En erken kacinci gunde test yapilmali

okadar güzel yazmıssın ki aynı ben....haklısın dert ettikce olacagı vrsada olmuyor...bebişini mi kaybettin bilmiyorum ama allah sabır versin canım....hakkımızda hayırlısı...

bebişim cennete gitti teyzesi. 3 buçuk ay önce 11 haftalıkken kalbi durdu. alıştım artık Allah sabrınıda veriyor. hayırlısı artık herkes için. görev gibi görmemek lazım bazı durumları. çocuk çocuk derken evdeki kocayı kaçıracağız yoksa :)zaten doktorlarında söylediği görev gibi görürseniz çocuk olma şansı azalır diyorlar. neyse ki en azından beni çok seven çok değer veren, bir dediğimi iki etmeyen bir eş nasip etti bana Allah. şükürler olsun

hayırlısı olsun canım demek ki allah böyle hayırlı görmüş bir bebişinde cennette seni beklicek ve ordan kardeslerini sana göndericek....haklısın en degerli varlıgımız eşlerimiz cok şükür....herseyin zamanı vardır hakkımızda hayırlısı....

kızlar selam hamile haberi yok mu daha :26: selish ve dream den bekliyoruz sanırım güzel haberler adet olan arkadaşlar da üzülmesinler kısmet öbür aya inşallah. bende de kırmızılar gelmedi daha pazartesi doktora gidicem eşimde hala hamilesin sen deyip duruyor adet olmadım diye gelsin artık kırmızılar şiştikçe şiştim yaaaa

Selam canım benim kırmızılar gelcek gibiydi öğlen ve bu saat itibariyle geldi adet bitiminden sonra doktora gidicem bakalım hayırlısı canım sen de hiç üzme kendini bebişin geleceği zamanı bekliyo inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz hepimiz

bnde arkadasa katılıyorum tatlım bugn bnm adetimin gecikeli tam 11 gün oldu dun hastaneye kadın dogum doktoruma gittim alttan muane etti hamilelik şüphen war ama kan wer sonucuna bakalım dedi kan sonucum 0,152 cıktı yani degilmişim sakın acele etme hayal kırıklıgı we üzücü sonlanıyo tatlım

sağol canım benim saplık olsun öbür aya hepimiz hamile kalırsak patlar o zaman burası öbür aya herkes gelecek adetini yazar sırayla bekleriz artık bu ay fos çıktık hepimiz

sağol canım benim saplık olsun öbür aya hepimiz hamile kalırsak patlar o zaman burası öbür aya herkes gelecek adetini yazar sırayla bekleriz artık bu ay fos çıktık hepimiz

İnşallah canım inşallah patlasın artık yaa :) ayy evet fosss da laf mı neyse fala inanmam ama falsızda kalmam işyerinde arkadaşım baktı t' li bir ayda hamile kalacaksın dedi bu ay olmadığına göre artık ağustosta kalırım inşallah kardeşimin düğününe hamiş giderim :))

çok teşekkürler canım içimi rahatlattın biraz da olsa. lütfen dua edin bana da.

tamamen döllenmeyle alakalı bir durum erken döllenirse testte erken çıkar geç döllenirse geç..ben 5 gün erken ovulasyon yaşadım ve adetime 5 gün kala testte çift çizgi çıktı. şuanda da bebeğim sata göre 5 gün önde gidiyor.

Ay kıslar 1 haftada bitti bugünle..
Kırmızıları daha görmedik şükür alt karnım kasıklaırmda hafif ağrı gibi bir şey var (mesela şuanda oluyor iğne batıor arada)
Kırmızılar geldiğinde ben felaket olurum bazen yataklara düşüyorum o derece öyle bir şeyler yok şimdi..dün gögsüme ucudan iğne batıodu ansızın..dr muaynesi başlattık bu ay..Folic Plus kullanıyorum günde 2 di ramazanda 1e düşürdüm..Sabah Predictor ile test yaptım olumsuz çıktı.dr dediki çarşamba kan testi yapalım dedi.. bakalımmm inş. herkes istediğine kavuşur..

Kızlar selamlar malesef ben regl oldum sizde yok mu haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…