okadar güzel yazmıssın ki aynı ben....haklısın dert ettikce olacagı vrsada olmuyor...bebişini mi kaybettin bilmiyorum ama allah sabır versin canım....hakkımızda hayırlısı...
bebişim cennete gitti teyzesi. 3 buçuk ay önce 11 haftalıkken kalbi durdu. alıştım artık Allah sabrınıda veriyor. hayırlısı artık herkes için. görev gibi görmemek lazım bazı durumları. çocuk çocuk derken evdeki kocayı kaçıracağız yoksa :)zaten doktorlarında söylediği görev gibi görürseniz çocuk olma şansı azalır diyorlar. neyse ki en azından beni çok seven çok değer veren, bir dediğimi iki etmeyen bir eş nasip etti bana Allah. şükürler olsun
kızlar selamhamile haberi yok mu daha :26: selish ve dream den bekliyoruz sanırım güzel haberler adet olan arkadaşlar da üzülmesinler kısmet öbür aya inşallah. bende de kırmızılar gelmedi daha pazartesi doktora gidicem eşimde hala hamilesin sen deyip duruyor adet olmadım diye gelsin artık kırmızılar şiştikçe şiştim yaaaa
Arkadaşlar merhaba bu ay ilk defa denedik bebis icin ben biraz fazla heyecanlı ve sabirsizim. Adet gunume 4 gün var ama bende garip bi his var cok sabırsızlanıyorum. Eczaneden 3-5 liralık testlerden alıp yapsam doğru gösterir mi acaba deneyimleri olanlar yazabilir mi
sağol canım benim saplık olsun öbür aya hepimiz hamile kalırsak patlar o zaman burasıSelam canım benim kırmızılar gelcek gibiydi öğlen ve bu saat itibariyle geldi adet bitiminden sonra doktora gidicem bakalım hayırlısı canım sen de hiç üzme kendini bebişin geleceği zamanı bekliyo inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz hepimiz
sağol canım benim saplık olsun öbür aya hepimiz hamile kalırsak patlar o zaman burasıöbür aya herkes gelecek adetini yazar sırayla bekleriz artık bu ay fos çıktık hepimiz
ben adetimin gecikmesinden 1 hafta sonra idrar testi yaptim, negatif cikti. 1 hafta daha bekledim ve testi tekrarladim, pozitif cikti ve su an 3aylik hamileyim.
testte illa erken dönemde cikar diye birsey yok... sabredin sadece. ya da eczanelerde daha pahaliya satilan erken donem testlerinden alin, bir de o sekilde deneyin.
inşallah canım ama şimdiden aynı adet olcakmışım gibi sancım başladı, lavaboya gitmeye korkuyorum :18:
Kızlar selamlar malesef ben regl oldum sizde yok mu haber :)
merhaba canımhayırlısı olsun....daha kimsede haber yok