Kızlar merhabalarr benimde kırmızılar gelmedi 6. günümdeyimm
kızlar slm...her ay en 2 gün geriye atan adetim şimdiye kadar sekteye uğramadı. ilk defa gecen ayki adetime bi gün kaldı. bugun çatladım ve test yaptım negatif çıktı. sizce cıkmayabilirmi..iide hiç gecikmeyen adetim neden bu ay gecikir? lütfen dularınıza ihtiyacım var.
ben adetimin gecikmesinden 1 hafta sonra idrar testi yaptim, negatif cikti. 1 hafta daha bekledim ve testi tekrarladim, pozitif cikti ve su an 3aylik hamileyim.
testte illa erken dönemde cikar diye birsey yok... sabredin sadece. ya da eczanelerde daha pahaliya satilan erken donem testlerinden alin, bir de o sekilde deneyin.
kızlaaar selamm,işlerin yoğunluğundan yazamadım uzun zaman gibi geldi bana sanki stresli bir iş temposu içindeyim ramazan bitse de bir tatil yapsam diorum şimdiden batım bugün bakalım daha gelen giden yok bugün gelmezse yarın test yapıcam ama akşam olurum sanki kasıklarım aşırı ağrıyo ama ilginçtir göğüslerimde sadece dolgunluk var
kızlar bişey soracağım, Bat'a çok az kaldı, bugun sivilceler basmış yüzümü, her adet dönemimde olur, eğer hamile olsaydım sivilcelenmezdim diye düşünüyorum, yoksa yanılıyor muyum? moralim bozuldu , kızma hamileyken nasıl olmuştu hatırlamıyorum :26:, çünkü onda hiç gün saymadım, bir gün pat diye öğrenmiştim gecikip test yaptırınca
beklenen adet tarihimi bile bilmiyorum şuan. nasıl oldu bilmiyorum ama unutmuşum tatilin büyüsüne kapılıp. adet tarihini unutunca belirtide yaşamıyorum. hissettiğim tek belirti ilk hamileliğimdeki gibi huzursuz bacak sendromu. artık onu bile hamileliğe yormuyorum. haftaya adet olmam gerek ama hangi gün adet olmam gerek bilmiyorum. bunu nasıl başardım onu da bilmiyorum. eşim hamilesindir belki oruç tutma diyor, düşünmüyorum bile. hayatın bana öğrettiği bir şey var artık. çok üzerinde durursan kaybediyorsun, çok üzerinde durursan sağlıklı bir hamilelik yaşayamıyorsun. her gün ceviz hurma yesende günlük süt içsen de,yeşillikleri sirkede bekletip yesende 3 ay önceden folik asite başlasanda gideceği varsa gidiyor.şuan hamile olsam bile (ya da birgün tekrar hamile kalırsam) 7. haftaya kadar doktora bile gitmeyeceğim. 1 aydır boşverdim hamileysem nasılsa anlarım diye. hayat bana sürpriz yapsın artık bunu istiyorum. meleğim cennetinden kardeşini göndersin bana istiyorum ama zamana bıraktım.
kızlaaar selamm,işlerin yoğunluğundan yazamadım uzun zaman gibi geldi bana sanki stresli bir iş temposu içindeyim ramazan bitse de bir tatil yapsam diorum şimdiden batım bugün bakalım daha gelen giden yok bugün gelmezse yarın test yapıcam ama akşam olurum sanki kasıklarım aşırı ağrıyo ama ilginçtir göğüslerimde sadece dolgunluk var
benımde senın gibi bugundü canım. Ama bir ay sonunda daha gene hayal kırıklığı.dilerim sen olmazsın adet.
canımm ay ne güzel daha olmamıssın hemen yaz test yapınca benimde pazar günü gene sivilcem var göğüslerim ve karnım şişti ne yzıkki acaba hamileykende göğüsler ve göbekte sişer mi belirti olarak