gibi.
biraz olgun
ve de eleştirilere kulak veren biri olursan daha pozitif ve mutlu olursun..
sana fikir verenlere de daha saygılı olursun böylece..
Ben diğer bu konu ile ilgili topikleri görmedim o yüzden böle bi topik açtım diğer sayfalarda kaldılar herhalde ben genelde formül olan topikleri inceledim bazılarının sayfaları çok olduğu için böyle topik açayım dedim fikir verenlere tabikide saygı duyuyorum amacım saygısızlık değil sadece kim ne kadar uzama elde etti belki resim koyan olur diye açtım