- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
evet canım döllenme oluyor ya kromozom hatasından ya bebeğin rahime tutunamasından dolayı düşüyor hcg değerin yükseliyor ama sonra düşüşe geçiyor. yani tam bir hayal kırıklığı 2 aydır bunu yaşıyorum. geçen ay 78 e kadar çıkmıştı. adet bir hafta geçmeden yapmamak gerekiyor aslında sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz böyle.hiç bilmiyorum canım ya bu kimyasal hamilelik dediğin sadece testte mi çıkıyor onu anlamadım benn
sağol canım şuanda mutlu olmak mümkün değil ama geçecek bu da geçecek inşallah.gecmiş olsun canım yaaa zor bi durum. sen kendini rahat bırak mutlu olmaya bak inan bana mutlu insanlar daha cabuk gebe kalıyor ve gebeligi saglıklı geciyor stres herseyi etkiliyor rabbim yar ve yardımcın olsun.
sağol canım önümüzdeki hafta gidicem kontrole inan bir anlam veremiyorum üst üste olması normal değil çok üzgünüm çoooook.işin kötü yanı hala daha düşmedi.
selam herkese sizlere iyi haber vermek isterdim ama şu anda yıkılmış vaziyetteyim moralim o kadar bozukki. sabah 8 de kalktım idrar testi yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı bile eşimi aradım ne yapıyım dedim o testte sorun vardır net 2 çizgi gördük dedi. hastaneye git dedi. gittim hastaneye kan verdim sonuç 10.60 ve yine kimyasal gebelik hasta de o sonucu aldığımda ne yaşadığımı eve nasıl geldiğimi bilemezsiniz. geçen ay da aynı şeyleri yaşadım. şimdi kırmızları bekliyorum içim dışıma çıktı ağlamaktan ne yapcağımı nasıl teselli olacağımı bilemiyorum 2 defadır tutunamıyor bebeklerim.
evet canım döllenme oluyor ya kromozom hatasından ya bebeğin rahime tutunamasından dolayı düşüyor hcg değerin yükseliyor ama sonra düşüşe geçiyor. yani tam bir hayal kırıklığı 2 aydır bunu yaşıyorum. geçen ay 78 e kadar çıkmıştı. adet bir hafta geçmeden yapmamak gerekiyor aslında sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz böyle.
ben varımmm benmide bulantılarım hafifledi kendime geldim biraz daha
Kızlarr benim bata 10 gün kaldı yapayım mı test(
canlarımm nasılsınız giremiyorum işlerden dolayı pek benim bata 3 gün kaldı dua edin bana nolur:)))
selam kızlar öncelikle herkese mrb daha önceleri yoğun iş tempomdan yazamıyordum ama birçok konuyu baştan sona hep takip içersindeydim bende hamile kalmak istiyorum hemde çok ilk denemelerimizi yaptık ama ben hemen sonuçlansın istiyorum bat'ım 23 haziran daha çok var
selam canım iyiyim ben sen nasılsın...desene az kalmiş ins güzel haber alırız senden
selam canıminş güzel haberler gelir bu ay hepimizden